Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
pasia27 wrote:Oj mnie na dole tez kości bola..pewnie sie wszystko rozwiera wrrr...
Tesciowa mnie opierdziela ze siedzę po turecku..a wtedy prowokuje dziecko do zejścia niżej...a nie powinnam jeszcze eh ale ale jak tu siedzieć jak ciągle zle..nogi ciężko zlaczyc eh -
aaaguchaaa wrote:polubilam niechcacy.. zartujesz z tym siedzeniem po turecku!?!?! ja tak siedze przed kompem [ja po turecku, komp lezy na tej monitorowej czesci a w gorze klawiatura- to jak juz nie wytrzymuje siedziec normalnie, tzn z nogami prosto, a komp na kolanach.. taki lospiszacych prace magisterskie;/]
heehe ja też z nogami na płasko nie siąde, brzuch za dużyW wannie tylko prysznic, bo nie siądę na płasko
hiacynta- witamy spowrotempasia27, hiacynta99. lubią tę wiadomość
-
aaaguchaaa wrote:polubilam niechcacy.. zartujesz z tym siedzeniem po turecku!?!?! ja tak siedze przed kompem [ja po turecku, komp lezy na tej monitorowej czesci a w gorze klawiatura- to jak juz nie wytrzymuje siedziec normalnie, tzn z nogami prosto, a komp na kolanach.. taki lospiszacych prace magisterskie;/]
-
Nacia wrote:Moj w 35tc wazyl 2400g ale zobaczymy co to za olbrzym wyjdzie
GBS tez mam dodatnie niestety i juz jestem po antybiotyki i jutro mam miec pobrany znowu wymaz.. a co do porodu niestety cesarka wiec za duzego wyboru nie mam
Jaki antybiotyk miałaś? Ja dostałam krem jakiś gynazol i globulki, ale to chyba tak na infekcje! Antybiotyk dostaniemy w szpitalu przed porodem lub w trakcie -
pasia27 wrote:No ja caly czas w koszulce na ramiączkach..a śpię obowizkowo bez gaci.nawet bez ciąży hehe lubię swobodę i wszystko się wietrzy haha
Ja śpię w gaciachnp syn rano przychodzi do brata i go budzi
a wiec jak by podniósł kołdrę to by dostał urazu na cale życie
Poli współczuję Ci takiej męczarnitylko depresji można sie nabawić!
Różni są ludzietak sie zachowują jak by za darmo robili .
Trzymam kciuki za was i przede wszystkim zdrówka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 22:59
pasia27, Marietta lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7dc3d64a2a3d.jpg
Co myślicie o tej kiecce na chrzciny!??
Kupiłam ja za 5 zl na szmatach
O ile pojadę ? 23 kwietnia 50 km od domu. Wizytę mam 20 musi mnie lek wybadać czy mogębo jak by co to ja rodzic chce u siebie w szpitalu
-
hiacynta99. wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7dc3d64a2a3d.jpg
Co myślicie o tej kiecce na chrzciny!??
Kupiłam ja za 5 zl na szmatach
O ile pojadę ? 23 kwietnia 50 km od domu. Wizytę mam 20 musi mnie lek wybadać czy mogębo jak by co to ja rodzic chce u siebie w szpitalu
hiacynta99. lubi tę wiadomość
-
hiacynta99. wrote:Ja śpię w gaciach
np syn rano przychodzi do brata i go budzi
a wiec jak by podniósł kołdrę to by dostał urazu na cale życie
Poli współczuję Ci takiej męczarnitylko depresji można sie nabawić!
Różni są ludzietak sie zachowują jak by za darmo robili .
Trzymam kciuki za was i przede wszystkim zdrówka!
hiacynta99. lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:E tam urazu hahaha
Cos tam mam tylko śmiesznie wyglądam! Ciekawe jaka pogoda będzie ??
A co do urazu no to wole nie ryzykować hahaha
Ja mu nawet nie mowie jak Miki sie urodziniech sie w szkole tego dowie
Takie pyt zadaje ze szczeka mi opada... Ostatnio pyt co to jest sexdziecko 7 lat i juz takie pyt..
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Ja przez te ciągłe infekcje też śpię bez gatek, a pod prześcieradło kładę podkłady.. Gin powiedziała, że lepiej prać prześcieradło co chwilę niż używać wkładek, bo to jednak tworzy środowisko przyjazne dla grzybków. Wilgotno i ciepło.
O tym siadaniu po turecku nie słyszałam nigdy. Wręcz odwrotnie, czytałam, że się poleca. Ja tak najczęściej siedzę, bo to jedyna pozycja, w której nie bolą plecy/brzuch.pasia27 lubi tę wiadomość
-
Ale sie wkurzylam na starego. Faceci to idioci. Na wszystko ma czas a potem okazuje sie, ze ja musze zapierdzielac i zalatwiac. I do tego uznaje to za naturalne bo przeciez on taki biedny i nie ma jak bo pracuje w NL. Tylko cisnienie mi podniosl.Patrycja24
-
Hejka
U nas nocka dzisiaj spokojna czyli przespanaPlanuje dzisiaj dokończyć ostatnie łowy czyli pościel i kocyki kupic i możemy na Kacperka czekać
Ale rosną te Wasze maluszki każdy juz prawie ma 2,5kg ciekawe ile mój smerfuś ma ?? Jeszcze tylko 3 dni i sie dowiemy
Hiacyntka witamy spowrotem ale masz śliczny duży brzuszek
Domi a co u Was ?? Dawno nie pisalas
Śliczne sa te kuleczki cottonballs
Miłego dnia i kciuki za ewentualne wizytki
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc