Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nacia wrote:Dziewczyny kupujecie przewijak? Bo ja wlasnie sie waham..
Ja mam na łóżeczko ale wiem z własnego doświadczenia ze się przydaje jednakczy po kąpieli dziecko ogarnąć czy coś tak to w sumie na kanapie przewijałam na pieluszce ale w dzień najwygodniej na przewijaku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 06:25
Nacia lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hejka. My po wizycie wczoraj. Wszystko ok. Malutki polozony glowkowo. Wazy 1621g to byl 30+0 wg om
Szyjka zamknieta i dluga.
A propos przewijaka to chce kupic taki zwykly na luzeczko. Mysle ze bedzie mi wygodniej przewijac.
milego dzionka życzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 07:25
Marietta, migussia, pasia27 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny ja juz prawie ogarnięta pokłuta i wogole. Cos wczoraj miałam cukry wyższe oby to jednorazowo było bo chce obejść sie bez insuliny.chociaż ciężko będzie przez te święta ....
jeszcze cały tydzień i w koncu wizyta ajjj jak juz bym chciala cos wiedziec .
waga u mnie narazie spada...chyba czeka mnie ochrzanka od lekarza -
nick nieaktualny
-
na zgage zaparzcie sobie płaską łyżeczkę suszonego majeranku zalaną orącą wodą-smak nie jest zły, trochę jak "ziołowa mięta", 3-4 łyki moment odchodzi wszystko
mialam wczoraj usg
32 tc
Mały waży 1950, reszta prawidlowa, niestety brzuch się spina i jest twardy, dostalam luteine, magnez i nospe wszystko 3 razy dziennie, szyjka się skraca..
wybilo mnie to z rytmu calkowicie, ale coz, przeszlam w tryb leniwca afrykanskiego
mam skierowanie do szpitala na przyszly tydzien na zastrzyki na dojrzewanie pluc gdyby moj maly astronauta chcial wczesniej wylądowac
pozdrawiam i zyczę zdrowiaMarietta, pasia27 lubią tę wiadomość
-
ten majeranek wypróbuję
bo zgaga mnie dobija.
heavenrain, ja mam się oszczędzać przez łożysko, ale też mnie to wybiło; nie wiem co jest już przegięciem a co nie, miałam sprzątać bo nie mogę już patrzeć na mieszkanie, to mąż mnie ochrzania że mam zostawić (a jego nie ma, w pracy jest).
No to się nudzęi również zdrówka!
heavenrain lubi tę wiadomość
-
gratuluję wizyt dziewczyny
ja usg mam dopiero 22 marca i już się nie mogę doczekaćteż biorę magnez, bo czasem czuję taką twardość brzucha. na ostatniej wizycie ginka dotykała mój brzuch i mówiła że ok. też myślę że moja Iga mnie zaskoczy i będzie chciała szybciej opuścić brzuszek. a my z mężem w trakcie przygotowań. obyśmy zdążyli
-
Pati chciałam ci osobiście pogratulować
twoja dziewczynka jest śliczna
jak patrzę na to zdjęcie to się zachwycam
zdrówka i wszystkiego dobrego dla was kochana
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, My też już po wizycie;) maluch rośnie prawidłowo, wszystkie pomiary ok, waży 1846. Zapytałam o ten ból w pachwinach, lekarz powiedział, że to normalne, macica, spojenie łonowe przygotowuje się do porodu.
niestety nie zrobił nam 3d, bo mały już ułożony główkowo, wiercił się dziś strasznie:)
miłego dnia:)Marietta, Iwa81 lubią tę wiadomość
-
heavenrain wrote:na zgage zaparzcie sobie płaską łyżeczkę suszonego majeranku zalaną orącą wodą-smak nie jest zły, trochę jak "ziołowa mięta", 3-4 łyki moment odchodzi wszystko
mialam wczoraj usg
32 tc
Mały waży 1950, reszta prawidlowa, niestety brzuch się spina i jest twardy, dostalam luteine, magnez i nospe wszystko 3 razy dziennie, szyjka się skraca..
wybilo mnie to z rytmu calkowicie, ale coz, przeszlam w tryb leniwca afrykanskiego
mam skierowanie do szpitala na przyszly tydzien na zastrzyki na dojrzewanie pluc gdyby moj maly astronauta chcial wczesniej wylądowac
pozdrawiam i zyczę zdrowia
polubiłam tą "prawdiłową resztę"z nospą ostrożnie, skraca szyjkę. Na typ etapie ciąży nawet jeśli maluch przyjdzie na świat wcześniej, już można być ciut spokojniejszym
będzie dobrze!
-
Iwa81 wrote:Dzisiaj przede mną wyzwanie: mam zamiar poprasować - uzbierała się góra, czas się z nią zmierzyć
przyszła mi koszula do karmienia, superowa ale niestety musze ją wymienić za duża - w brzuchu to może jeszcze urosnę ale w ramionach raczej już nie
Iwa koszule do karmienia wez sobie jakas o normalnym rozmiarze nie jakas xxl bo przeciez dzidziusia w brzuszku juz miec nie bedziesz wiec brzuszek bedzie juz troche mniejszywiadomo nie od razu "s" bo jednak po ciazy cos tam zostanie na brzuchu ale jeden rozmiar wiekszy niz normalnie nosisz wydaje mi sie ze spokojnie wystarczy
Iwa81 lubi tę wiadomość