Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
NatiB wrote:Więc nie ma co się stresować, że z usg waży "tylko tyle" albo "aż tyle" jak margines błędu aż taki jest. Byle z płcią nie mylili bo bym chyba ich wszystkich tam opierdzieliła :p
Carolq, pasia27, fistaszek88, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Negra wrote:Nati- u mnie lekarz na usg cały czas mówił w rodzaju męskim: "ziewnął", "poruszył się", na co ja do niego: Panie doktorze, ale przecież to dziewczynka! A on do mnie: "dwa lata temu, na święta, zamiast jednego urodziło się dwoje dzieci- bliźnięta i przez całą ciążę nikt tego nie zauważył. Także pewna Pani będzie dopiero, jak się urodzi!" Moja mina musiała być bezcennaPatrycja24
-
Nie wiem jakim cudem nie zauważyli drugiego dziecka... Nikogo nie zdziwiły np dwa mózgi czy dwa serca i dwa tętna xD? Tak samo jak mały wywija nogami a tam wielki worek mosznowy, niby z czym to mogą pomylić xd? Klapiaste wargi sromowe? Nie no plz, jakby mi pomylili płeć przy usg co 4 a teraz co 3 tyg to bym nie mogła w to uwierzyc
i.am.chappie, Negra, Carolq lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
NatiB wrote:Nie wiem jakim cudem nie zauważyli drugiego dziecka... Nikogo nie zdziwiły np dwa mózgi czy dwa serca i dwa tętna xD? Tak samo jak mały wywija nogami a tam wielki worek mosznowy, niby z czym to mogą pomylić xd? Klapiaste wargi sromowe? Nie no plz, jakby mi pomylili płeć przy usg co 4 a teraz co 3 tyg to bym nie mogła w to uwierzyc
-
U mnie w ciągu całej ciąży płeć była sprawdzana tylko dwa razy. Gin prowadzący wcale się za to nie brał, raz tylko mała się ustawiła tak, że rzucił 'o, jaka dziewczynka piękna'. A tak to na połówkowym sprawdzana była płeć. Mam nadzieję, że chłopca nie urodzę
pasia27, Carolq lubią tę wiadomość
-
U mnie dwoch lekarzy potwierdzilo plec. Moja gin nawet mi pokazzala na USG 3D, ale tak szczerze to ja tam nic nie widzialam. Pokazywala "od dupy strony" bo wstydliwy
05.04 mialam ostatnie USG na NFZ i jak zapytalam o plec to podobno nie bylo widac.
Patrycja24 -
Ja własnie biorąc pod uwagę takie historie co wizyte pytam o płeć. I dlatego mam już chyba 4 zdjęcia worka mosznowego z masztem pośrodku.. Zboczenie totalne xD
Carolq, Nacia lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
U nas całe szczęście płeć na każdej wizycie, maly odsetek pomyłek u naszej dr.
Jestem juz spokojna, załatwiłam opinie neurologa i napisała pięknie "wydane w celu rozwiązania ciąży cesarskim cięciem, przeciwwskazany porod siłami natury". Jeszcze tylko skierowanie w przyszłym tygodniu, dzwonie do położnej i niech zaklepuje mi operacyjną na 20go. Od wczoraj mam skurcze co jakis czas więc teraz trochę sie pewnie uspokoje. W razie "w" papier mam.
moj mąż dostał zwolnienie na katar... mam w domu 2.5 latke, niemowle 190cm wzrostu i trzecie w drodze ...pasia27, Carolq lubią tę wiadomość
-
Byłam w szkole rodzenia na zajęciach z kąpieli -powiem szczerze że wydawało mi się ze wszystko wiem a tu dupa.Tak więc , dobrze że poszłam-teraz wiem jak maluszka przekładać jak w wanience trzymać itd.Po sr przyszło mi do głowy żeby podejść kawałek do galerii,jak doszłam zrobiło mi się słabo weszłam do sklepu kupiłam sobie sucha bułkę, jogurt, paczka i sok jablkowy usiadłam na ławce i to wszystko wpierdzieliłam. Zjadłam to po czym poszłam na obiad do nalesnikarni na krem z brokuł i naleśnika z szynka i pieczarkami.Teraz jestem w domku-odpoczywam ze zmęczenia i przejedzenia.
josephinka84, Patrycja24 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
my już po badaniu, co prawda zależało mi na osłuchaniu, ale do internisty się nie dopchałam;/
mały waży już 3280 g, przepływy ok, ilość wód też ok, nic tylko za tydzień urodzićprzeraża mnie ta jego waga
i mój mały otwór:)
Patrycja24, pasia27, Cigaretta, Carolq lubią tę wiadomość
-
JustyśM wrote:I tak otwór jest za mały czy waży 3200 czy 3600 to jakoś mało prawdopodobne jest wypchniecie arbuza przez otwór wielkości cytryny ale możliwe hehe
Moj syn jak sie dowiedział jak sie rodzi dziecko to malo nie zemdlał z szokuCarolq lubi tę wiadomość
-
Witam, po chwilowej przerwie
strasznie wkurzał mnie ten nick katarzyna_d i założyłam swój stary
Przynajmniej mam abonament za freehehe
Duże te wasze dzieciątkamój to taki pimpek
34t5 2700 miał
a wiec wielki nie będzie
Chociaż są te błędy w usg ! Filip miał miec 3500 a sie ze jednak większy jest.
Kiedys pisałam o porodzie w wannieze się zastanawiam ? Juz mam problem z głowy
wyszedl mi GBS + i pozostał tylko prysznic hehe
Marietta lubi tę wiadomość