Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Najbardziej wiarygodna data i ta którą powinno się sugerować to ta z USG miedzy 8 a 11 tc , później juz nie jest wiarygodna, a co do OM, jest orientacyjna, bo wiadomo ze cykle potrafią sie wydluzac, skracac, owulacja może wystąpić w 21dc a nie 14 i wtedy już jest roznica tygodnia jesli chodzi o tygodnie ciążyBartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
u nas będą dwa byki i baran ;p;p to dopiero będzie hardcore;p
Co do urodzin to też może wypadnie w czyjeś urodziny, bo 21 kwietnia urodziny ma siostrzenica męża, 14 maja mąż, a 18 maja teściowa;p Moja mama od początku mówi że się urodzi w urodziny męża, a ja bym chyba wolała w tym kwietniu już, bo termin na 5.05, a donoszona 14 kwietnia -
nick nieaktualnyJa sie Witam w 32 tygodndiu
8 miesiącu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5be50c5184ba.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/287cde4462fc.jpg
62 dni zostało do porodu
waga moja narazie 7,7 kg +Nacia, klaudia1534, JustyśM, Aniu_leczka, Carolq lubią tę wiadomość
-
Nacia wrote:I znowu temat terminu porodu a ja dalej niewiem
czekam do tego czwartku i nie wyjde z tego gabinetu dopoki mi nie powie wszystkiego! Buuu
juz sie doczekac nie moge. 15 maj wychodzi z OM a z usg? Moj lekarz chyba nie potrafi tego odczytac..
no już ustaliłyśmy że zapierasz się w drzwiach dopóki się wszystkiego nie dowiesz
-
JustyśM wrote:Heh to teraz mnie zaskoczyłas ja cały czas się sugeruje terminem om.W usg 3 trymestr byłam 28 tydz a na wydruku mam ze wymiary odpowiadają 29 tygodniowi więc może ten 05 jest bliższy☺
z tego co dziewuszki pisały, to najprawdopodobniejszy jest termin z pierwszego USG, a że u mnie się nie zmienia od początku to tego się trzymam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwa81 wrote:z tego co dziewuszki pisały, to najprawdopodobniejszy jest termin z pierwszego USG, a że u mnie się nie zmienia od początku to tego się trzymam
Ja tez trzymam sie terminu z 1 usgbo niby teraz z USG wychodzi mi na 4 maja
a wiec nie realne
a wiec zostaje przy dacie
PIATEK 13HAHA
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
Nacia wrote:Ja niewiem kiedy mialam owulacje bo bylam po leczeniu jajnikow bo nie pracowaly wogole i okres mialam co 40-60 dni..Niewiem czy do mnie bylo to pytanie ale odpowiedzialam
-
A tak delikatnie zmieniajac temat chcialam was zapytac bo moj smyk maly byl ulozony miednicowo i od kilku dni strasznie sie wierci co juz pisalam ostatnio
tylko ze dzisiaj obudzilam sie z bolem przy zebrach po lewej stronie
i cokolwiek robie w domu to mnie boli tak przy zebrach i teraz sie zastanawiam czy obrocil sie i gdzies moze kopnal w zebra czy poprostu jest tak ulozony czy cos innego?
Maz mi napisal przedtem smsa ze w nocy podobno spalam na brzuchuniewiem jak to jest mozliwe.. i ze mnie obracal zebym lezala naboku a nie na brzuchu
STRASZNE TO JEST. Mam nadzieje ze nic malemu nie zrobilam... i te zebra teraz..
-
Dziewczyny znowu musze sobie zrobić przerwę bo mnie wszystko wkurza.
Takze nie martwcie się. Jakby cos sie dzialo to dam znać -
Nacia wrote:A tak delikatnie zmieniajac temat chcialam was zapytac bo moj smyk maly byl ulozony miednicowo i od kilku dni strasznie sie wierci co juz pisalam ostatnio
tylko ze dzisiaj obudzilam sie z bolem przy zebrach po lewej stronie
i cokolwiek robie w domu to mnie boli tak przy zebrach i teraz sie zastanawiam czy obrocil sie i gdzies moze kopnal w zebra czy poprostu jest tak ulozony czy cos innego?
Maz mi napisal przedtem smsa ze w nocy podobno spalam na brzuchuniewiem jak to jest mozliwe.. i ze mnie obracal zebym lezala naboku a nie na brzuchu
STRASZNE TO JEST. Mam nadzieje ze nic malemu nie zrobilam... i te zebra teraz..
moja akurat jest ułożona podlużnie główkowo, więc nie wiem jak to jest gdy dziecko jest inaczej, a co do spania na brzuchu, ja często tak śpię i to nieświadomie., -
co do obwodu brzuszka to ja mam w pepku 105 cm a pepek juz mi wyszedl do polowy ;p
przyszly dzis do mnie koszule do karmienia, staniki, podklady, majtki z siateczki takze moge rodzic ;p Nie no żartuje niech młoda rośnienie i piękniejekatarzyna_d, Carolq lubią tę wiadomość