Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
tola2014 wrote:kurcze dalej nie mogę się zdecydować na ta nianie elektroniczna. nie mam pojęcia na jakie parametry patrzyć. ..termometr tez nie wiem czy bezdotykowy czy taki do ucha.
wiem , że już pisałyscie co potrzeba do pielęgnacji dla maluszka. kilka rzeczy już mam , ale nie wiem czy czegoś nie pominelam :
zestaw pielęgnacyjny do paznokci
octenisept i gaziki jałowe
bepanthen, linomag zielony
sól fizjologiczna
patyczki z ogranicznikiem
płatki bawełniane
katarek
żel do ciała i włosów hipp
krem na pogodę hipp
oliwka hipp
coś jeszcze mi się przyda?
tola2014 lubi tę wiadomość
-
Moja siostra zawsze po tych wiosennych dostawała okropnej wysypki na brzuchu, a alergikiem nie jest.
Dziewczyny poradźcie mi, przy córce wózek i fotelik miałam używany wiec nie było wyjścia ale teraz mam wszystko nowe. Pierzecie obszycia? Mam quinny moodd i maxi cosi pebble plus - niby w tych modelach zdejmowanie tapicerki jest proste i prać mozna ale czy jest sens? Jak to u was wygląda? -
pasia27 wrote:Patrycja śliczny pokoik
Ta biała komodę kupowalas w Ikea?ona ma poziome szkla.czy tylko drewno?
Nam w czwartek przyszla szafa no i zapłaciliśmy 100ke facetom bo jakby mój sie za.to zabrał to bym do porodu nie miała gdzie rzeczy schować hehe
W poniedziałek dopiero facet od paneli,sąsiad no bo mój książę tez nie polozy..eh..ale.za to powoesil telewizor z.sasiadem i zamontowali polkę wiec bardzo mnie to cieszy
Torba zapakowana i rzeczy dla Martynki i dla mnie naszykowane na gotowo do spakowania w TEN DZIEN
A wczoraj spelnilam swoja ciazowa zimowa.zschcianke i kupiłam arbuzajakis posmak miał ..szalu nie bylo ale zjadłam z synkiem na pól
A dzis rano golabki z mlodej kapistki i jak.cos zostanie to.zamroze na czarna godzinę na majpasia27 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
nick nieaktualnyLiley wrote:Moja siostra zawsze po tych wiosennych dostawała okropnej wysypki na brzuchu, a alergikiem nie jest.
Dziewczyny poradźcie mi, przy córce wózek i fotelik miałam używany wiec nie było wyjścia ale teraz mam wszystko nowe. Pierzecie obszycia? Mam quinny moodd i maxi cosi pebble plus - niby w tych modelach zdejmowanie tapicerki jest proste i prać mozna ale czy jest sens? Jak to u was wygląda?
Ja nie piore.Liley lubi tę wiadomość
-
Liley wrote:Moja siostra zawsze po tych wiosennych dostawała okropnej wysypki na brzuchu, a alergikiem nie jest.
Dziewczyny poradźcie mi, przy córce wózek i fotelik miałam używany wiec nie było wyjścia ale teraz mam wszystko nowe. Pierzecie obszycia? Mam quinny moodd i maxi cosi pebble plus - niby w tych modelach zdejmowanie tapicerki jest proste i prać mozna ale czy jest sens? Jak to u was wygląda?
Ja mam nowy wozek i nic nie piore bo i tak wkladam do srodka pieluszke flanelowa i jakis kocyk a ja jestem tego zdania ze nie ma co cudowac z praniemno i wozek praktycznie caly czas bede uzywala na polu na spacery itp wiec pranie go jest dla mnie bez sensu
Fotelik mam z maxi cosi pozyczony od kolezanki i byl troche zakurzony bo jej corka ma juz 6 latwzielam przeczyscilam tylko mokra szmatka i jest ok
Jak cos bedzie sie dzialo ze skora synka no to wtedy wezme sie za lekkie pranie wozkaLiley lubi tę wiadomość
-
Liley wrote:Moja siostra zawsze po tych wiosennych dostawała okropnej wysypki na brzuchu, a alergikiem nie jest.
ja tak samo jak Patrycja mam nowe, więc przetrę tylko i jużLiley lubi tę wiadomość
-
Zyje,zyje:)jeszcze czekam az ta kroplowka zejdzie to.ciekawe co bedzie...zaraz podadza mi sterydy,jestem cała czerwona i od razu niech mi zMierzy cisnienie,mowia że po magnezie tak gorąco się robi a wiecie ze rano ani jednej ciężarnej pielęgniarka nie Zmierzyła cisnienia,ja myślałam,ze to podstawa
-
nick nieaktualnyNianie elektroniczna juz wybrałam , jeszcze problem z termometrem, siedzę i czytam opinie i juz sama nie wiem. Niby te bezdotykowe pokazują różna temperaturę a te do ucha podobno najlepsze, ale jak się źle zaaplikuje to temp tez nie pokaże ok. Do tego jK dziecko będzie się ruszaLO to ciężko zmierzyć. Zastanawiam się nad microlife skroniowo usznym ewentualnie NC150. A Wy jakie kupilyscie? Mialyscie okazję przetestować?
-
Liley lubi tę wiadomość
-
Patrycja24 wrote:Samo drewno. I tak, z Ikea. Oprocz lozeczka to wszystkie meble do malego tam kupilismy. I to w atrakcyjnych cenach
Musze zobaczyć w.takim razie w necie bo mamy troche miejsca.w.rogu i może by cos.weszlo..a szafa biala i bardzo podobny wzór do Twojej komody -
Poli9106 wrote:Zyje,zyje:)jeszcze czekam az ta kroplowka zejdzie to.ciekawe co bedzie...zaraz podadza mi sterydy,jestem cała czerwona i od razu niech mi zMierzy cisnienie,mowia że po magnezie tak gorąco się robi a wiecie ze rano ani jednej ciężarnej pielęgniarka nie Zmierzyła cisnienia,ja myślałam,ze to podstawa
-
pasia27 wrote:Ok .
Musze zobaczyć w.takim razie w necie bo mamy troche miejsca.w.rogu i może by cos.weszlo..a szafa biala i bardzo podobny wzór do Twojej komodyja za ta swoja placilam chyba 349 zl.
pasia27 lubi tę wiadomość
Patrycja24