Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Mamuśki
ostatnie dni były dla Nas fatalne, temperatura, ból mięśni i katar, gardło wszystko na raz
ale nareszcie czuję się o wiele lepiej, wstałam z łóżka i zaczęłam jakoś funkcjonować , może obędzie się bez antybiotyku
Dziś mamy wizytę, ciekawe ile Mała podrosła i czy ilość wód jest w normie , niestety brzuch zwiększył się o 4 cm ;/ i waga znów poszła do góry , niestety to te same objawy co ostatnio zaczęłam mieć przy zwiększonej ilości wód. Także idę troszeczkę z obawą że jednak , historia może się powtórzyć...
Oprócz tego brzuch już prawie na kolanach , co utrudnia wszystkie czynności nawet zwykle siedzenie itd.
i to tyle u Nas , powodzenia na wizytach bo wiem ze dziś chyba trójka z Nas wizytujei trzymajcie kciuki za moje wodyyy
Iwa81, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justys moj maz ma urodziny jutro i caly czas mi powtarza ze na urodziny chce Szymusia
watpie ze dostanie taki prezent bo jeszcze jest czas ale tor wyscigowy na 7.5m moze mu narazie zastapi dziecko
tym bardziej ze wiem ze on lubi takie zabawki. Jak dziecko
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Widzę, że o spaniu piszecie.. u nas po fali nieprzespanych nocy przyszły w końcu całkiem niezłe. Jedna pobudka na siusiu w nocy. Bóle kręgosłupa ustąpiły, skurcze łydek też. Żyć nie umieraća śpimy różnie, raz na lewym, raz na prawym boku. Gin powiedziała, że mam spać tak, żeby było nam wygodnie. Jak nie robi się słabo, nic nie boli to ie ma czym się martwić.
Widzę, że dużo nas dziś wizytuje - my teżTrzymam kciuki za same dobre wieści!
-
tola2014 wrote:jeśli chodzi o te cotton ballsy to szkoda ze nie maja wymiennych ledow. ..
Zaluje, ze nie mam talentu do prac manualnych bo wyglada na to, ze dosc prosto samemu mozna je wykonac.Patrycja24 -
A jesli chodzi o spanie to u nas kiepsko. Budze sie kilka razy na siku i wtedy wstanie z lozka to wyzwanie. Boli miednica strasznie
i do tego bol kregoslupa promieniujacy na posladek i udo.
I pomyslec, ze jeszcze bardzo dlugo sie nie wyspie, no chyba, ze moj maluch okaze sie mega spiochemPatrycja24 -
nick nieaktualny
-
U nas jeden zestaw cottos z zasilaniem sieciowym dostaniemy od cioci - sama zrobi. Wiadomo, nie są tak równiutkie, ale ja bardziej cenię takie rzeczy zrobione przez najbliższych
Za to z biedronki chciałam dodatkowe do rozjaśnienia naszej sypialni, bo mój jak kupił szafę to myślałam, że zabiję. Starał się chłop, jest duża, prawie czarna i ma wielkie lustro. Nie dość, że pół pokoju zastawia, psuje całą ustawność to jeszcze zrobiło się ciemno jak w d*. ;/ -
hej dziewczyny, ja w miare dobrze dzis spałam chciaz wciąż męczy mnie kaszel
ja zasypiam na lewym boku ale zawsze budze sie na plecach i znow klade sie na lewy bok i znow budze sie na plecach i tak w kółko.
Macie może jakies sposoby na przytkane ucho ? bo po katarze chyba mi tam spłynęło gorzej slysze i czuje jakbym wode w nim miała ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 10:10