Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
NatiB wrote:Ale to że masz takie uczucie odrętwienia oznacza tylko, że mały ucisnął nerw. Jeśli czujesz ruchy normalnie to nie masz powodu do niepokoju.
I tak moge miec przez kilka dni? Bo juz 3 dzien tak mam.. no to dobra nie bede panikowac. Pojde w seode na ktg to przy okazji zapytam. Dzieki -
Nacia, mi mała kilka dni z rzędu uciskała nerw i to tak, że chodzić nie byłam w stanie. Nie pomagało dosłownie nic, aż w końcu się przesunęła sama z siebie i jak ręką odjął. Z tym, że nie miałam uczucia odrętwienia tylko ostry ból.
Wydaje mi się, że jak maluszek się rusza normalnie to nie ma powodu do obaw. -
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:Hej dziewczyny
Nas kompletnie rozłożyło ja temperatura ponad 38,5gardło zawalone , nos tak samo
nie moge nawet wstać z łóżka
Umieram...
o kurcze, też tak miałam kilka dni temu, kaszel trzymał mnie od 2 tyg, wkurzona, zastosowałam wszystkie możliwe naturalne sposoby: czosnek, mleko miód w ilosci dużo, majeranek do picia i inhalacji, moczenie nóg w gorącej wodzie z solą, oklepywanie amolem, syrop z cebuli. Z nienaturalnych: syrop prenalen i tantum verde:) pomogło!kuruj się
Carolq lubi tę wiadomość
-
Nacia wrote:I tak moge miec przez kilka dni? Bo juz 3 dzien tak mam.. no to dobra nie bede panikowac. Pojde w seode na ktg to przy okazji zapytam. Dzieki
Ogólnie to zadzwoniłabym i podpytała lekarza prowadzącego ale myśle ze to ucisk na ten nerw... Macica uciska takBartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
NatiB wrote:Ogólnie to zadzwoniłabym i podpytała lekarza prowadzącego ale myśle ze to ucisk na ten nerw... Macica uciska tak
Dzisiaj w sumie malo co go czulam.. ruszal sie na pewno tylko mniej niz zwykle ale to moze akurat taki dzien mial. Zobacze co bedzie jutro i jak cos to bede sie kontaktowac z lekarzem.. -
Hej podczytuje was caly czas tylko nie udzielam sie zs bardzo. Teraz mam czuwanie to postanowilam nadrobic. Synek cos zlapal goraczka kaszel ehh dzis czeka mnie jego pediatra wredna malpa no ale co zrobic oby obylo sie bez szpitala. Maz mi potrzenbny w razie czego a ja sama siedziec z Alkiem w szpitalu tez nie bardzo w tym momencie oby to jakas wirusowka ktorej damy rade.
Co do mnie to roznie ale jakos bez spiny w piatek ide do ginka to popytam co i jak .
Oby was chorobska obeszly. -
Hej dziewczynki witam się na początku tygodnia.
Te które coś myślała o cotton balls to od dziś w biedronce (wczoraj wieczorem jeszcze nie było )mam nadzieję, że coś upoluje.
Na 9:45 wizyta jadę trochę wcześniej bo jeszcze na ktg-już nerwy są jak to zwykle bywa.tola2014, hiacynta99., pasia27, Iwa81 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyJustyśM wrote:Hej dziewczynki witam się na początku tygodnia.
Te które coś myślała o cotton balls to od dziś w biedronce (wczoraj wieczorem jeszcze nie było )mam nadzieję, że coś upoluje.
Na 9:45 wizyta jadę trochę wcześniej bo jeszcze na ktg-już nerwy są jak to zwykle bywa.
a kupiłam juz wczoraj. super są. dobrze, że nie wzięłam tych z nettoa i wzięłam jeszcze ręczniczki 30x30. tez fajne.
-
U nas też weekend był piękny, a od nocy leje i leje,trzeba było wstać o 6,zawieźć córkę do szkoły i czeka na mnie prasowanie, ale jakoś nie mogę się zmobilizować... Kurcze powiem Wam, że z jednej strony bardzo chciałabym juz urodzić, choć narazie się nie zapowiada, a z drugiej strony coraz bardziej się boję.
Poli, co u Was? jesteście już w domku? -
Hej
My dziś długo pospaliśmy do 7.50 i córka nie zdążyła na śniadanie do przedszkola. Lipa bo będzie głodna, a ja jest głodna, to ma zły humor. I tak ma od urodzenia. Po prostu nie może funkcjonować z pustym brzuszkiem. A jak się urodziła to przez 3 pierwsze miesiące jadła równo co 2 godziny.
Ciekawa jestem jaki będzie synek?podobno każde dziecko inne jest.
-
Cześć, witam się i ja,
Po weekendzie pełnym wrażeń ( skurcze itp ) dziś przyszła nagroda w postaci przespanej jednym ciągiem nocy!
Nie pamietam kiedy spałam tak dobrze!
Zbieram się do położnej na ktg.
A poźniej do lekarza.
Caloq mam nadzieje, że czujesz się lepiej.
Ja na szczescie w ciazy nie miałam nawet kataru i mam nadzieję, że przez najbliższe tygodnie też niczego nie złapię.
Mam dziś jeszcze pracę, ale jak człowiek sie tak wyśpi to inaczej funkcjonuje
Nawet pogoda mi nie straszna choć wolałabym słoneczko.
Trzymajcie się Majoweczki!