X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nic sie ni rozkrecilo przez noc wiec chyba tak szybko jej nie utule..

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poli9106 wrote:
    Niestety nic sie ni rozkrecilo przez noc wiec chyba tak szybko jej nie utule..
    A obchód kiedy?pewnie cos postanowią

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 10 min

• Kocia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czujecie dreszczyk emocji, ze to już niedługo? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 08:19

Marietta lubi tę wiadomość

3jgxrjjgjcihyty1.png

l22nkrhm8r0lnbnn.png
  • maimama Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poli na pewno to czekanie jest bardzo stresujące, ale nawet jeśli Twoje Szczęście nie zdecyduje się jeszcze wyjść, to w sumie każdy jeden dzień w brzuszku jest ważny.

NatiB lubi tę wiadomość

• maimama Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam dziś koszmarna noc przez ta zgage. Normalnie myślałam że będę wyć do księżyca. 3 razy postawiła mnie na równe nogi, nawet gaviscon nie pomógł, masakra. ..

• Nacia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zaczynam 36tc <3 9 miesiac nadszedl tak szybko! Jutro pierwsze ktg..

Poli to jest straszne ze tak Cie trzymaja w tym szpitalu :/ moze dzisiaj cos ruszy sie malutka i postanowi juz wyjsc :) jak tak czytam to wszystko to mam wrazenie ze lekarze czekaja az dasz im koperte?! Ehh chyba zaczynam widziec plusy mojej cesarski... badz silna! Juz tak blisko jestes.. szkoda ze tak cie tam mecza..

Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość

tb73anlisarvnmt1.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do domu i jutro mam sie zglosic na ktg,bo rozwarcie takie same,zaraz bede dzwonic do swojej gin niech mnie dzisiaj przyjmie na wizyte bo nie ma jej dzisiaj w szpitalu.Jak bede czuc skurcze to mam szczęście przyjechać,no i jak cos mnie zaboli wieczorem to jeszcze przyjade w dupie mam,ze mnie wypisali

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się i My :) lecę do lab siuśki oddać ;)
    Poli - kciuki nadal zaciśnięte ;)

km5sdf9h3loowecn.png
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poli myślałam, że już Cię nie wypiszą... może faktycznie Mała nie chce jeszcze przyjść na świat :))

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dzisiaj znowu mi powiedziala inna pani doktor,ze jakby to byly skurcze porodowe wczoraj to by się nie zatrzymały a tak to przepowiadajace byly,ja mowie ale to przez zastrzyk.sie zatrzymaly a ona ze zastrzyk prawdziwych boli by nie zatrzymal

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 08:44

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki.
    Poli nic się nie martw-będzie dobrze, w domu na spokojnie posiedzisz i malutka jeszcze poczeka.Moja kuzynka chodziła z rozwarciem i ze skurczami niecały miesiąc(rozwarcie miała ok3 cm)więc podobnie.Tylko niepotrzebnie kombinowali i Cię w błąd wprowadzali.
    Dziewczyny co do facetów i ich hipochondrii to chyba większość tak ma.Mój z kolei wiecznie narzeka,że go coś boli-dzień w dzień, że mu się nic nie chce-hmmm andropauza NIE to za wcześniej heheh.
    Też macie takie obawy żeby z dzieciaczkiem było wszystko oki, żeby było zdrowe bo ostatnio mam myśli, że chciała bym już urodzić żeby przestać się zamartwiać.
    Dziś idę do szkoły rodzenia- temat kompiel i pielęgnacja noworodka.Mam nadzieję że sie doczołgam bo autobusem mam jechać-mąż zabrał samochód do pracy.Do przystanku mam 7 min wiec tragedii nie ma przy szkole rodzenia tez jest przystanek ale ostatnio czuję sie jak czołg. W ogóle dla mnie to jest śmieszne autobusem jechać bo to są tylko 3 przystanki- 4 min jazdy. Tak to bym sobie zeszła bo to z górki ale masakra.

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś
    Co prawda porodu sie nie boje(może jeszcze) ale wiadomo ze mysle by z mala bylo wszystko dobrze..eh..w ogóle cala ciaza to ciągle obawy a to nie koniec hahah bo juz pozniej sie zaczyna człowiek martwic o drugiego przez cale życie..
    A najlepsze jest to ze.wtedy docenia sie rodziców hahah i to tak na prawdę ;-)

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poli no to cos juz wiesz hehe
    To racja idź do swojej i pogadaj..ale skoro mala teraz siedzi to niech siedzi i rośnie hehe no takie cuda sa właśnie w naturze haha
    Sterydy to do 2tyg działają wiec do tego.czasu pewnie urodzisz ;-)

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocia wrote:
    Hej dziewczyny czujecie dreszczyk emocji, ze to już niedługo? :)
    Juz nie mogę się doczekać

Kocia lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest obawa o to żeby było w porządku wszystko.. Ja tez się jako tako samego porodu nie boje bo wiem ze urodzić musze ale najważniejsze żeby dzieciątko zdrowo sie urodziło...

NatiB, pasia27 lubią tę wiadomość

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry.
    Kupilam sobie Reni, bede zyc ;)
    Dzisiaj jeszcze kino musimy zaliczyć i mogę rodzic ;)

monilia84, pasia27, Patrycja24 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda staram się myśleć pozytywnie,ale bym przyspieszył czas. Ten ostatni miesiac (termin mam na 11 maja-równo miesiąc mi został)to taki dziwny czas człowiek nie wie czego chce:chciało by się już urodzic;żeby dzieciaczek był zdrowy,obawy przed bólem porodowym, jak to będzie jak się urodzi ahhhh stresie stresik stresik.Ja jeszcze teraz od rana do 19 sama w domu bo mąż dłużej pracuje -jeszcze ten tydzień i człowiek sobie wkręca i fiksuje

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Poli ty to się namęczysz naprawde, psycha przy takich wyskokach siada :(

Pasia ja też nie mogę się doczekać tej pięknej chwili spotkania z synkiem <3

Już nie mogę doczekać się piąteczku i spotkania na USG z synkiem oby wszystko było z nim ok :) Do porodu zostało tylko 27dni także teraz każdego dnia coś może się stać <3

pasia27 lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Powiem Wam, że się uśmiałam czytając Wasze posty na temat facetów :D Mój to znowu potrafi przechodzić pół dnia i marudzić, że go boli głowa ale tabletki nie weźmie "bo nie". U dentysty to podobno kiedyś wyrwał te podłokietniki z fotela "bo tak go bolało" :D

Poli dzwoń do swojej gin i idź na wizytę. Zobaczysz co ona Ci powie, a w razie jakiś bóli czy skurczów nie zastanawiaj się tylko zasuwaj na izbę :*

Ja od wczoraj ledwo chodzę, tak mnie boli po wewnętrznej stronie ud jakbym miała zakwasy po jakiś ćwiczeniach. A od leżenia ich raczej nie mam :P

Miłego dnia Kochane, samych udanych wizyt i pozytywnych wiadomości!

pasia27, Negra lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
‹‹ 1537 1538 1539 1540 1541 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ