Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
pasia27 wrote:Hehe dobry sposób
Ale jak mojego małego sie pytają kogo mam w brzuchu to mówi ze BRATA hehe a nie zawsze zaprzeczam..smieszy mnie to hahaha
A wkurza..ze sie pytają heheh ale to pewnie moje urojenia ciazowo nerwowe..
Tak na prawdę jakby nie miał na imię juz zawsze zostanie dżordżempasia27 lubi tę wiadomość
-
Hej.
Kurde nie mogłam spac..duzo myśli latalo po glowie..a synciu mimo ze późno usnal to o 7.20juz sie przebudzil..goZinke za.wczesnie jak.dla mnie hehe ale słonko świeci wiec jakios przezyje hehe
Wstaje bo glodna jestem bardzooooo
Fajne sa.wkladki laktacyjne z Tesco.teraz otwieram i patrzę ze cieniutkie,kazda pakiwana osobno..nie wiem jak sie kleją bo juz nie otwieralam ale jak dla mnie fajniejsze jak z Rosska a cena ta sama -
czesc witam sie i ja jakos ostatnio mniej tutaj zagladam bo siedze na cukrzycowkach ale staram sie i tutaj zobaczyc co sie dzieje i czy ktorys maluch juz nie pcha sie na swiat. Niech poczekaja chociaz do po swietach zeby mamy ktore moga oczywiscie jeszcze zdrowo sobie pojadly;)
-
Baronowa_83 wrote:u nas tez brak imienia. Tez sie wszyscy pytają
.
U mnie wk**w tak duży ze dzisiaj co chwile ryczę
Koleżanka miała termin na 8 marca-urodziła 12 od tego czasu takie ciśnienie mam że chciała bym żeby malutka już była że mnaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:07
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
My o imieniu nawet nie rozmawiamy ze starym hehe
Mnie się bardzo podobało dla synka drugiego Gabriel wiec może Gabrysia?hmm oj nie wiem..jezeli Gabi to juz chyba bez drugiego Imienia..kacper ma Patryk po mamusi Patrycjino ale córci nie dam.po tatusiu tomusiu hahah
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
Hej
U nas imię dla synka było wybrane już jakieś 2 lata temu zanim nawet zaczęliśmy się starać o dzidziusia
Ja już po śniadanku a teraz idę pod prysznic i się ogarnąć bo na 9.30 mam wizytę u ginPewnie wejdę do gabinetu z lekkim opóźnieniem ale nieważne grunt że już dzisiaj ta wizyta!
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Kurde tyle się napisałam i mi połowę wycięlo.
Co do imienia to dałam mężowi czas do soboty ma dwie opcje:jedna moja a jedną jego-o dziwo nie zdecydował się od razu na swoją tylko powiedział że pomyśli.
U mnie też brak siary-bardzo bym chciała karmić naturalnie.Laktator dostanę od męża siostry co prawda nie wiem czy ręczny czy elektryczny w sumie na początek wszystko jedno, w razie czego później sobie kupie elektryczny.Ona swój używała tylko 2 tygodnie więc spoko jak nowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:34
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyWitam w ten słoneczny dzień
Klaudia powodzenia !za reszte też trzymam kciuki !
Weekend przeleciał szybko i leniwie, całą sobote przespałam, męczył mnie katar i ból gardła, dziś już jest ok. Ja wizytuje jutro wieczorem, młody dużo się rusza od soboty co mnie cieszy
Miłego dnia !!pasia27, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
pasia27 wrote:My o imieniu nawet nie rozmawiamy ze starym hehe
Mnie się bardzo podobało dla synka drugiego Gabriel wiec może Gabrysia?hmm oj nie wiem..jezeli Gabi to juz chyba bez drugiego Imienia..kacper ma Patryk po mamusi Patrycjino ale córci nie dam.po tatusiu tomusiu hahah
My dajemy tylko jedno imię, ja tez mam tylko jedno i wystarczypasia27 lubi tę wiadomość
-
JustyśM wrote:Kurde tyle się napisałam i mi połowę wycięlo.
Co do imienia to dałam mężowi czas do soboty ma dwie opcje:jedna moja a jedną jego-o dziwo nie zdecydował się od razu na swoją tylko powiedział że pomyśli.
U mnie też brak siary-bardzo bym chciała karmić naturalnie.Laktator dostanę od męża siostry co prawda nie wiem czy ręczny czy elektryczny w sumie na początek wszystko jedno, w razie czego później sobie kupie elektryczny.Ona swój używała tylko 2 tygodnie więc spoko jak nowy.
u mnie tez siary brak, ale nie martwię się tym za bardzo,
na razie jej nie potrzebuję żeby mi moczyła koszule w nocy
przyjdzie jak będzie pora , bez stresu. -
Życzę wszystkim udanych wizyt w ten piękny słoneczny dzień
Dzisiaj przede mną zalatany dzieńnajpierw odebrać paczki ( reszta pierdułek dla mnie i maleństwa, no i wanienkę), potem do pracy na chwilę pomóc koleżankom, obiad, no a potem po kwiaty i do teściów z okazji rocznicy Ślubu, więc będzie co robić.
buziaki
ps. przypominam się z zapytaniem o stolicę, czy któraś z W-wy może jest ?pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej,
I my się witamy, w piękny słoneczny dzień
dzis praca w domku i jutro chyba teżjest taka fajna pogoda że odrazu człowiek ma lepszy dzień
Co do wawy ja jestem ale nie mam pojęciato nie za bardzo moje okolice
My mamy jakieś problemy od początku z imieniem dla córkiz synem było by prościej
bo był by Marcel na pewno
Również udanych wizyt życzę
-
Carolq wrote:hej,
I my się witamy, w piękny słoneczny dzień
dzis praca w domku i jutro chyba teżjest taka fajna pogoda że odrazu człowiek ma lepszy dzień
Co do wawy ja jestem ale nie mam pojęciato nie za bardzo moje okolice
My mamy jakieś problemy od początku z imieniem dla córkiz synem było by prościej
bo był by Marcel na pewno
Również udanych wizyt życzęCarolq lubi tę wiadomość
-
Witam was w tym pieknym dniu (w porownaniu do poprzednich jest przepiekny)
Odnosnie siary podkoszulek w ktorym spie musze dac do prania bo jest caly w plamkach od siary.. oby po porodzie tez byla
A u nas imie wahalo sie bo ja chcialam Igora albo Alana a maz chcial Jakuba i tak powstal Szymus -
Witay się i my
U nas pogoda również dziś piękna i słoneczne
Z imieniem dla dziewcznki mielibysmy małe problem, dla chłopca mieliśmy wybrane Paweł albo Kuba a wyszedł Dominik
W tamtym tygodniu trochę poprałam (ile Wam pralek wyszło, bo ja końca nie widzę;p) Jeszcze 2-3 do wyprania zostały ale niepełne już, a w tym tygodniu chcę wszystko poprasować, zobaczymy czy się uda
Wczoraj spakowałam torbę i jakoś tak już spokojniejsza jestem, udało mi się zmieścić do najmniejszej walizki, do siatki weznę tylko pampersy, małą poduszkę, wodę 1,5l, ubranie do przebrania dla męża, termos z kawą i kanapki
Dziś wizyta na 13, ale pewnie się trochę naczekamy. W końcu dowiem się ile mały waży, czy dalej aby na pewno jest chłopcem i jak leży, bo jakoś nie umiem wyczuć - w sobotę czułam jak ma czkawkę w okolicy pępka, a wczoraj jakoś po lewej w okolicach żeber i trochę się martwię że nie jest główką w dół tylko leży bokiem, bo wypina mi się nad pępkiem z lewej strony ciągle, a kopniaki najbardziej i najdotkliwiej czuję po lewym boku... hmm...
Mam nadzieję że z szyjką wszystko ok, bo od kilki dni czuję jakieś kłucia i ciągnięcia w szyjce, raz podczas spaceru musiałam się zatrzymać tak kuło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 10:05
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:Kurcze, Wy już testujecie laktatory? A ja nawet mężowi zabroniłam się bawić, żeby sobie nie rozkręcić za wcześnie laktacji
Co do imienia, my też nie wiemy na 100 procent. Typy mamy trzy, ale do szaleństwa mnie doprowadzają teściowie, pytają codziennie jakie imię, bo dziecko "nie może być takie anonimowe/ bezpłciowe"???
U nas laktator gdzies tam jestnie wiem jak to wogole będzie
wszystko wyjdzie w praniu
Ja juz mam dość ledwie żyje w tej ciąży zadyszki straszne postoje 30 min i juz mi słabo... Niby gruba nie jestem a czuje sie jak słońi humory mam tez takie depresyjne czasem.