Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Liley wrote:Zabuszka dlugo czekałaś? Bo ja sie rejestrowałam na początku ciąży a za chwilę rodze i nadal czekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 18:16
-
Dziewczyny czy wy czujecie taki ucisk na szyjkę? Jakoś tak dziwnie mi między nogami... nie wiem czy to dziecko tak napiera? Mam nadzieję że to jeszcze nie czas
. W środę mam ostatnią wizytę i chciałabym doczekać.
Skurczy jeszcze nie mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 18:25
-
nick nieaktualny
-
marzenka06 wrote:Dziewczyny czy wy czujecie taki ucisk na szyjkę? Jakoś tak dziwnie mi między nogami... nie wiem czy to dziecko tak napiera? Mam nadzieję że to jeszcze nie czas
Skurczy jeszcze nie mam.
Często tak czuje, w sobotę bardzo dziwne klucia szyjki miałamnie dało sie chodzić .
Od dwóch dniu powróciły u mnie mdłości i zbiera mnie na wymioty! -
A ja dziś dostałam skierowanie na cc.
Zostało 9 dni.
Nie mogę uwierzyć, że to już.
Jutro pierwsze ktg u położnej a za tydzień ostatnia wizyta u ginekologa.
I tak to zleciało.hiacynta99., klaudia1534, Rudzina, Kłosia, Carolq, Cigaretta, JustyśM, Patrycja24, monilia84, i.am.chappie, Madziuśka, Marietta, pasia27, SShape lubią tę wiadomość
-
marzenka06 wrote:Mi też jest niedobrze i gorąco w nocy i czasem w dzień. Pytam się męża, czy jest ciepło, a on że nie... a on jest z tych gorących
Więc nie wiem, o co chodzi.
To samo mam!!! Wstaje w nocy i otwieram okno bo usnac nie mogę, po godzinie budzę sie jak juz mam lodowe w pokoju i zamykam okno
Tez macie takie jazdy na słodkie?? Ja straszne katusze przechodzę żeby sie powstrzymaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 19:03
-
nick nieaktualny
-
marzenka06 wrote:Dziewczyny czy wy czujecie taki ucisk na szyjkę? Jakoś tak dziwnie mi między nogami... nie wiem czy to dziecko tak napiera? Mam nadzieję że to jeszcze nie czas
Skurczy jeszcze nie mam.
tez jak młoda się wierci, to napiera i taki wrażenie jakby miała zaraz wyjść.
-
Ale sie tu dzieje! Nie moglam nadarzyc za wami
Poli bedzie dobrze! Musi!
Ja jutro o 10.30 mam ktg pierwszy raz.. na takim ktg wychodza skurcze? Czy cos jeszcze z tego zapisu mozna wywnioskowac?
Wole was tutaj zapytac niz szukac na necie i czytac glupoty.. -
hiacynta99. wrote:Witam, po chwilowej przerwie
strasznie wkurzał mnie ten nick katarzyna_d i założyłam swój stary
Przynajmniej mam abonament za freehehe
Duże te wasze dzieciątkamój to taki pimpek
34t5 2700 miał
a wiec wielki nie będzie
Chociaż są te błędy w usg ! Filip miał miec 3500 a sie ze jednak większy jest.
Kiedys pisałam o porodzie w wannieze się zastanawiam ? Juz mam problem z głowy
wyszedl mi GBS + i pozostał tylko prysznic hehe
Moj w 35tc wazyl 2400g ale zobaczymy co to za olbrzym wyjdzie
GBS tez mam dodatnie niestety i juz jestem po antybiotyki i jutro mam miec pobrany znowu wymaz.. a co do porodu niestety cesarka wiec za duzego wyboru nie mam -
No to co ona specjalnie tak traktuje ludzi? Przeciez widzi ze sie meczysz i ze tez sie denerwujesz niepotrzebnie. Co masz z brzuchem i bez szyjki chodzic po szpitalu i szukac jakiegos dyrektora zeby naskarzyc na nia? Czy moze ksiezna malpa czeka na jakiegos pieniazka w kopercie?! Rece opadaja..
patkaaxx90 lubi tę wiadomość