Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Wczoraj tak jakos Mało przeglądałam forum ale czy Domi sie odzywała bo jakos mi to umknęło ?
Justys ja tez sie zastanawiałam ale wkoncu zdecydowałam sie na Mała komodę z przewijakiem . Uważam ze to fajne i przydatne zawsze mozesz sobie przestawić w wybrane miejsce np. Do łazienki jak myjesz dziecko i nie musisz z nim latać albo nosić wanienkitakze uważam ze to fajne rozwiazanie
Negra niedługo bedziesz miała swoja córeczkębedzie dobrze trzymajcie sie
Jak tam dziewczyny hospitalizowane sie trzymają ?
Miłego dnia , ktos dzis wizytuje bo wczoraj Nas pare poległo -
ja, ale ja jadę rodzić
Carolq, bimba, hiacynta99., Patrycja24, xpatiiix3, Marietta, JustyśM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
aaaguchaaa mi odpadł kawałek czopa/u jakieś 2 tygodnie temu i nadal jestem w dwupaku więc myślę, że jeśli nie masz żadnych innych oznak zbliżającego się porodu to możesz być spokojna
Ja jeszcze chwilę leniuchuję i zbieram się na wizytę do mojej ginekolog Z jednej strony nie mogę się doczekać żeby usłyszeć co tam u maleństwa słychać a z drugiej boję się cholernie że coś nie będzie się jej podobać i skieruje mnie na leżenie w szpitalu, a tam to ja bym najchętniej dopiero pojechała jak odejdą mi wody i skurcze będą regularne
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj!Carolq, hiacynta99., pasia27 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki, u Nas słoneczny ale zimny dzień się zapowiada.
Wczoraj do północy układałam rzeczy młodej w pokoju, i jestem zadowolona że skończyłamdzisiaj SR i zwiedzanie porodówki
Negra - fajna już ta Twoja niuńka, teraz ona już zdecyduje kiedy działacie
Justyś - fajna ta półka, na pewno się sprawdzi.
Baronowa - Ty już gotowa widzę
Mam do Was dwa pytania:
1)Mam do sprzedania biustonosz z Canpolu w roz 90C, mama mi kupiła w promocji za nieduże pieniążki ale niestety zwiększyła mi się miska. Biały.
Może ktoś zainteresowany ?
2) Gdzie kupowałyście swoje biustonosze do karmienia ? Bo ja albo mam jakieś cycki dziwne, nic mi nie pasuje, a Allegro musiałam odesłać bo tak jakoś dziwnie uszyte były że miałam wrażenie że mi bokiem uciekną,
-
Baronowa_83 wrote:ja, ale ja jadę rodzić
Baronowa mówisz że pierdzielić czekanie ehheh dziś i koniec
Klaudia trzymam kciuki na wizytę, teraz jesteśmy już na takim etapie (zwłaszcza w 38c) że możemy spokojnie rodzić, ja przyjmuje takie założenie, bardzo się cieszę że udało mi się tak daleko dojść bo bałam się że może coś się nie udać a teraz to tylko czekam. U Ciebie zostało już malutko raptem 2 tygodnie, będzie dobrzeklaudia1534 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
tola2014 wrote:dziewczyny ile godzin przed badani gbs nie należy myć okolic intymnych. czy po prostu normalnie mylyscie i od razu na wymaz
ja normalnie się myłam i depilowałam przed wizytą u gina, kiedy mi pobierała wymaz, i nic nie mówiła na temat mycia. -
Oj Baronowa przykro mi ze będziesz sama, choć powiem Ci że ja tak czytam Twoje wpisy to sądzę że jesteś bardzo silną kobietą i na pewno sobie poradzisz, stawiam że poród będziesz miała expresowy i tego Ci życzę
Ja chciałabym żeby mój mężuś był, ale nie wiem czy akurat nie będzie gdzieś na budowie w pracy i nie zdąży dojechac, teraz oczywiście pracuje blisko to Kacperek nie chce wychodzićCarolq lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
hiacynta99. wrote:Ja rodzic nie mogę!!! Musze wynegocjować ze swoim poród rodzinny
jest na wyjeździe
a wiec trzeba czekać
Raz przeżył świński poród!!! Teraz tez da rade.. Co chłopy takie delikatne??
na szczescie zgadzamy sie w tym temacie.
hiacynta99. lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
Carolq wrote:Dziewczyny trzymajcie się mocno jeszcze chwileczkę.
Pasia to może Ty dołączysz do mnie
tyle razy śnił mi się poród 29 że jak urodzę 29 kwietnia to na prawdę będę się śmiała
Jutro wizyta to zobaczymy co.w.trawie piszczy hehe
No i poza tym od 3dni nad ranem boli mnie brzuch okresowo..i to bardzo -
Iwa81 wrote:Ja to się modlę żeby spędzić w szpitalu (nigdy w żadnym nie byłam) jak najmniej czasu, bo ja nie lubię tylu rzeczy jeść że zostanie mi tylko chleb z masłem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 09:48
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Ja jem wszystko ale i tak w szpitalu jadlam chleb z masłem hehe sniadania i kolacje to jakiez żarty i mój mi donosil buly zrobione i drożdżówki lub maslane bułeczki ale na obiad nie mogłam narzekac..ciekawe jak teraz.w innym.szpitalu..
Ja zawsze się bałam jakichkolwiek operacji, żeby potem nie chcieli mnie karmić kleikami albo kaszkami, bo to choćby mnie zażynali tj ser żółty nie przejdzie mi przez gardłopasia27, tola2014 lubią tę wiadomość
-
W piatek mam mieć usg i palcowe i raczej do domu..jak mnie będzie trzymał to sie chyba wypisze. Nic sie nie dzieje, dają mi sam aspargin. Pytam czy kroplowe mi da bo po co mi ten wenflon. Nie nie, ma być... czuje sie bezradna a nie lubie tego uczucia. Jest okropne!
Ordynator jak zwykle info wyciągane na siłę.
Jeszcze maluch przy ktg tak szaleje, że zapis w ogóle "nie idzie"..
A zgage mam taką ze chyba oszaleje...