Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No a u mnie hmmm... Najpierw do 2zasnac nie mogłam bo zgaga bo siku bo kij wie co jeszcze.. Jakis taki niepokój mnie naszedl.. A. Teraz od 6dla odmiany juz nie śpię. No to chyba idę jeść śniadanie i siadam do pisania.. Miłego dnia i powodzenia na wizytach-my w piatek!
-
nick nieaktualnymonilia84 wrote:Hejka
U nas nocka dzisiaj spokojna czyli przespanaPlanuje dzisiaj dokończyć ostatnie łowy czyli pościel i kocyki kupic i możemy na Kacperka czekać
Ale rosną te Wasze maluszki każdy juz prawie ma 2,5kg ciekawe ile mój smerfuś ma ?? Jeszcze tylko 3 dni i sie dowiemy
Hiacyntka witamy spowrotem ale masz śliczny duży brzuszek
Domi a co u Was ?? Dawno nie pisalas
Śliczne sa te kuleczki cottonballs
Miłego dnia i kciuki za ewentualne wizytki
monilia84, hiacynta99. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja zauważyłam ze duzo z Nas zaczęło wcześniej wstawać
U Nas nocka przespana z 3 razy zaliczyliśmy toaletę i tyle . Nadal zbiera mi sie na wymioty takze czuje sie gorzej niz w pierwszym trymestrzenie mówiąc juz o bólu w kroczu , ciężkości obrotów , wstawania itd czuje jak bym wiecej nie mogła przybrać itd. Ech ... Nie mam siły na nic
wczoraj wieczorem z 4 razy poleciałam do łazienki bo juz miałam wszystko pod gardłem , i w końcu popłakałam sie mężowi ze juz nie chce byc w tej ciąży i mam dosyć wszystkiego
i tak padlam
Miłego dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 08:05
-
hiacynta99. wrote:Jaki antybiotyk miałaś? Ja dostałam krem jakiś gynazol i globulki, ale to chyba tak na infekcje! Antybiotyk dostaniemy w szpitalu przed porodem lub w trakcie
Ja dostalam Augmentin dla siebie i dla meza.. jakas masc tez dostalam tylko nie pamietam nazwy i tabletki dopochwowe. Dzisiaj mam o 10.30 ktg i polozna ma mi pobrac wymaz na gbs to zapytam czy ten antybiotyk byl potrzebny.. -
Dziewczynki te cottonsy w Netto beda-wydaje mi się że cena atrakcyjna ale podejrzewam że z samego rana trzeba jechać-jakies akurat rano jadę do laboratorium więc mam nadzieję że uda mi die wyhaczyc.
W nocy po 3 wstałam na siusiu i 2 godz snu z głowy,kości to mnie wszystkie bolą łącznie z kosteczkami na dloniach-jak by mnie ktoś skopal.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
tola2014 wrote:mój w 33 tyg tez za duży nie był. zaledwie 1986 g. za tydzień wizyta i liczę chociaż na te 2500 g. im bliżej końca tym więcej stresu niestety
tola ja licze ze dzisiaj 35 tc mała bedzie miala 2 kg bo miesiac temu 1400 było ;p -
nick nieaktualnyJustyśM wrote:Dziewczynki te cottonsy w Netto beda-wydaje mi się że cena atrakcyjna ale podejrzewam że z samego rana trzeba jechać-jakies akurat rano jadę do laboratorium więc mam nadzieję że uda mi die wyhaczyc.
W nocy po 3 wstałam na siusiu i 2 godz snu z głowy,kości to mnie wszystkie bolą łącznie z kosteczkami na dloniach-jak by mnie ktoś skopal.
od której netto czynne? w krakowie chyba nie ma. 30 km za Krakowem jest i chyba się wybiorę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
trzymajcie kciuki, żeby lekarz nie wymyślił dla mnie szpitala bo coś przebąkiwał, że skoro mam nadciśnienie to koncówka musi być w szpitalu.
hiacynta99. lubi tę wiadomość
-
Tola ale się piszesz na wyprawę, a wystarczyło jedno niewinne zdjęcie hehe.Dzis sprawdzę jeszcze od której ale też mi się wydaje ze od 6.U mnie w mieście są 4 Netto więc jak w jednym nie będzie to do innego pojadę-mam nadzieję że choć jedne kupie bo mam zamiar 2 szt chapnac.
tola2014 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Carolq wrote:Witam sie i ja zauważyłam ze duzo z Nas zaczęło wcześniej wstawać
U Nas nocka przespana z 3 razy zaliczyliśmy toaletę i tyle . Nadal zbiera mi sie na wymioty takze czuje sie gorzej niz w pierwszym trymestrzenie mówiąc juz o bólu w kroczu , ciężkości obrotów , wstawania itd czuje jak bym wiecej nie mogła przybrać itd. Ech ... Nie mam siły na nic
wczoraj wieczorem z 4 razy poleciałam do łazienki bo juz miałam wszystko pod gardłem , i w końcu popłakałam sie mężowi ze juz nie chce byc w tej ciąży i mam dosyć wszystkiego
i tak padlam
Miłego dziewczyny
ja szczerze tez mam juz dosc ta glupia dieta kawy nawet sobie poslodzic nie mozna nie mowiac o zachciankach....do tego cera masakryczna sie mi robi , zylaki i same cuda... ale juz niedlugo i bedzie po bolu -
monilia84 wrote:Hejka
U nas nocka dzisiaj spokojna czyli przespanaPlanuje dzisiaj dokończyć ostatnie łowy czyli pościel i kocyki kupic i możemy na Kacperka czekać
Ale rosną te Wasze maluszki każdy juz prawie ma 2,5kg ciekawe ile mój smerfuś ma ?? Jeszcze tylko 3 dni i sie dowiemy
Hiacyntka witamy spowrotem ale masz śliczny duży brzuszek
Domi a co u Was ?? Dawno nie pisalas
Śliczne sa te kuleczki cottonballs
Miłego dnia i kciuki za ewentualne wizytki
Hej
Podczytuję ale czasu coraz mniej a do zrobienia mamy jeszcze sporo tak więc zamiast przed kompem to dopinamy wszystko na ostatni guzik
Wczoraj ostatnia wizyta u diabetologa, odwiedziłam drogerię i kupułam ostatnie potrzebne kosmetyki, potem jubiler bo trzeba chcrześnicy męża kupić medalik na komunię bo szwagierka chce żeby od chrzestnego dostała. Muszę zdążyć to załatwić do końca tygodnia bo w poniedziałek mogę dostać skierowanie do szpitala a mąż - wiadomo...
Ostatnia pralka została mi do włączenia bo się okazało że jednak do porodu to muszę mieć swoją koszulę i muszę ją jeszcze przeprać, zebrać w domu wszystkie dokumenty na po porodzie (do aktu małego, becikowe, itd.) Bo po porodzie nie będę miała pewnie głowy do tego, a na męża to nie liczę w sprawach urzędowych bo się tylko denerowować będę. Do tego jeszcze dziś z psem do fryzjera żeby była ogarnięta bo ja już tyle siły nie mam, a po porodzie to dopiero nawet czasu nie będzie.
Jutro jeszcze po wyniki GBS żeby w domu mieć w razie czego, w czwartek ciąża donoszona, w piętek jeszcze muszę zdążyć do kosmetyczki a potem mogę rodzić ;p
Czekamy też jeszcze na wózek, który miał być do 2tyg a już 3 minęły, półki nad łóżeczko też jeszcze nie doszły
No a popołudniami mąż pod moim nadzorem ogarnia ogórek bo tam mamy sporo do zrobienia i chcemy zrobić jak najwięcej zanim już mały z nami będzie po potem też pewnie dużo nie zrobimy
No to tyle u nas, muszę sie zbierać ogarniać bo nie wyrobię ;pCarolq, pasia27, monilia84, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZabuszka wlasnie dokładnie i jeszcze ta dieta
masakra mniejmy nadzieje ze po tej ciąży należeć Nam
Sie bedzie talerz szarlotki z lodami ;P hehe
Domi widzę spinki dostałaś przed porodem i wszystko dopinamy dobrze dobrzea czemu masz niby dostać skierowanie do szpitala ? Z jakiejs konkretnej przyczyny czy jak ?
Niedługo bedzie słodki ciężar w DDTVN
No i jakie papiery trzeba miec do becikowego ? Nie dają tego w szpitalu po porodzie ? Czy skąd to trzeba wsiąść ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 09:44