Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laseczki, gratuluję wizyt!
Nacia super, że wszystko dobrze. Bardzo dobrze zrobiłaś, że pojechałaś i się uspokoiłaś
My dziś na powerze od rana. W biedronce byłam, ale oczywiście tych z różem nie dostałam.. niebieskie, zielone i białe ;/ Jutro jak będę na wizycie w innym mieście to może uda mi się dorwać tam.. o ile jeszcze wgl będą.
Tymczasem biorę się za pranie swoich ciuchów, bo się nazbierało.. i dorzucę nowe dresiki córci. Dwóch nie będę prać specjalnie osobno skoro i tak piorę wszystko w białym jeleniu albo dziecięcym proszku, bo inne nas uczulają.pasia27, Nacia lubią tę wiadomość
-
domi05 wrote:Hej, wróciłam od giną,szyjka zamknięta, mały waży 2440g więc fajnie podrosl, w czwartek na oddZiał na wywoływanie.
Pytanie... które miały już wywoływały poród, ile tam bylyście od przyjęcia na oddział? Bo mi lekarz powiedział że do tygodnia... no serio? Gbs mam + więc powiedZiał że baloniki nie bardzo, więc zostaje oxy a jak to nic nie da to potem cesarska... położna powiedZiała że na pewno nie tydzień, ze szybciej się urodzi. No chyba ze zaczną od obserwacji, badań, a wywoływać będą po weekendzie
O 9odeszly wody-10szpital-13obiad-15.30oxyy -20.12Kscper na świeciedomi05 lubi tę wiadomość
-
domi05 wrote:tak, skończony 38, 38+0 dokładnie będzie... max do końca tego 39tyg mam urodzić, najpóźniej tydzień przed terminem. No właśnie różnie to bywa... wiem... ale tak się zastanawiam czy na prawdę przez tydzień mogę tam leżeć? Kurcze... chyba tam zwariuję... mąż też nie wie kiedy wolne wziąć... Lekarz powiedział że spokojnie, że to tak szybko nie pójdzie... ale że ja tam sama mam przez tydzień leżeć? No bez jaj...
No chyba ze ja będę poerwszahiacynta99. lubi tę wiadomość
-
Asmee wrote:Hej laseczki, gratuluję wizyt!
Nacia super, że wszystko dobrze. Bardzo dobrze zrobiłaś, że pojechałaś i się uspokoiłaś
My dziś na powerze od rana. W biedronce byłam, ale oczywiście tych z różem nie dostałam.. niebieskie, zielone i białe ;/ Jutro jak będę na wizycie w innym mieście to może uda mi się dorwać tam.. o ile jeszcze wgl będą.
Tymczasem biorę się za pranie swoich ciuchów, bo się nazbierało.. i dorzucę nowe dresiki córci. Dwóch nie będę prać specjalnie osobno skoro i tak piorę wszystko w białym jeleniu albo dziecięcym proszku, bo inne nas uczulają.
Ehh przeczytałam ze ty na rowerze od rana hhahaha i sie zastanawiałam jak możesz na rower wsiadaćprzekręciłam.
Moja koleżanka w ciąży jeździła na rowerze z młodym na bagażnikuprze agentka
Współczuję wam tej cukrzycyja to słodkie obowiązkowo musze zjeść
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Ja codziennie chodze po schodach bo mieszkam na 4 pietrze bez windy
wiec mam taka cicha nadzieje ze wywola to u mnie szybszy porod :p i tak cc bedzie ale zawsze moze byc wczesniej :p
Wczoraj pierwszy raz w trakcie calej ciazy mialam taki mega miekki brzuch co zawsze mam twardy bo synek wypina sie u gory a tu go wczoraj nie byloszukalam go po calym brzuchu z mezem i smialam sie ze uciekl
no jaja! Taki flak z brzucha sie zrobil a dziecka nie widac bylo hehe ale spokojnie po ok 5 minutach wrocil na swoje miejsce
a gdzie sie znajdowal przez te kilka minut to ja niewiem
znalazl jakas kryjowke
Lilik lubi tę wiadomość
-
domi05 wrote:Cukrzyca ciążowa z insuliną nocną - dla mojego lekarza każda ilośc insuliny jest wskazaniem do wywoływania wcześniej, mam urodzić do 28 kwietnia.
A, no to rozumiem. W sumie fajnie, bo wcześniej będziesz miała dzidzie przy sobie:) A my będziemy czekać i czekać nie wiadomo do kiedy
domi05, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Wpadłam na fajny pomysl przyczepilam sobie na lodowke kartkę z rzeczami do spakowania w ostatniej chwili czyli np : szczotka do wlosow, szczotka do zebow, telefon i ladowarka, teczka z badaniami i karta ciazy, portfel, dowod. Jak bedie zamieszanie ze rodze to zebym nie zapomniala albo zeby moj wiedzial co mi dopakowac
pasia27, Nacia, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
Nacia, ja co prawda w domu, ale łazienkę mamy jedna na dole na razie i dziennie i w nocy w sumie z 20 razy tam i spowrotem, bo to jeszcze śmiec wyrzucić itd. Wzięłam się za porządki, cały weekend sprzątałam, do tego w sobotę zakupy i kilka godzin łażenia i trochę roboty w ogródku, niedziela też porządki i dłuuugi spacer i nic;p nogi mnie tylko bolały wieczorem, a brzuch nawet nie zabolał a gdzie tam jakies skurcze ;p
-
malvva wrote:Wpadłam na fajny pomysl przyczepilam sobie na lodowke kartkę z rzeczami do spakowania w ostatniej chwili czyli np : szczotka do wlosow, szczotka do zebow, telefon i ladowarka, teczka z badaniami i karta ciazy, portfel, dowod. Jak bedie zamieszanie ze rodze to zebym nie zapomniala albo zeby moj wiedzial co mi dopakowac
-
malvva wrote:Wpadłam na fajny pomysl przyczepilam sobie na lodowke kartkę z rzeczami do spakowania w ostatniej chwili czyli np : szczotka do wlosow, szczotka do zebow, telefon i ladowarka, teczka z badaniami i karta ciazy, portfel, dowod. Jak bedie zamieszanie ze rodze to zebym nie zapomniala albo zeby moj wiedzial co mi dopakowac
Ja jak ja na spokojnie ale pewnie moj bedzie szalam z nerwow hahamalvva lubi tę wiadomość
-
Poli9106 wrote:Dziekujemy za gratulacje:)teraz ja bede za was trzymac kciuki:)
Bedziemy wiedzieć ile Twoja slodzinka ma
Wejdź w suwaczek którejś z nas tam podpisujesz dane z ozdobnikami.wybierzesz link i tu go.wrzucisz u siebie w ustawinia w społeczność chyba w podpis forum
O ile sie nie mylę