Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:Druga

My dzisiaj kończymy 6 tygodni
jutro ważenie tydzień temu we wtorek 2440
jeżeli dalej tyje tak jak teraz to jutro ok 2650 powinna mieć
44 już idealnie leży na Nas 50 jeszcze są za duże trochę ale ładnie rośnie w tym miesiącu sporo wizyt u specjalistów się szykuje, na razie jest ok je, śpi i kupę robi tfu tfu 
super
-
Ja miałam badanie na paciorkowca robione na początku bo miałam posiew robiony i wyszło że mam gada

Lekarka powiedziała, że jeżeli choć raz w ciazy wynik był dodatni to nie ma sensu powtarzać pozniej badania bo i tak dostaje się antybiotyk.
Mg biorę 3x2 tabletki a skurcze mam od 2 miesięcy prawie codziennie.
Podobno czasem się nie wchłania. Robię sobie kąpiel z magnezem
W proszku bo podobno dobrze sie wchłania przez skórę.
No spy nie zażywam.
Mysle, że bólu skurczy porodowych nie można pomylić wiec na te moje w ogole juz nie zwracam uwagi choc na poczatku faktycznie sie przestraszyłam i pojechałam na IP ( było to 6 lutego ).
A tak to czekam w kolejce do lekarza. Juz prawie 2 godziny a lekarka dopieto od 16.00 przyjmuje s przede mną 5 kobiet ... Wiec bede to siedzieć jeszcze długo i Was podczytywać
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
Ja nas umówiłam na jutro na 12 do USC na to uznanie ojcostwa

Wiec do jutra poludnia many czas aby podjac decyzje o imieniu .moze to nas zmobilizuje?musi!hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 16:09
Iwa81, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
Super Pati już masę robi☺później będzie rzeźba heh.Ciesze się że wszystko w jak najlepszym porządku.xpatiiix3 wrote:Druga

My dzisiaj kończymy 6 tygodni
jutro ważenie tydzień temu we wtorek 2440
jeżeli dalej tyje tak jak teraz to jutro ok 2650 powinna mieć
44 już idealnie leży na Nas 50 jeszcze są za duże trochę ale ładnie rośnie w tym miesiącu sporo wizyt u specjalistów się szykuje, na razie jest ok je, śpi i kupę robi tfu tfu
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Pati super że malutka tak ładnie przybiera
ubranka w rozmiarze 44 są takie maleńkie a dopiero do nich dorosła, niesamowite jaki okruszek
trzymam kciuki za wizyty żeby przeszły sprawnie i bez problemów.
Przyszedł dzisiaj kurier z ogromną paką ubranek od naszych przyjaciół. Miliony body, kaftaników, pajacyków i innych cudeniek. Chyba się rozeszła wiadomość że będę mieć pięcioraczki a nie jedną małą księżniczkę
aż się boję jak będę musiała wybrać najlepsze i zacząć prać, prasować i próbować zmieścić do szafy
Iwa81, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pasia27 wrote:Ale teraz ?
No my jako konkubinat
tak teraz 2 tygodnie temu
tez nie mamy slubu a chcialam by mala miala jego nazwisko wiec potwierdzil ze jest ojcem i ze chce dac nazwisko i ja tez podpisywalam ze potwierdzam ze to ojciec biologiczny i to tyle
pasia27 lubi tę wiadomość
-
i.am.chappie wrote:Ja momentami mam wrażenie, że mi skóra pęknie, zwłaszcza przy pępku, a mam mały brzuszek, ale chyba wytrzyma

no właśnie ja też jakiegoś wielkiego brzucha nie mam, i wydaje mi się że Młodej co raz ciaśniej i dlatego tak mnie naciąga, a tu jeszcze trochę zostało
-
Hej Dziewczyny,
Pati super, że Kruszynka przybiera, oby wszystkie wizyty u specjalistów o których piszesz skończyły się pimyślnie i żeby Liwka zdrowo rosła nadal
Miałam dziś na wizycie pobierany wymaz na paciorkowca bo ten pierwszy wynik był z moczu a ma byc z pochwy. Dobrze by było gdyby nic nie wyszło bo podobno dłużej w szpitalu trzymają jak wynik jest pozytywny
W każdym razie, aby w papierach się zgadzało wymaz został pobrany i za tydzień ma przyjść po wynik.
Młoda przez 3 tyg przybrała 750g! I tym sposobem z 2050g zrobiło się nam 2800g
Termin cc 21.04.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 19:29
Nacia, monilia84, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Różyczka wrote:Hej Dziewczyny,
Pati super, że Kruszynka przybiera, oby wszystkie wizyty u specjalistów o których piszesz skończyły się pimyślnie i żeby Liwka zdrowo rosła nadal
Miałam dziś na wizycie pobierany wymaz na paciorkowca bo ten pierwszy wynik był z moczu a ma byc z pochwy. Dobrze by było gdyby nic nie wyszło bo podobno dłużej w szpitalu trzymają jak wynik jest pozytywny
W każdym razie, aby w papierach się zgadzało wymaz został pobrany i za tydzień ma przyjść po wynik.
Młoda przez 3 tyg przybrała 750g! I tym sposobem z 2050g zrobiło się nam 2800g
Termin cc 21.04.
Różyczka w którym tygodniu jesteś że niunia 2800g waży ? -
Iwa81 wrote:jest opieka dla ojca i po cc i po naturalnym porodzie, ale tez muszę wyczaić ile
tylko chyba po cc jest dłuższy, a przy normalnym porodzie to chyba tylko 2 dni okolicznościowego, ale głowy nie dam sobie uciąć.
znalazłam artykuł, ale tu chodzi o dłuższe urlopy.
http://www.ofeminin.pl/urlopy-i-zasilki/urlop-tacierzynski-2015-s1244988.html -
My tez bez slubu wiec tak jak u Malvy, tatus uznal ojcostwo ja potwierdzilam. Zapytali jakie nazwisko dziecko ma miec i tyle. Imion sie nie podaje bo przeciez zawsze moze byc suprise i np. zamiast dziewczynki urodzi sie chlopiecpasia27 wrote:Ale teraz ?
No my jako konkubinat
pasia27, malvva lubią tę wiadomość
Patrycja24