Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wizyta dzisiaj na 18:10 a pani przez telefon do mnie a ty jeszcze nie urodzilas?powiedziała ze jak sama nie urodze to w pt rodzimy ale o co jej chodzilo i dlaczego to będę wiedziec więcej po wizycie.A tak to leze już w domu,mała napiera mi na szyjke bo po jezdzie i wejsciu na drugie pietro to będzie mi dawac teraz o sobie znac
-
nick nieaktualnyKtg wporzadku , odwiedziłam jeszcze koleżanki z salo na patologii
zobaczyc co tam u nich słychać
Poli na spokojnie pójdziesz na wizytę wdzystko sie wyjaśni .
Ciekawa jestem kto następny pokaże fotkę Maluszkaniektórzy sa dalej niektórzy bliżej , tak czy siak wszystko sie teraz zaczyna dziać
A co do parcia na szyjkę tez tak mam od 30 tygodnia , bol straszny przy chodzeniu , przy wstawaniu z łóżka itdi dwóch lekarzy powiedziało ze taka natura ciąży
takze eeee nawet nie chce mi sie o tym gadać
Buziole ide sie zdrzemnąć ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 11:04
pasia27, Marietta lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam do Was takie techniczne pytanie, dotyczące możliwości jakie mąż ma do wolnego związanego z naszym porodem.
Ile max dni może na Nas bądź małe dziecko w domu ???
Ja wiem o takich przypadkach, jeśli ktoś wie o czymś innym to proszę o info
1. 2 Dni Urlopu Okolicznościowego z tytułu narodzin dziecka
2. Urlop ojcowski - 14 dni (łącznie z sobotami, niedzielami i świętami)
3. Opieka na dziecko do lat 8 - max 14dni
Czy przysługuje mu jakaś opieką jak dziecko skończyło 8 lat przecież dzieckiem nie ma się kto zająć ?? a może na mnie opieka po wyjściu ze szpitala
Jak wiecie coś to piszcieDziękuje
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Poli9106 wrote:Wizyta dzisiaj na 18:10 a pani przez telefon do mnie a ty jeszcze nie urodzilas?powiedziała ze jak sama nie urodze to w pt rodzimy ale o co jej chodzilo i dlaczego to będę wiedziec więcej po wizycie.A tak to leze już w domu,mała napiera mi na szyjke bo po jezdzie i wejsciu na drugie pietro to będzie mi dawac teraz o sobie znac
Mój lekarz to potrafi ..rodzilam z.dziewczyna której rano na wizycie wymasowal.szyjke a o 20rodzilysmy razem hehe -
nick nieaktualnyHello, witam w ten pochmurny dzień
Poli ciekawe o co chodzi z tym piątkiem, daj koniecznie znać po wizycie.
Ja mam jutro wizyte wieczorem, najgorsze jest to, że trzeba podwozie doprowadzić do ładu a nie ma jak..ciekawe ile mój pucuś waży, ostatnio 31tc było 2300..
O 12 ma być kurier z paką z gemini, ciesze się jak dzieckopasia27, Iwa81, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
Oj mnie na dole tez kości bola..pewnie sie wszystko rozwiera wrrr...
Tesciowa mnie opierdziela ze siedzę po turecku..a wtedy prowokuje dziecko do zejścia niżej...a nie powinnam jeszcze eh ale ale jak tu siedzieć jak ciągle zle..nogi ciężko zlaczyc ehaaaguchaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Hello, witam w ten pochmurny dzień
Ja mam jutro wizyte wieczorem, najgorsze jest to, że trzeba podwozie doprowadzić do ładu a nie ma jak..ciekawe ile mój pucuś waży, ostatnio 31tc było 2300..
O 12 ma być kurier z paką z gemini, ciesze się jak dziecko
na która jutro wizytujesz ?ja ma na 11.15 u mnie mała w 31 tc ważyła 1400 wiec jestem mega ciekawa ile przybrała, mam nadzieje ze nastepna wizyta bedzie szybciej
-
Cigaretta wrote:Pasia a to nie można po turecku ?
ja czesto tak siadam, bo wtedy czuje ulge jak mi sie te kości tak fajnie rozchodzą
-
nick nieaktualny
-
pasia27 wrote:Oj mnie na dole tez kości bola..pewnie sie wszystko rozwiera wrrr...
Tesciowa mnie opierdziela ze siedzę po turecku..a wtedy prowokuje dziecko do zejścia niżej...a nie powinnam jeszcze eh ale ale jak tu siedzieć jak ciągle zle..nogi ciężko zlaczyc eh
A propos mojego suwaczka trzeba seks wdrożyć częściejmoże sie cos ruszy
Iwa81, Negra, Marietta lubią tę wiadomość
-
Ja też najczęściej siadam po turecku, bo tak mi najwygodniej
Powiedzcie jak myłyście butelki i smoczki pierwszy raz? W specjalnym płynie dla dzieci czy w normalnym do mycia naczyń? Później trzeba je wygotować? Czy wystarczy zalać wrzącą wodą? Mam też sterylizator do mikrofali to pewnie później będę go używać. A i jak przechowywać te umyte i wysterylizowane butle, wystarczy je schować do szafki i przed ewentualnym użyciem za jakiś czas ponownie wysterylizować? Sory za nadmiar pytań, ale wolę się upewnić -
Cigaretta wrote:Hello, witam w ten pochmurny dzień
O 12 ma być kurier z paką z gemini, ciesze się jak dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 11:44
-
Baronowa_83 wrote:Na mnie tez tak krzyczeli w pierwszej ciazy... Urodzilam w 42 tygodniu. Takze ten to chyba jakiś mit;)
A propos mojego suwaczka trzeba seks wdrożyć częściejmoże sie cos ruszy
Teraz tez zamierzam moze podziala znow heWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 11:47
Cigaretta, Carolq lubią tę wiadomość
-
pasia27 wrote:No to poproś by wymasowala Ci szyjkę hehe
Mój lekarz to potrafi ..rodzilam z.dziewczyna której rano na wizycie wymasowal.szyjke a o 20rodzilysmy razem hehe -
nick nieaktualnyPoli rozumiem, czyli miejmy nadzieje, że juz w piątek utulisz swoje dziecko i nic się w planach nie zmieni.
Klaudia ja jeszcze nie odpakowałam butelek ani nic, wypaże chyba dopiero po porodzie.
Baronowa ja nie umiem się seksić, strasznie ciasno na dole i bolii wieczna infekcja..