Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Są skurcze ale takie poczatkowe..zbadali mnie szyjka u tego lekarza 3 cm ale mała już prawie do wyjscia ,myślałam,ze zwymiotuje tak mnie zabolało jak badala.dali mi scopolan na rozkurczenie macicy zeby większe rozwarcie bylo i kazała się przespac
-
Jest postep prawie 4 cm,czekam na ktg i lekarza pewnie dadza mi go o 7 jak bd obchod.Wiec zegnam się z wami,odezwe sie jak bede w stanie i Nina mi pozwoli:)buziaki,trzymajcie kciuki za moja pospieszalska i za mnie:)
pasia27, Marietta, Evil89, Lilik lubią tę wiadomość
-
Poli9106 wrote:Jest postep prawie 4 cm,czekam na ktg i lekarza pewnie dadza mi go o 7 jak bd obchod.Wiec zegnam się z wami,odezwe sie jak bede w stanie i Nina mi pozwoli:)buziaki,trzymajcie kciuki za moja pospieszalska i za mnie:)
Trzymam mocno kciuki zeby malo bolalo i szybko poszło
Czesc dziewczyny piekne macie wozki kolyski i pokoiki troche mi zal ze wiekszosc mam po Alku ale szkoda sie zagracic no i pieniedzy na cos co jeszcze posłużył. Potrzac po tym co tutaj sie dzieje chyba ja tez spakuje torbe tak w razie w -
Poli trzymaj się z całych sił jesteśmy z Tobą i czekamy na wieści.
Witam się z Wami w tą piękna niedzielę. Mąż zamówił wczoraj łóżeczko i materacyk i mam z głowy-teraz tylko czekac na paczki.pasia27, tola2014 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tola2014 wrote:Coś mnie pobolewa brzuch tak jakby ze stresu i jak na biegunkę aczkolwiek jej nie mam. W ogóle to wydaje mi , że brzuch mam mniejszy....tez tak macie?
tola2014, patkaaxx90, josephinka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry niedzielnie
też miałam wrażenie dzisiaj, że brzuszek się zmniejszył, ale się mierzę i jest bez zmian. Schizuję
Co do krwawienia po cesarce - położna nam mówiła, że jest mniejsze niż po sn, w internecie też tak piszą, moja mama też mi to potwierdziła i się tak nastawiam
Nie ma dużych skrzepów, bo nie było rozwarcia i jest "ciasno", co powoduje, że odchody popołogowe przypominają miesiączkę. No i trwa krócej. Ale wiadomo przy wysiłku się zwiększa. Poza tym chirurg czyści trochę macicę od środka.tola2014 lubi tę wiadomość