Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
tola2014 wrote:Np racja. Tez bym się bała tak no i to bieganie po nocy
i do tego pokoj jest przejsciowy wiec nie dzieli nas nawet korytarzyk.
pasia27 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
Ah dziewczyny jestem po ktg...u malej wyszedl zapis tetna nawet do 180-190 i polozna powiedziala,ze jest ok bo to znaczy ,ze dziecko się rusza i jak byl skok z 120 na 190 to powiedziala że to dobrostan dziecka,i ze i tak będzie ogladac te ktg lekarz.Nie wiem czy w to wierzyc,bo się zaczelam martwic..
-
Poli9106 wrote:Ah dziewczyny jestem po ktg...u malej wyszedl zapis tetna nawet do 180-190 i polozna powiedziala,ze jest ok bo to znaczy ,ze dziecko się rusza i jak byl skok z 120 na 190 to powiedziala że to dobrostan dziecka,i ze i tak będzie ogladac te ktg lekarz.Nie wiem czy w to wierzyc,bo się zaczelam martwic..
Położna mówiła mi, że dziecko tak jak i dorosły człowiek nie może mieć cały czas stałego tętna, tylko właśnie jak się zmienia to jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 21:08
-
nick nieaktualny
-
maimama wrote:Dziewczyny mam jeszcze jedno,może dziwne,pytanie, jak się zwracać do położnej w szpitalu? Do pielęgniarki siostro, a położnej? Tak samo?
Strasznie tego położne nie lubiąhehe raz babę opierdzielila ja mówię na pani jak znam imię to pani jakaś tam
Iwa81, maimama lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Poli9106 wrote:Ah dziewczyny jestem po ktg...u malej wyszedl zapis tetna nawet do 180-190 i polozna powiedziala,ze jest ok bo to znaczy ,ze dziecko się rusza i jak byl skok z 120 na 190 to powiedziala że to dobrostan dziecka,i ze i tak będzie ogladac te ktg lekarz.Nie wiem czy w to wierzyc,bo się zaczelam martwic..
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marzenka06 wrote:Dziewczyny czy po cesarce duże jest krwawienie? Czy większe po porodzie naturalnym?
Ważne żeby się w pologu nie przemęczać, bo ja latalałam z wózkiem po mieście a na wieczór myślałam, że będę jechać na izbe tak zaczęłam mocno krwawic, chociaż już było znosnie.
Do przyjemności polog nie należy ale po porodzie to juz pikuś.
http://www.matka-nie-idealna.pl/kocham-swojego-dziecka/
podrzucam wam świetny tekst do poczytania. Ja żałuję, że nie znalazlam nic takiego 2.5 roku temu;) -
Poli9106 wrote:Chyba się zaczelo,jak to k....boli czekam az się pojawi nastepny atak bolu bo nie wiem czy to skurcz,ale to tak jakbym miala zaraz dostac k...ski okres,i zglosze w dyzurce
Dasz radę