Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak wygląda czop sluzowy?cholera bylam przed chwilą w lazience,i wyciągnęłam tak z 1 cm czegos co wygladalo jak ciasto drożdżowe,kolor beżowy.Nic mnie tam nie swedzi ani nie piecze.Konsystencję mialo ciasta drożdżowego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 05:31
-
nick nieaktualnyHej ja juz pi pobraniu krwi na badania , po badaniu tętna płodu i badaniu cukru . O 9 sterydy jedna dawka , pozniej obchód i zobaczymy . W szpitalu nie jest tragicznie , nawet śmiesznie pewnymi momentami . My sie czujemy ogólnie dobrze , mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze ::
najważniejsze ze Niunia dobrze
Buziaki i pozdrawiam Was
monilia84, Patrycja24, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Hej witam się z wami w czwartkowy poranek . Co do czopa to też nie do końca wiem jak to wygląda ale raczej nie jest całkiem przezroczysty, bo ja takie coś przezroczyste(przypominające klej ktorym przykleja się próbki kremow w gazetach ) znalazłam 1,5miesiaca temu.
Wczoraj pizze na obiad zamówiliśmy i wieczorem jak i dzisiaj rano spędzam "mile" chwilę na kibelku,wczoraj to myślałam że zemdleje.Ostatnia pizza!!!!
Carolq - NAPEWNO będzie dobrze innej opcji nie ma! !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 06:53
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Poli9106 wrote:Jak wygląda czop sluzowy?cholera bylam przed chwilą w lazience,i wyciągnęłam tak z 1 cm czegos co wygladalo jak ciasto drożdżowe,kolor beżowy.Nic mnie tam nie swedzi ani nie piecze.Konsystencję mialo ciasta drożdżowego
Poli ja też do końca nie wiem jak wygląda czop, wydaje mi się że na początku może mieć taki mleczny kolor, tyle wyczytałam, a później z krwią jest. Przy Klaudii nie wypadł mi albo nawet nie zauważyłam. Ja w niedziele miałam takie dziwne przeczucie że właśnie wypadł mi czop taki mleczny. Dzisiaj już czwartek i skurczy nie mam, także myśle że to mógłbyć zwykły śluz.
A jak u Ciebie Poli ??? coś się dzieje ??
Carolq wrote:Hej ja juz pi pobraniu krwi na badania , po badaniu tętna płodu i badaniu cukru . O 9 sterydy jedna dawka , pozniej obchód i zobaczymy . W szpitalu nie jest tragicznie , nawet śmiesznie pewnymi momentami . My sie czujemy ogólnie dobrze , mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze ::
najważniejsze ze Niunia dobrze
Buziaki i pozdrawiam Was 
Carolq będzie dobrze
Najważniejsze że dostaniesz już sterydy że w razie czego będzie to wspomagawcze dla maleństwa
Myśle że jeszcze do porodu Was wypuszczą
Carolq lubi tę wiadomość

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc

-
Co do polożnej to do nas przychodzi po porodzie jak zgłosi szpital urodzenie dziecka. Ale pamietam że przyszła raz chyba ściągnąć mi szwy i tyle ją widziałam. Ale ja nie potrzebuje żeby mi przychodziła bo przy drugim dziecku wiele się już wie a poza tym zawsze ktoś pomoże mi i doradzi
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

-
Już chyba że stresu mnie brzuch boli,nie mam skurczy.Wczoraj byłam na ip i nie bylo rozwarciaw ,szyjka taka jak być powinna.Na ktg jeden skurcz się pojawil.Idę dziś na badania,bo te kłucie mogło być od pęcherza,i właśnie jak się mylam rano to znalazłam kawalek no czegoś podobnego do ciasta.Nie było w tym żadnego przezroczystego śluzu.A tak to am cały czas mleczno biały sluz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 07:19
-
Ja na szczęście miałam szwy rozpuszczalne, zobaczyła jak się goi, ale babeczka naprawdę bardzo fajna, była raz i zostawiła do siebie nr telefonu. Mam nadzieję, że nadal pracuje w tej samej przychodni i to ona przyjdzie do mnie na patronażmonilia84 wrote:Co do polożnej to do nas przychodzi po porodzie jak zgłosi szpital urodzenie dziecka. Ale pamietam że przyszła raz chyba ściągnąć mi szwy i tyle ją widziałam. Ale ja nie potrzebuje żeby mi przychodziła bo przy drugim dziecku wiele się już wie a poza tym zawsze ktoś pomoże mi i doradzi
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyWitam, po przespanej nocy pierwsi raz od kilku dni, jelita sie uspokoiły!! Jak widać ja musze chyba trzymać dietę lekarka mi to dala wyraźnie do zrozumienia !!
W sumie smażonego nie jem wcale! Raz w tyg sie trafi kotlet!! A tak to zupy i jakies mięso z tej zupy gotowane! Zero soków tylko mineralna! No i najważniejsze pieczywo !! Musi być ciemne !!
W sumie to z wszystkim sie dostosowałam z wyjątkiem tego chleba
ale od wczoraj juz bułeczki ziarniste jadłam.
Dzis wyjeżdża do teściowe na 5 dni
mysle ze dojade
żadnych samolotów nie będę miec haha niby tylko 50 km, jest piękna pogoda damy rade:D
Carloq zdrówka dla was
Carolq, pasia27, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
Ja mycie okien podzieliłam na parę dni. Wczoraj załatwiłam sypialnię, za chwilę wezmę się za salon a pozostałe to tak szybko oblecę jutro.
Bardziej zastanawiam się nad praniem firanek bo później trzeba je prasować i tu jest problem ze staniem przy prasowalnicy, ale zobaczę.
Pogoda taka ładna to pomyślałam żeby poprać małego też ubranka bo jeszcze tego nie zrobiłam, codziennie biorę sie za pakowanie torby do szpitala i jescze tego nie zrobiłam ehehhe

Współczuje przygód z kibelkiem. Ja przez tę dietę cukrzycową zapomniałam jak smakują fast-foody