Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Baronowa_83 wrote:Za to ja mam tak koszmarna zgagę ze mozna oszaleć
Ja mam to samo, niezależnie od tego, co zjem, masakra.
Mi się ciężko oddycha i szybko tchu brakuje, więc zakładam że to przez ucisk na przeponę i brzuch jeszcze wysoko. Jutro wpadnę do lekarza, ale tylko po dalsze zwolnienie, wizytuję dopiero 25 i jestem ciekawa ile maluch przybrał od ostatniego razu -
Witam się
Poli nieustannie trzymam za was kciuki!
Na zgagę spróbujcie wypić siemię lniane. Dla mnie nie ma innego lekarstwa. Jak nie wypiję przy najmniej jednego kubka noc mam z głowy.
Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu wróci ładna pogoda bo chciałabym pranie wysuszyć na słońcu a nie w domu. -
nick nieaktualnyPoli kurczę strasznie dziwnie . nam
Lekarz mówił jak byliśmy juz na wizycie ze od skończonego 34 nie wstrzymują porodówale oczywiście wszystko zależy od szpitala i lekarzy
mniejmy nadzieje ze jestes w dobrych rękach i wiedza co robic
3majcie sie -
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:Poli kurczę strasznie dziwnie . nam
Lekarz mówił jak byliśmy juz na wizycie ze od skończonego 34 nie wstrzymują porodówale oczywiście wszystko zależy od szpitala i lekarzy
mniejmy nadzieje ze jestes w dobrych rękach i wiedza co robic
3majcie sie -
josephinka84 wrote:też mam okropną zgagę, ale pije siemię lniane i coś tam pomaga.
co do oddychania też ciężko, do tego cały czas mnie trzyma przeziębienie, pocę się mops i zastanawiam nad ip, ech byle do maja!
Poli trzymamy kciuki! -
hihi dziewczyny dziś macie dzień na narzekanie, każdej coś dolega
ja byłam wczoraj na urodzinach siostry i jej znajoma oczywiście stwierdziła, że ciąża to nie choroba. musiałam nieźle zaciskać zęby aby powstrzymać się od skomentowania... nie chciałam się kłócić o poglądy w tak miłym dniu. torcik nam smakował mniam, to najważniejsze. dziś leniwa niedziela, nic tylko odpoczynek i najlepiej jakiś film
miłego dzionka mamuśki
-
nick nieaktualny
-
Poli- chcesz powiedzieć, że jesteś w prawie donoszonej ciąży, z rozwarciem, a oni wstrzymują Ci teraz poród? Ordynator podejmuje decyzję: na porodówkę, po czym przychodzi inny lekarz i wstrzymuje akcję? Niezły posłuch ma ten ordynator... Po co ten zastrzyk rozkurczajacy? przecież skurcze są potrzebne, żeby rozwarcie się zwiększyło... Szybciej spodziewałabym się oxy (jak pisała Pasia), niż wstrzymywania porodu na tym etapie... U mnie też po 34tc nie wstrzymują porodu (zgadzam się w tym z Carolq)
Gdzie rodzisz?
Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny