Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:Każdy by dał radę jakby musiał ,ją tam się ciesze już niedługo do domu małą zabieram mówią ze juz może ten tydzień no ale nawet jak nie to max 12 dni.. i będzie w domku
a malutka jeszcze w szpitalu to ze szkoły wychodzę na karmienie bo juz 2 razy dziennie cycem się karmimy
wczoraj rekord był 60g
hehe a tak średnio 40-50
(od razu mówię ważą przed i po, bo każdy pyta skąd wiem ile zjadła
)
Pati Ty jesteś jak damski Terminator, działasz jak maszyna,
a mała tak jak ci pisałam na fejsie jest mega i te minki - do schrupaniaxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Iwa81 wrote:Pati wczoraj udało mi się poprasować 3/4 rzeczy,
dzisiaj reszta i finitojak się kupowało i prało to nie wyglądało że tego jest aż tak dużo, a prasowałam 4 godziny.
Ale ja za to wczoraj zrobiłam przegląd,segregacjie co mam.czwgo brak i ulozylam..reszte po świętach jak dowiozę od teściów po Kacperku i przepiore,przeprasuje i od razu torbe do szpitala zapakuje
Cieszę sie ze jestem tyle mądrzejsza ze nie mam nasrane tego wszystkiego jak przy Kacperku..bralam.wszystko co dawali i sama kupowałam jak szalona a niektórych rzeczy nawet nie zalozyl.. -
pasia27 wrote:Nie strasz hehe
Ale ja za to wczoraj zrobiłam przegląd,segregacjie co mam.czwgo brak i ulozylam..reszte po świętach jak dowiozę od teściów po Kacperku i przepiore,przeprasuje i od razu torbe do szpitala zapakuje
Cieszę sie ze jestem tyle mądrzejsza ze nie mam nasrane tego wszystkiego jak przy Kacperku..bralam.wszystko co dawali i sama kupowałam jak szalona a niektórych rzeczy nawet nie zalozyl..
ja pomimo tego że to moje pierwsze to zachowałam zimną krew, i w pewnym momencie powiedziałam stop z zakupami ciuchów, pomimo wielu zajebiaszczych wyprzedażydobry interes zrobiłam na kilku paczkach z allegro,
jedynie muszę młodej kupić opcję w roz 56 na wyjście ze szpitala bo teściowa kupiła w roz 62, ale na wszelki wypadek wezmę to i to bo nie wiadomo jaka się urodzi,Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 09:02
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Czy taki mega bol z lewej strony brzucha od pepka w dol to jakis skurcz? Kurde wczoraj wieczorem polozylam sie i nagle takich bolesci dostalam ze trzymalo mnie do 1 w nocy
moj maz chcial juz do szpitala pojechac zeby sprawdzic co sie dzieje ale przeszlo po ok 3 godzinach
opisujac ten bol to nie twardnienie brzucha tylko klucie mega klucie z lewej strony i tak jakby przechozilo w dol..
Usiasc nie moglam bo tak bolalo a o polozeniu sie nawet nie bylo mowy!
Nie chce sie wyglupic i od razu jechac jechac do szpitala a okaze sie ze to tylko jakis skurcz albo ze zle lezalam czy cos..
Co o tym myslicie?
-
Nacia miałam tak samo ! ale juz iles tygodni temu, nie mam pojecia co to bylo ale nie dalo sie polozyc i strasznie kłuło tak jakby jajnik czy coś, pomęczyłam sie tak pare godzin, potem wzięłam nospe i przeszło nigdy wiecej nie miałam takiego bólu.
-
Tez myslalam ze maly szaleje ale wlasnie od 2-3 dni jest spokojny. Czuje jego ruchy ale nie kopniaki. To tak bolalo bolalo i nagle jak przywalilo bolem tak ze ruszyc sie nie moglam. I po chwili puszczalo i tak co 5-10 minut.. dokladnie tak jak malva mowi to taki bol jajnikow tylko ze tak jakby z lewej strony. Niewiem czy jajniki sa az tak wysoko teraz..
Ale ok. Mam nadzieje ze sie w takim razie to juz nie powtorzy..malvva lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My też dziś leniwie spędzamy niedzielę.
Pogoda nie zachęca do wyjścia z domu... Tylko że ja mam mega ochotę na gofra!
I tak musze do apteki po magnez jechać to może zachaczę o kawiarnię
Jutro wizyta. Ostatnio w miesiąc przybyło mi 5kg... Ciekawe ile teraz waży Córa a ile moja tkanka tłuszczowa .., -
Bilans tygodniowy:
-skrecona kolyska
-naprawiona szuflada od lozeczka
-wszystko dla malego wyprane i wyprasowane
- kupiony wozek
- kupilismy tez reszte brakujacych rzeczy
- udalo sie nam wyskoczyc do kina
Intensywny ten tydzien bardzo, ale przyjemny bo spedzony wspolnieIwa81, pasia27 lubią tę wiadomość
Patrycja24 -
a u nas piekna sloneczka pogoda az chce sie na dwór
wyczesalismy na dworzu psa, mój wtrzepał dywan, bylismy w parku pokarmilismy kaczuchami dupkami od chleba z tego tygodnia zebranymi ;p a teraz ziemniaczki wstawione zaraz bede mielone smazyc
Iwa81, Patrycja24, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Ja karmie ja już piersią 2 razy dziennie i woze mleko oprócz tego
hmm w sumie to siedzę tyle co na przewijanie karmienie chwile się poprzytulać i uciekam max do godziny przeważnie 30-40min
a dzieci no to co Nelka się zachwyca zdjęciami całuje ale do Niej nie dociera tak to a Marcel to już się nie może doczekać aż łóżeczko skręcić i codziennie pyta kiedy siostrę do domu przywiozę
katarzyna_d, pasia27, Nacia, Negra, Carolq lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Wstawiam na trochę potem usunę nie chce mi się juz kombinować wiec bokiem wrzucam
katarzyna_d, malvva, Iwa81, fistaszek88, Patrycja24, pasia27, KokoszaNell, Nacia, josephinka84, maria85, Negra, Aniu_leczka, klaudia1534, tola2014, JustyśM, marzenka06, paris, patkaaxx90, Carolq, monilia84, SShape lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tola2014 wrote:dziewczyny jak prac w płatkach mydlanych? rozpuszczalne je w wodzie i taki roztwór do pralki ? i ile tego rozpuścić trzeba?
tola2014, patkaaxx90, aaaguchaaa lubią tę wiadomość
-
Patii śliczna jest
i nie chce mi się trochę wierzyć że takie maleństwa serio siedzą w naszych brzuchach
nadal jest to dla mnie nieco nierealne! a od ostatniej wizyty patrzę na fotki synka i rozkminiam do kogo kawaler podobny
tola2014, xpatiiix3, Poli9106 lubią tę wiadomość
-
Pati malutka jest cudna! Tyle juz przeszla teraz to juz tylko bedzie rosla
moj tez sie dobija chyba juz do wyjscia ale mowie mu zeby jeszcze posiedzial troche :p poza tym niesamowite ze takie malenstwo w nas siedzi i rosnie
Twoja coreczka chyba nam wszystkim tutaj uswiadamia ze nasze dzieciaczki tez takie beda malutkie i kochane
poprostu CUDNA!!
xpatiiix3 lubi tę wiadomość