Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No i zaczynam 36tc
9 miesiac nadszedl tak szybko! Jutro pierwsze ktg..
Poli to jest straszne ze tak Cie trzymaja w tym szpitalumoze dzisiaj cos ruszy sie malutka i postanowi juz wyjsc
jak tak czytam to wszystko to mam wrazenie ze lekarze czekaja az dasz im koperte?! Ehh chyba zaczynam widziec plusy mojej cesarski... badz silna! Juz tak blisko jestes.. szkoda ze tak cie tam mecza..
Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Do domu i jutro mam sie zglosic na ktg,bo rozwarcie takie same,zaraz bede dzwonic do swojej gin niech mnie dzisiaj przyjmie na wizyte bo nie ma jej dzisiaj w szpitalu.Jak bede czuc skurcze to mam szczęście przyjechać,no i jak cos mnie zaboli wieczorem to jeszcze przyjade w dupie mam,ze mnie wypisali
-
No dzisiaj znowu mi powiedziala inna pani doktor,ze jakby to byly skurcze porodowe wczoraj to by się nie zatrzymały a tak to przepowiadajace byly,ja mowie ale to przez zastrzyk.sie zatrzymaly a ona ze zastrzyk prawdziwych boli by nie zatrzymal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 08:44
-
Hej dziewczynki.
Poli nic się nie martw-będzie dobrze, w domu na spokojnie posiedzisz i malutka jeszcze poczeka.Moja kuzynka chodziła z rozwarciem i ze skurczami niecały miesiąc(rozwarcie miała ok3 cm)więc podobnie.Tylko niepotrzebnie kombinowali i Cię w błąd wprowadzali.
Dziewczyny co do facetów i ich hipochondrii to chyba większość tak ma.Mój z kolei wiecznie narzeka,że go coś boli-dzień w dzień, że mu się nic nie chce-hmmm andropauza NIE to za wcześniej heheh.
Też macie takie obawy żeby z dzieciaczkiem było wszystko oki, żeby było zdrowe bo ostatnio mam myśli, że chciała bym już urodzić żeby przestać się zamartwiać.
Dziś idę do szkoły rodzenia- temat kompiel i pielęgnacja noworodka.Mam nadzieję że sie doczołgam bo autobusem mam jechać-mąż zabrał samochód do pracy.Do przystanku mam 7 min wiec tragedii nie ma przy szkole rodzenia tez jest przystanek ale ostatnio czuję sie jak czołg. W ogóle dla mnie to jest śmieszne autobusem jechać bo to są tylko 3 przystanki- 4 min jazdy. Tak to bym sobie zeszła bo to z górki ale masakra.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Justyś
Co prawda porodu sie nie boje(może jeszcze) ale wiadomo ze mysle by z mala bylo wszystko dobrze..eh..w ogóle cala ciaza to ciągle obawy a to nie koniec hahah bo juz pozniej sie zaczyna człowiek martwic o drugiego przez cale życie..
A najlepsze jest to ze.wtedy docenia sie rodziców hahah i to tak na prawdę -
Dobry.
Kupilam sobie Reni, bede zyc
Dzisiaj jeszcze kino musimy zaliczyć i mogę rodzicmonilia84, pasia27, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
To prawda staram się myśleć pozytywnie,ale bym przyspieszył czas. Ten ostatni miesiac (termin mam na 11 maja-równo miesiąc mi został)to taki dziwny czas człowiek nie wie czego chce:chciało by się już urodzic;żeby dzieciaczek był zdrowy,obawy przed bólem porodowym, jak to będzie jak się urodzi ahhhh stresie stresik stresik.Ja jeszcze teraz od rana do 19 sama w domu bo mąż dłużej pracuje -jeszcze ten tydzień i człowiek sobie wkręca i fiksuje[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Hej dziewczyny
Poli ty to się namęczysz naprawde, psycha przy takich wyskokach siada
Pasia ja też nie mogę się doczekać tej pięknej chwili spotkania z synkiem
Już nie mogę doczekać się piąteczku i spotkania na USG z synkiem oby wszystko było z nim okDo porodu zostało tylko 27dni także teraz każdego dnia coś może się stać
pasia27 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Hej
Powiem Wam, że się uśmiałam czytając Wasze posty na temat facetów
Mój to znowu potrafi przechodzić pół dnia i marudzić, że go boli głowa ale tabletki nie weźmie "bo nie". U dentysty to podobno kiedyś wyrwał te podłokietniki z fotela "bo tak go bolało"
Poli dzwoń do swojej gin i idź na wizytę. Zobaczysz co ona Ci powie, a w razie jakiś bóli czy skurczów nie zastanawiaj się tylko zasuwaj na izbę :*
Ja od wczoraj ledwo chodzę, tak mnie boli po wewnętrznej stronie ud jakbym miała zakwasy po jakiś ćwiczeniach. A od leżenia ich raczej nie mam
Miłego dnia Kochane, samych udanych wizyt i pozytywnych wiadomości!pasia27, Negra lubią tę wiadomość