Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Poli9106 wrote:No dziewczynki oby to nie bylo to co mysle.Wstalam do kuchni zaczely mnie bolec plecy,polozylam się a tam skurcz z bólami jak na okres,po 10 min to samo wiec czekam bo od ostatniego mija zaraz 10 min .Ehh mowie wam ,że chyba nie poznam albo to na mnie wrażenia nie zrobi ten bol,jak zawsze miesiączki mialam bardzo bolesne i o tego kolki nerkowe...
Jeśli przejdzie, to to jeszcze nie toWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 14:03
Carolq, Iwa81 lubią tę wiadomość
-
Monitor oddechu mam Angel care, niestety bez niani;/. ale od koleżanki za 100 zł. także przeżyję
Chrapać chrapię koszmarnietaki mój urok :
Było pytanie o skurcze - latam cały czas.
Lezałam 3 tygodnie po wyjściu ze szpitala. Teraz już nie mam zamiaru nic zatrzymywać. Także robię coś cały czas.
I haaalloooo gdzie jest relacja z placu boju - są skurcze, czy nie ma. Czekamy na jakiegoś niusaEvil89 lubi tę wiadomość
-
Iwa81 wrote:chrapaniem się nie przejmuj, mój mąż mówi że rżnę porządnie drewno w nocy
ale czytałam gdzieś że właśnie w ciąży często kobiety chrapią.
Miałam opryszczkę jakiś 1 miesiąc temu, ale szybko przeszła po używaniu Sonolu ( w aptece ok 8 zł). Ważne żeby uważać że jeśli wyjdzie opryszczka na ustach to nie dotykać jej i broń Boże żeby np. przez przypadek nie dotykać najpierw np. ust , a potem nie umytymi rękami narządów intymnych bo można sobie wirus przenieść na narządy intymne.
A gardełko płucz np wodą z solą, żeby się nic nie rozwinęło.
Dzięki, to lecę do aptekiuspokoiłaś mnie;*
-
Iwa81 wrote:sowy są fajne, akurat mam jazdę na sowy
mam przewijak i rożek w sowy,
i upatrzyłam sobie naklejkę ścienną z sowami
tylko akurat do wózka kupię w gwiazdki, ale jak przyjdzie dam znać.do wozka chyba tez zamowie. Tatus nie byl przekonany do projektu pokoju, ale jak juz zobaczyl efekt koncowy to bardzo mu sie spodobalo. Nieskromnie dodam, ze na temat pokoiku slysze same ochy i achy, nawet od facetow
pasia27, Evil89 lubią tę wiadomość
Patrycja24 -
Jestem,jestem:)są nieregularne raz co 25 min raz co 40 min i przy tym ból krzyza.Właśnie gadalam z mama i mowi,ze ze mną.miała tak samo,nieregularne skurcze i bóle.krzyza.
Doszlam do wniosku,ze bd brac leki tyle ile bralam,nie bd powstrzymywać na sile,czyli 3*1 dupka i 3*1 magnezWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 14:13
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
Liley, kupisz ten lek u każdego weta. Nawet się nie tłumacz po co i dlaczego, bo będą próbowali naciągać na droższe odpowiedniki typu stronghold. Ja zabezpieczałam w ten sposób całe stado średnio co 3 miesiące i super działało, a wierz mi, ze to się roznosi szybko jak pchły ;d Na świneczkę dawałam pół takiej ampułki kociej. Niestety pozostałą połowa do kosza przy jednej śwince, ale to nie jest majątek
Odnośnie tej bawełny - ja też ją kupuję do szycia pościeli dla córci i rzeczy do zwierzaków. Ba, dla siebie teżJest całkiem przyjemna, a jedyna różnica jest w wytrzymałości. Wiadomo, może szybciej się sprać lub wytrzeć. Jedyne co, to minky uważam, że lepiej kupić droższe, bo czasem można trafić na takie, co po praniu będzie zwyczajnie brzydko wyglądało - kwestia szczęścia
-
Asmee wrote:Liley, kupisz ten lek u każdego weta. Nawet się nie tłumacz po co i dlaczego, bo będą próbowali naciągać na droższe odpowiedniki typu stronghold. Ja zabezpieczałam w ten sposób całe stado średnio co 3 miesiące i super działało, a wierz mi, ze to się roznosi szybko jak pchły ;d Na świneczkę dawałam pół takiej ampułki kociej. Niestety pozostałą połowa do kosza przy jednej śwince, ale to nie jest majątek
Odnośnie tej bawełny - ja też ją kupuję do szycia pościeli dla córci i rzeczy do zwierzaków. Ba, dla siebie teżJest całkiem przyjemna, a jedyna różnica jest w wytrzymałości. Wiadomo, może szybciej się sprać lub wytrzeć. Jedyne co, to minky uważam, że lepiej kupić droższe, bo czasem można trafić na takie, co po praniu będzie zwyczajnie brzydko wyglądało - kwestia szczęścia
zaopatrze się i Zenona zakropie, reszte dostanie kot
Co do minky masz rację. Kupiłam kiedyś miętowe. Twarde, szorstke... okropne! Pies dostał do szarpania, o dziwo używa od pół roku i nadal jakoś wygląda. A ostatnio zamówiłam dla dżordża na koc, też tańsze, ciemny fiolet. Mięciutkie i porządne. Az byłam zdziwiona.
Bawełnę teraz miałam za 10.9 mb. Po praniu identyczna jak posciel z arusia. Kolory takie same mimo prania w 60stWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 14:32
-
Patrycja24 wrote:My na dwoch scianach w pokoju malego mamy sowy
do wozka chyba tez zamowie. Tatus nie byl przekonany do projektu pokoju, ale jak juz zobaczyl efekt koncowy to bardzo mu sie spodobalo. Nieskromnie dodam, ze na temat pokoiku slysze same ochy i achy, nawet od facetow
wrzuć jakieś foty pokoikuzobaczymy i tez puścimy ochy i achy
-
tola2014 wrote:dziewczyny te ze skurczami twardniejacymi brzuchami. a jak wygląda Was dzień. dużo chodźcie po domu coś robicie czy większość czasu to siedzicie/leżycie. ja póki co nie mam skurczów żadnych brzuch tez nie twardnieje. staram się lezec większość dnia. wiadomo męża nie ma to musze pójść sobie do sklepu ciuszki się same nie wyprasowac, ale staram się prasować a siedzaco
Ja od kilku dni mam bole skurcze i wszystko naraz (co na bierzaco wam tu pisze ) ale nie leze w ogole tylko caly czas cos robie.. wlasnie wrocilam z cmentarza bo babcia chciala umyc grob. No i skonczylo sie na tym ze ja go umylam. Brzuchem czyscilam ten grobi jak narazie czuje sie dobrze. Zobaczymy co wieczorem bedzie..
tola2014, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
tola2014 wrote:dziewczyny te ze skurczami twardniejacymi brzuchami. a jak wygląda Was dzień. dużo chodźcie po domu coś robicie czy większość czasu to siedzicie/leżycie. ja póki co nie mam skurczów żadnych brzuch tez nie twardnieje. staram się lezec większość dnia. wiadomo męża nie ma to musze pójść sobie do sklepu ciuszki się same nie wyprasowac, ale staram się prasować a siedzaco
tola2014 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś cały dzień na nogach,co prawda w domu ale zrobiłam pranie,prasowanie obiadek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3587705829b6.jpg
Rodzice byli, mama umyla mi okna bo ja się trochę już boję takich robót na wysokościach.Negra, tola2014, pasia27, Evil89, Carolq, Patrycja24 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Evil89 wrote:U nas sowy królują - rożek, pościel, ochraniacz, pieluszki, kinkiet na ścianę
malvva - piękny brzusioWidzę że pieseł w kadrze
Nasz też zawsze pozuje ze mną jak sobie robię sama zdjęcia
ogólnie wszedzie za mna chodzi ;p nawet do kibelka hehe -
nick nieaktualnyJustyśM wrote:Ja dziś cały dzień na nogach,co prawda w domu ale zrobiłam pranie,prasowanie obiadek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3587705829b6.jpg
Rodzice byli, mama umyla mi okna bo ja się trochę już boję takich robót na wysokościach.
Przez Ciebie jestem znowu głodna! ! Co to za mięsko tam masz? Wygląda cudnie ten obiadCarolq lubi tę wiadomość
-
Nacia wrote:Ja od kilku dni mam bole skurcze i wszystko naraz (co na bierzaco wam tu pisze ) ale nie leze w ogole tylko caly czas cos robie.. wlasnie wrocilam z cmentarza bo babcia chciala umyc grob. No i skonczylo sie na tym ze ja go umylam. Brzuchem czyscilam ten grob
i jak narazie czuje sie dobrze. Zobaczymy co wieczorem bedzie..
Niby od 34 juz u nas porodu nie wstrzymują ale to jeszcze nie.czas dla maluszka ..niech posiedzi jeszcze ze.2-3tygCarolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny