Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Dziewczyny znowu musze sobie zrobić przerwę bo mnie wszystko wkurza.
Takze nie martwcie się. Jakby cos sie dzialo to dam znać
Ehh Baronowa masz takie same odloty co jahahah tylko żeby nie bylo ze się odezwiesz po porodzie
!!!
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarzenka06 wrote:katarzyna_d fajny brzuszek
)
Ty chłopca będziesz mieć? bo ja mam podobny brzuszek i synek ma być.
Przy córci miałam mniej spiczasty i wystający.
Tak drugi syn i znów takie sam brzuchi cala twarz w syfach i juz blizny mam
Chyba chłopaczek mi urodę zabiegbędzie piękny
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
Nacia wrote:No nic czekam do czwartku bojowo nastawiona
Mam zapytac o termin z usg, o wage, o szyjke, i lozysko.. cos jeszcze? Bo jak juz wkurze lekarza tymi pytaniami to juz zalatwie wszystko za jednym razem zeby go wiecej nie denerwowacCarolq lubi tę wiadomość
-
Poli9106 wrote:Już się nie moge doczekac ale jak pomysle że ten koncowy termin to za 7 tyg....choc pewnie urodze w polowie kwietnia,takie mam przeczucie
Poli ja z synem mialam termin na 28.01 a z usg wychodzila zawsze wiekszy o 2 tyg. Nastawilam sie,ze go urodze w polowie miesiaca. Urodzil sie 31.01 a te dwa ostatnie tygodnie bylam jak chodzaca bomba zegarowa;) wszystko mnie denerwowalo;)
-
Nacia wrote:No nic czekam do czwartku bojowo nastawiona
Mam zapytac o termin z usg, o wage, o szyjke, i lozysko.. cos jeszcze? Bo jak juz wkurze lekarza tymi pytaniami to juz zalatwie wszystko za jednym razem zeby go wiecej nie denerwowac
za jednym wkurwem zapytaj o wszystkie wymiary maleństwa
katarzyna_d, Carolq lubią tę wiadomość
-
SShape wrote:Poli ja z synem mialam termin na 28.01 a z usg wychodzila zawsze wiekszy o 2 tyg. Nastawilam sie,ze go urodze w polowie miesiaca. Urodzil sie 31.01 a te dwa ostatnie tygodnie bylam jak chodzaca bomba zegarowa;) wszystko mnie denerwowalo;)
-
nick nieaktualnykatarzyna_d wrote:Witam, Justyś no ja tez się dowiedziałam ze od Lipca nie przedłużają umowy ze mną !!! A wiec załamka byla niezła!! Jakos to przełknęłam...
Jeszcze dzwonić będą za mnąmąż mi tak powiedział
A ty się nie martw ma zapas !!! Co ma być to będzie!! Myśl o sobie i o dzieciaczku
ale macierzyński będziesz normalnie dostawać w razie czego?
-
Poli9106 wrote:Masakra,wszyscy mi.mówią że mnie zaskoczy i do 40 dobije,tylko ja duphaston jak rzuce to pewnie zaraz się coś ruszy a mam brac do 36 tyg
Moze byc roznie. Byle sie tak glupio nie nastawic jak ja wtedy:) tez bralam duphaston do 6mca a tydzien przed porodem lekarz stwierdzil, ze zamkniete wszystko na glucho;) myslalam ze oszaleje;) -
Mąż wrócił z pracy i głupio mu się zrobilo bo kolegi żona jest w ciąży 3-4 miesiąc i już za wózkiem się rozglądają,a my dopiero jutro jedziemy na rekonesans do Trójmiasta.
Któraś z tych okolic? gdzie warto zajrzeć?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
JustyśM wrote:Mąż wrócił z pracy i głupio mu się zrobilo bo kolegi żona jest w ciąży 3-4 miesiąc i już za wózkiem się rozglądają,a my dopiero jutro jedziemy na rekonesans do Trójmiasta.
Któraś z tych okolic? gdzie warto zajrzeć?
a ja wszystko mam poza wózkiemmam go zamiar kupić ostatecznie w kwietniu bo nie mogę się zdecydować , więc
LUZIK -
Justyś ja też nie mam wózka, łóżeczka i nosidła. Już powoli się rozglądam
Dziewczyny, mam pytanie do tych co mają jakieś rozstępy. Jakieś dziwne kropki mi się pojawiły na brzuchu, takie małe siniaczki? czy to rozstępy? wydawało mi się, że rozstępy są podłużne. -
marzenka06 wrote:Justyś ja też nie mam wózka, łóżeczka i nosidła. Już powoli się rozglądam
Dziewczyny, mam pytanie do tych co mają jakieś rozstępy. Jakieś dziwne kropki mi się pojawiły na brzuchu, takie małe siniaczki? czy to rozstępy? wydawało mi się, że rozstępy są podłużne.
może to naczynka ci popękały, ja ma z boku na jednym cycku kilka takich maluśkich kropeczek w jednym miejscu,a na brzuchu nicWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 16:11
-
nick nieaktualnyJustys ja nie z trojmiasta ale wózki tez tam oglądaliśmy tak jak materacyk i nosidełko tam kupiliśmy i pare innych rzeczy
sklep mama i ja , fajni sprzedawcy , doradza można sobie poszaleć wózkami po sklepie
i upominaj sie o rabat jak cos
maja bardzo duzo firm wiec jest w czym wybierać i zrobić rozeznanie . Kurde w Wawie nie ma takiego wyboru jak tam w jednym sklepie
I jeszcze fajna zaleta jeśli popsuje Ci sie wózek dają zastępczy na czas reklamacjito samo dotyczy fotelików
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 17:19