Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
justys to udanych lowow!!my tez jutro lub w niedziele na rynek podskoczymy, bo roznica w cenach ok 300-400 zl, a wybor taki jak w hurtowni z artykulami dzieciecymi. [ gwarancja door to door etc tez maja] bo to po prostu punkt sprzedazy jest. lozeczko z matreacykiem juz mamy[przyszlo we wtorek] tylko posciel musze dokupic. i zostanie do kupienia przewijak, wanienka i pielucy tetrowe.. no i dla mnie koszule.
-
własnie wrocilam ze szkoly rodzenia
pocwiczylam sobie na materacu i na pilce, a na moim facecisku pani pokazyala jak brac oddech i jak przec xD komicznie to wygladało.
po dzisiejszej cytologi wkladka w brazowej wydzielinie
nacia ja mam przewijak ktory ma pod spodem wanienke uwazam ze to bardzo praktyczne -
ja przewijak musiałam kupić, bo na początek mam łóżeczko dostawne, nasze łóżko jest niskie i nie będzie mi wygodnie przewijać na nim. Więc osobny przewijak już mam.
Poza tym byłam dziś na USG III tr. i ktg, wszystko z synkiem w porządku, strasznie się wiercił, widzieliśmy w końcu buźkę i jak ziewałBadanie robiłam prywatnie na lepszym sprzęcie i wyszło, że waży ok 1500, wszystkie wymiary zgodne z tc. Termin wychodzi taki jak z ostatniego cyklu. Żeby tylko jeszcze łożysko raczyło się podnieść przez najbliższy czas!
Dziś w ogóle maluch pobija samego siebie, bo bardzo aktywnie się rusza, do tego przez kilka dobrych minut miał czkawkę, więc czuję go cały dzień.Marietta, maimama, Poli9106, pasia27 lubią tę wiadomość
-
KokoszaNell wrote:ja przewijak musiałam kupić, bo na początek mam łóżeczko dostawne, nasze łóżko jest niskie i nie będzie mi wygodnie przewijać na nim. Więc osobny przewijak już mam.
Poza tym byłam dziś na USG III tr. i ktg, wszystko z synkiem w porządku, strasznie się wiercił, widzieliśmy w końcu buźkę i jak ziewałBadanie robiłam prywatnie na lepszym sprzęcie i wyszło, że waży ok 1500, wszystkie wymiary zgodne z tc. Termin wychodzi taki jak z ostatniego cyklu. Żeby tylko jeszcze łożysko raczyło się podnieść przez najbliższy czas!
Dziś w ogóle maluch pobija samego siebie, bo bardzo aktywnie się rusza, do tego przez kilka dobrych minut miał czkawkę, więc czuję go cały dzień.
gratuluję udanych i pomyślnych wieści
KokoszaNell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi przewijak sie przydał. Filip nie raz taka kupę zrobił ze poszła aż na plecy i nie martwiłam sie ze sobie ubrudzę lóżko
A co do moczu zawsze z rana pobieram mocz i przeważnie jest tez krew to idę na czczo! A jak nie ma z krwi to po siknięciu juz można zjesc -
nick nieaktualny