Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Poli9106 wrote:No już na razie magnezu nie dostane bo dostałam uczulenia,cała purpurowa na twarzy,dekolcie i na ramionach,jakbym się pod jakaś miara opalala.Więc lezymy dalej i czekamy..
Ja kupiłam używany wózek, fotelik od siostry- nie piorę obszyć.
Termometr mam bezdotykowy z funkcją też do ucha- w lidlu kupiłam i sprawdza sięchyba 60 zeta zapłaciłam.
Co do łóżeczek- też mamy ciasno w pokoiku, ale mamy łóżeczko- dostawkę, wąziutkie, z łóżka daje radę zejść, bo dostawiliśmy dziecięce wyrko u samej góry łóżka naszegotola2014 lubi tę wiadomość
-
No ja podziwiam jak ktos mowi ze daje noworodka od razu do spania do swojego pokoju samego..daleko.od siebie..ja bym nie usnela..zawsze może się ulać dziecku nawet po czasie,zschlysnie sie,ja nie usłyszę eh..czarne scenariusze..
Do tego karmienie tak jak u mnie co 1,5h! I teraz sobie wedruj po nocach po pokojach hehe
Oj ja wygodna..musze miec łóżeczko obok lozka swojego.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypasia27 wrote:No ja podziwiam jak ktos mowi ze daje noworodka od razu do spania do swojego pokoju samego..daleko.od siebie..ja bym nie usnela..zawsze może się ulać dziecku nawet po czasie,zschlysnie sie,ja nie usłyszę eh..czarne scenariusze..
Do tego karmienie tak jak u mnie co 1,5h! I teraz sobie wedruj po nocach po pokojach hehe
Oj ja wygodna..musze miec łóżeczko obok lozka swojego..
Ja planuje od razu do łóżeczka. Łóżko mam 1,5 metra od łóżeczka i mam nadzieje, ze jakby się zachlysnelo to usłyszę. Monitor oddechu jakby co też mamy -
tola2014 wrote:Ja planuje od razu do łóżeczka. Łóżko mam 1,5 metra od łóżeczka i mam nadzieje, ze jakby się zachlysnelo to usłyszę. Monitor oddechu jakby co też mamy
tola2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny