Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 wrote:Gratuluje udanych wieści z wizyt

Ja się zastanawiam nad tym kocykiem minky jaką grubość właśnie wybrać, ale chyba ten cienki wezmę, bo zanim junior się urodzi to raczej będzie ciepło. A do wózka też kupujecie taki zestaw minky ???
Klaudia to twój Kacperek to duży chłopczyk super
no właśnie ja taki zestaw do wózka mam zamiar kupić, -
tola2014 wrote:jak taki gbs pobierają? tak jak cytologie?
ile już macie kg na plusie. ja w 4 tyg przytyłam 4 kg...wydaje mi się, że sporo.
ja na następnej wizycie kwietniowej ma mieć pobierany, ale któraś z dziewczyn pisała, że patyczkiem wziął jej lekarz z pochwy i zjechał w dół do odbytu i po strachu,
co do wagi to od początku ciąży mam 4,9 na plusie,
ale gin mówiła mi że mogę teraz przybrać szybciej bo rzeczywiście jak przez 6 miesięcy na plusie miałam 2,9kg, a w ostatnim miesiącu przybrałam 2kg, ale młoda tez podskoczyła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 13:43
-
35 zaczynam. Ale ja mam leki na nadciśnienie. Dlatego kontrola bedzie czesciejIwa81 wrote:a w którym tygodniu jesteś ?
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej JESTEŚMY W DOMKU

Dzis mieliśmy jeszcze badania , ktg , usg u nas wypisali za tydzien wizyta w celu sprawdzenia jak tam płyn i szyjka
tak sie cieszę ze jestem juz w domku
nie ma jak u siebie
migussia, Liley, Nacia, Patrycja24, Baronowa_83, JustyśM, Negra, Kłosia, pasia27, bimba lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:Hej JESTEŚMY W DOMKU

Dzis mieliśmy jeszcze badania , ktg , usg u nas wypisali za tydzien wizyta w celu sprawdzenia jak tam płyn i szyjka
tak sie cieszę ze jestem juz w domku
nie ma jak u siebie 
Carolq, super że jesteście w domku, i z Wami wszystko w jak najlepszym porządku
Carolq lubi tę wiadomość
-
Asmee wrote:U mnie GBS gin pobierał tylko z pochwy - patyczkiem.

Jak tak czytam, to jestem przerażona.. od początku ciąży mam 12kg na plusie ;d
wiesz że co ciąża to inny przypadek
ja sama nie wiedziałam że tak mało póki co mam na plusie, bo moja bratowa miała ok 20kg na plusie i myślałam że tez tak będzie u mnie, a tu niespodzianka.
-
nick nieaktualny
-
właśnie zapisałam się do szkoły rodzenia, kobitka Nas wcisnęła bo z miejscami słabo od 11 kwietnia, i do momentu rozpoczęcia szkoły rodzenia to jeszcze 2x w tygodniu na jakieś zajęcia dodatkowe z pierwszej pomocy dla malucha,i wiele innych tematów do wyboru.
Biłam się z myślami czy iść czy już sobie odpuścić, ale po Waszych opiniach się zdecydowałam.
no i jeszcze jeden problem - mąż musi tak ułożyć sobie grafik żeby chodził ze mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 15:20

;*