Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć niedzielnie
Ciekawe jak u Poli... No zaczyna się dziać na naszym forum. Teraz coraz cześciej bedziemy trzymac kciuki za rozpakowywujace sie Dziewczyny
Ja wczoraj 38 tydzień zaczelam i przyznam, że córka tak wariowała w brzuchu, że aż podskakiwałam. Wyciąga swoje rączki czy nóżki tak, że aż boli momentami. Dawno tak mi brzuch nie falował itp.
Jutro mam
Isc na pi wynik na paciorkowca to pewnie mi szyjkę sprawdzi. Bede spokojniejsza bo dowiem sie czy dotrwam do cc.
I co robic w przypadku gdy akcja zacznie sie przed terminem? Jechac do szpitala i tak bez skierowania zrobią mi cc? Bo ja nic od mojej lekarki nie dostałam do tej pory...jak to u Was wyglada? Może powinnam do niej zadzwonic?
tola2014 lubi tę wiadomość
-
Różyczka, tak jechać po prostu i powiedzieć że masz mieć CC - i tak zrobią USG i zobaczą jak dziecię ułożone. Chyba że masz z innych przyczyn CC to zaświadczenie od lekarza weź ze sobą.
Różyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam w 37 tc (36t0d) aaaaaa 28 dni do porodu
już się nie mogę doczekać aż zobacze synka
dziś mi się nawet przyśnił, przewijałam go, ślicznie się do mnie uśmiechał, miał ciemne włoski a raczej meszek
próbowałam karmić piersią ale ciężko mu było złapać cycka - także tego siè boję..
Zamówiłam w gemini nakładki z madeli, termometr, bio oil, katarek itd. Jutro powinna być paka
http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0257388001.html - ostatnio był temat koszulek do karmienia, jest przecena w h&m ,nie wiem czy któraś wspominała o tym
Pasia Anjaa jest na liście majóweczek, dziś nad ranem urodziła ślicznego synkaMadziuśka, Evil89, pasia27, Patrycja24, Marietta lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, u Was też tak pochmurno za oknem? Mieliśmy dzisiaj robić sesje zdj ale dziewczyna która miala ją zrobić napisała mi wczoraj wieczorem że nie da rady.. ale umowilam się juz z inna na za tydzień
Wczoraj chyba mialam pierwsze skurcze złapalo mnie w samochodzie oprócz twardnienia ból jak na okres taki klujacy w dole brzucha.. jeszcze na kazdej dziurze mialam wrażenie zu umre.. zakręciło mi się w głowie a potem sobie przypomnialam ze trzeba oddychać i po jakis pol godziny przeszło.. wzielam kapiel i nospe ale juz się zastanawialam czy się pakować.. -
Poli9106 wrote:Jest postep prawie 4 cm,czekam na ktg i lekarza pewnie dadza mi go o 7 jak bd obchod.Wiec zegnam się z wami,odezwe sie jak bede w stanie i Nina mi pozwoli:)buziaki,trzymajcie kciuki za moja pospieszalska i za mnie:)
kciuki nadal zaciśnięte -
Cigaretta wrote:Witam w 37 tc (36t0d) aaaaaa 28 dni do porodu
już się nie mogę doczekać aż zobacze synka
dziś mi się nawet przyśnił, przewijałam go, ślicznie się do mnie uśmiechał, miał ciemne włoski a raczej meszek
próbowałam karmić piersią ale ciężko mu było złapać cycka - także tego siè boję..
Zamówiłam w gemini nakładki z madeli, termometr, bio oil, katarek itd. Jutro powinna być paka
http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0257388001.html - ostatnio był temat koszulek do karmienia, jest przecena w h&m ,nie wiem czy któraś wspominała o tym
Pasia Anjaa jest na liście majóweczek, dziś nad ranem urodziła ślicznego synka
A to chyba z fb bo tu jej nie kojarzę w ogóle..ale gratulacje
-
Poli9106 wrote:A zesz,podali mi rozkurczowy zastrzyk.bo.nie bylo dalej akcji.I po zastrzyku wstrzymaly mi się skurcze,ja juz nastawiona na porod a oni mnie cofaja,ryczec mi się chce..
-
nick nieaktualny
-
witam sie w ten pochmurny dzien, ale slyszalam ze od wtorku ma wrocic sloneczko
akcje sie rozkrecaja ale co sie dziwicjuz coraz bliżej
ja juz nie moge sie doczekac wizyty we wtorek ostatnio mialam w 31 tc i mala wazyla 1400 teraz bede w 35 i jestem ciekawa ile przybrała