Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Evil89 wrote:https://www.facebook.com/drewnianeozdoby/
http://www.abcliterki.pl/
Zamówiłam tutaj kinkiet sowamożna sobie zaprojektować praktycznie cały kinkiet. W przyszłym tygodniu ma przyjść
to jak przyjdzie to wklej zdjęcia, jestem ciekawa jaki miałaś pomysłdzięki wielkie.
a ja myślałam że świat kończy się na allegro a wy mi tu tyle ciekawych stron podrzucacie dziewczynyEvil89 lubi tę wiadomość
-
No i my po wizycie,dzisiaj zaczety 37 tydz. Ja 3 cm rozwarcia zero.szyjki,do domu czekać na skurcze,jezeli się nie pojawia to obym przetrzymala do przyszlego czw ale na bank nie wytrzymam.Boję się ze mała jest malutka bo tylko 2600 z usg.Mam brac dupka i magnez ale lekarka pokrecila glowa i powiedziala,że ona jutro ma dyzur i się usmiechnela więc ja nastepna w kolejce do rozpakowania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 20:15
Różyczka, Rudzina, Evil89, Iwa81, monilia84, klaudia1534, Nacia, pasia27, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Poli9106 wrote:No i my po wizycie,dzisiaj zaczety 37 tydz. Ja 3 cm rozwarcia zero.szyjki,do domu czekać na skurcze,jezeli się nie pojawia to obym przetrzymala do przyszlego czw ale na bank nie wytrzymam.Boję się ze mała jest malutka bo tylko 2600 z usg.Mam brac dupka i magnez ale lekarka pokrecila glowa i powiedziala,że ona jutro ma dyzur i się usmiechnela więc ja nastepna w kolejce do rozpakowania
Wažne żeby Córcia zdrową była i apetyt miała
Wagę się podciąganie po urodzeniu
Trzymam kciuki!
-
Poli9106 wrote:No i my po wizycie,dzisiaj zaczety 37 tydz. Ja 3 cm rozwarcia zero.szyjki,do domu czekać na skurcze,jezeli się nie pojawia to obym przetrzymala do przyszlego czw ale na bank nie wytrzymam.Boję się ze mała jest malutka bo tylko 2600 z usg.Mam brac dupka i magnez ale lekarka pokrecila glowa i powiedziala,że ona jutro ma dyzur i się usmiechnela więc ja nastepna w kolejce do rozpakowania
ja się urodziłam z wagą 2800 i zdrowiutka jak ryba! poza tym pamietaj że USG ma swój margines błędu, mała może równie dobrze ważyć więcejwagę po urodzeniu nadgonicie szybko, a najwazniejsze, że wiesz na czym stoisz i macie wszystko pod kontrolą!
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Rudzina -
Poli9106 wrote:Boję się cholernie,nawet mi się z mezem gadac nie chce.Najgorsza będzie dzisiejsza noc.Na noc gynoxin dostalam bo na cytologii wyszedl grzyb.Troche się obwiniam ,że nie donosze moze sie źle odzywialam,nie wiem naprawde.
nie wszystko zależy od Nas, nie obwiniaj się, będzie dobrze,
2600g to już nie tak mało, szybko nadrobi na świecie.
Trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się po Twojej myśliAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Moj ma urodziny w poniedziałek to moze uda mi się zrobic prezent,oby nie 13 kwietnia bo lekarka co jest bardzo nie przyjemna na porodach ma dyzur.Teoretycznie mam wizyte 14.04 ale to nawet.lekarka powiedziala,że jak dotrwam to będzie zdziwiona.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Poli9106 wrote:Moj ma urodziny w poniedziałek to moze uda mi się zrobic prezent,oby nie 13 kwietnia bo lekarka co jest bardzo nie przyjemna na porodach ma dyzur.Teoretycznie mam wizyte 14.04 ale to nawet.lekarka powiedziala,że jak dotrwam to będzie zdziwiona.
to już masz lekarki nawet obcykane -
Poli9106 wrote:Boję się cholernie,nawet mi się z mezem gadac nie chce.Najgorsza będzie dzisiejsza noc.Na noc gynoxin dostalam bo na cytologii wyszedl grzyb.Troche się obwiniam ,że nie donosze moze sie źle odzywialam,nie wiem naprawde.
Takze spokojnie.
Bedzie ok.
Ps koleżanka 3 tygodnie chodzila z 4 cm rozwarcia. I sie starala bardzo wywolac łącznie z remontem i nic to nie daliAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
josephinka84 wrote:Hej dziewczyny, co którego tyg bierzecie luteinę? chętnie bym ją odstawiła:)
josephinka84 lubi tę wiadomość
-
Poli no to pięknie już tak niedługo będziecie tulić maleństwo
wagą się teraz nie martw, już nic to nie zrobisz a stres nie jest ci teraz potrzebny. Moja znajoma przed świętami urodziła córkę w 40 tygodniu 2800 więc to to nie jest wyjątek. Ja ostatnio sprawdzałam że urodziłam się z wagą 2650 i co prawda nie napiszę że wyrosłam na kawał baby bo jestem drobna ale to bardziej geny. Więc włącz teraz myślenie pozytywne
A jak się czujesz tak fizycznie?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Mi zostalo tabsow na 9 dni. Wiecej nie bede brać
No właśnie mi podobnie, i też chętnie ją odstawięMam wrażenie, że luteina zatrzymuje mi wodę w organizmie;/
co do wagi maluchów, spokojnie dziewczyny, waga o niczym nie świadczy!
-
Czuje się w porzadku ale jak chodze to brzuch mi się stawia.Teraz po globulce mnie tam kluje ale to chyba się rozpuszcza to dziadostwo.Od 3 dni rano wstaje z bólem jak na okres,rano mnie dzisiaj "wyczyscilo',mam napady goraca i bole glowy a do tego mój pies nie spuszcza mnie na krok i lezy przy brZuchu.