Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Negra trzymam kciukasy żeby wszystko było dobrze-ciaza już donosze na więc się nie martw.
NatiB też mam takie coś małego w boku ale nie wiem co to się wypina podejrzewam że nóżka bo na wcześniejszej wizycie dupka tam byla,a mała już dawno główką na dole.
Byłam na szkole rodzenia-spotkanie z dietetyczna odnośnie odżywiania w okresie laktacji i odżywiania dziecka do 1 roku życia.Negra lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Oj dziewczyny slabo te kciuki trzymałyście!
Negra przybijam piątkę ze szpitalnego łóżka! U nas od 6 skurcz za skurczem, pojechałam na wizyte, dr bada i od razu na oddział. Na ktg widoczne, szyjka miekka. Stwierdziła, że z tak napiętym brzuchem może sie robić rozwarcie.
No i leżę, wstane to brzuch się napina.
Szyjka długa -43mm, zamknięta.
Młody w lewej nerce ukm sie powiekszyl do 9mm... cholera! W prawej całe szczęście zmniejszył sie do 4.
Cos mu sie nie podobało z przepływem mózgu, kazal zrobić mi gr krwi bo może wskazywać na konflikt (??) Namotał, namieszał, zapytam na obchodzie.
Waży 2200
mam nadzieje, że za 3 dni mnie wypuszczą. Tęsknię za Gośką -
Liley wrote:Oj dziewczyny slabo te kciuki trzymałyście!
Negra przybijam piątkę ze szpitalnego łóżka! U nas od 6 skurcz za skurczem, pojechałam na wizyte, dr bada i od razu na oddział. Na ktg widoczne, szyjka miekka. Stwierdziła, że z tak napiętym brzuchem może sie robić rozwarcie.
No i leżę, wstane to brzuch się napina.
Szyjka długa -43mm, zamknięta.
Młody w lewej nerce ukm sie powiekszyl do 9mm... cholera! W prawej całe szczęście zmniejszył sie do 4.
Cos mu sie nie podobało z przepływem mózgu, kazal zrobić mi gr krwi bo może wskazywać na konflikt (??) Namotał, namieszał, zapytam na obchodzie.
Waży 2200
mam nadzieje, że za 3 dni mnie wypuszczą. Tęsknię za Gośką
-
Zaszalałam na całego! Mam 34+1. Moja dr mówi, że 35. Tu mi mówią że 34 a jutro wchodzę w 35 więc ja sie sama juz pogubiłam.
Najlepsze jest to ze zrobili mi ktg - badanie gin i usg, poziom mg, morfologie i grupę krwi i.... dali mi tylko aspargin ! Czekam na kolację, kolejne ktg (do tego mlody tak sie wierci, ze pilete od tętna muszą trzymać bo ucieka) i na obchod.
Wenflon wbity mam tak ze boli jak 'cholira' a próg bólu mam dość wysoki.
Myślałam, że podłącza magnezówe i heja a tu nic.
Aaaa najlepszy hit. Wszystko zalatwione na cc na 20 maja a ordynator dzisiaj ze po 24maja mi zrobi. Nosz kur... teściowa lot wykupiła.. ręce mi opadły. Podesle swoją położna to może coś zaradzi... -
Jesteśmy po wizycie i jedziemy do szpitala.
34+3 tc a mała postanowiła się pchać na świat. Szyjka skrócona + rozwarcie.. na skierowaniu wypisane zagrożenie przedwczesnym porodem. Jest 'fajnie'.. stres mnie zżera!
Liley, ja na zaleceniach też mam ktg, usg, lutkę i aspargin póki co. -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny
Ninka równe 3kg z wymiarami nadal
W terminie z om takze tak jakby na 8 , szyjka sie skraca stopniowo i właściwie .
I najlepsze , za tydzien juz moze Pani rodzicdziecko jest tak duze i dojrzałe wymiarami wszystkimi 2 tyg do przodu od usg ale tak se juz trzyma z 5 usg z jakieś 4 miesiące , i i podał sposoby ale wszystkie Nam dobrze znane
i tyle mam zajebiscie dobry humor
no i jak nie bedziemy w dwupaku do 10 to wywołujemy ze względu na cukrzyce i te zwiększone wody.
hiacynta99., pasia27, i.am.chappie, Iwa81 lubią tę wiadomość
-
Asmee wrote:Jesteśmy po wizycie i jedziemy do szpitala.
34+3 tc a mała postanowiła się pchać na świat. Szyjka skrócona + rozwarcie.. na skierowaniu wypisane zagrożenie przedwczesnym porodem. Jest 'fajnie'.. stres mnie zżera!
Liley, ja na zaleceniach też mam ktg, usg, lutkę i aspargin póki co. -
Carolq wrote:Hej Dziewczyny
Ninka równe 3kg z wymiarami nadal
W terminie z om takze tak jakby na 8 , szyjka sie skraca stopniowo i właściwie .
I najlepsze , za tydzien juz moze Pani rodzicdziecko jest tak duze i dojrzałe wymiarami wszystkimi 2 tyg do przodu od usg ale tak se juz trzyma z 5 usg z jakieś 4 miesiące , i i podał sposoby ale wszystkie Nam dobrze znane
i tyle mam zajebiscie dobry humor
no i jak nie bedziemy w dwupaku do 10 to wywołujemy ze względu na cukrzyce i te zwiększone wody.
Poczekaj na mnie
HeheCarolq lubi tę wiadomość
-
Lilik, pasia27, NatiB, Iwa81, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Buahahaha to jest najlepsze z tego wszystkiego!!