Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Prawie jak w Hiltonie
pasia27, Carolq lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyJa tez po wizycie. Mały waży 2680g . Wymiar głowy 2 tyg do przodu. Szyjka długa 3,7 cm
myślałam, że będzie badać ilość u/m na serduchu a mierzył coś tam w pepowinie i jest 162,16 bpm to nie wie już co topasia27, i.am.chappie, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Asmee a mi luteine odstawili. Obserwacja i tyle. Do konca tyg poleże... cholera. Przepływy mogą świadczyć o niedokrwistości u młodego ale mam byc spokojna, ważne, że nie mam we krwi przeciwciał. A ukm byłby problemem pow 15mm.
Ale nas dzisiaj poleglo
dziewczyny ja bym sie na waszym miejscu bała, bo coś domino leci -
Liley nie strasz bo ja jutro mam wizyte w szpitalu i nie chcialabym zostac juz tam..
Ale z drugiej strony maj zbliza sie wielkimi krokami wiec tylko patrzec jak 2-paki beda rozrywaneWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 19:34
Carolq lubi tę wiadomość
-
Asmee wrote:Jesteśmy po wizycie i jedziemy do szpitala.
34+3 tc a mała postanowiła się pchać na świat. Szyjka skrócona + rozwarcie.. na skierowaniu wypisane zagrożenie przedwczesnym porodem. Jest 'fajnie'.. stres mnie zżera!
Liley, ja na zaleceniach też mam ktg, usg, lutkę i aspargin póki co.
A przynajmniej będziesz pod obserwacją
Trzymam kciuki za wszystkie hospitalizowane mamyCarolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj dziewczyny rzeczywiście słaby ten wtorek
ale w szpitalach jesteście pod dobrą opieką i każdą niedogodność od razu można skonsultować z lekarzem. Mam nadzieję że wszystko będzie u was dobrze. Ja na szczęście wróciłam do domu, dalej z no spa, magnezem i luteiną, jeszcze dwa tygodnie choć wiadomo ja bym chciała jednak wytrzymać do terminu czyli dalej leżę i pertraktuję z córcia termin wyjścia
A dzisiaj dodatkowo powaliła mnie migrena. -
i.am.chappie wrote:To żeś Różyczka zapodała, w piątek mamy pełnię, także dziewczyny nogi krzyżować i czekać kto może do następnej - 21 maj
także ja zamawiam majową pełnię
Liley, i.am.chappie, hiacynta99. lubią tę wiadomość
-
Z łóżka mam na wprost okno. Chmury jak ja pierdacze więc oby na mnie pełnia nie podziałała. Ale 21 chętnie! Biorę ją ! Jakoś będę musiała wywołać skurcze na 20maja... wszystko ustalone a ordynator swoje..
ta konsultacja z lekarzem też taka o z du... bo ordynator to taki zimny drań, wszystko trzeba wyciągać siłą. Chodziłam do niego kiedys prywatnie i nic sie nie zmienił. A robiąc usg usiadl jak playboy, zimny łokieć, rozkraczony... musiałam się opanować bo miałam ochote mu powiedzieć ze przyrodzenie mu sie odznacza w tym uniformie szpitalnym.
Dobra, juz bym chciała wracać. Wyro niewygodne, karmią słabo jeszcze chodzić nie można...
dali by mi magnezówe i do domu... a tu aspargin w kielonach.. -
i.am.chappie wrote:To żeś Różyczka zapodała, w piątek mamy pełnię, także dziewczyny nogi krzyżować i czekać kto może do następnej - 21 maj
i.am.chappie, pasia27 lubią tę wiadomość
-
No dobra, zawyłam. Pierwsza noc bez córki. Włączyłam kamerkę plus dźwięk, tatuś ubiera młoda
-jestem grzeczym dzieckiem
-jak jutro też będziesz to pojedziemy gdzieś, może na wycieczke
-do dżordża?
... ach.. no to mnie dobiłasuper siostra z tej mojej Małgorzaty
pasia27, Iwa81 lubią tę wiadomość
-
Liley wrote:No dobra, zawyłam. Pierwsza noc bez córki. Włączyłam kamerkę plus dźwięk, tatuś ubiera młoda
-jestem grzeczym dzieckiem
-jak jutro też będziesz to pojedziemy gdzieś, może na wycieczke
-do dżordża?
... ach.. no to mnie dobiłasuper siostra z tej mojej Małgorzaty
-
nick nieaktualny