Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolq wrote:Domi nie mogę uwierzyć że już będziesz miała synka zazdro wielkie
w przyszły piątek ja rodzę
hihihihi mam nadzieję że mój wyśniony termin się sprawdzi
jakoś tak mi najbardziej pasuje nie wiem czemu, przeczucia
chodź też miałam przeczucia że to chłopiec i co
więc średnio się one sprawdzają
Nacia znów coś upolowałaśdziewczyny ale wy macie oko
ja kompletnie się do tego nie nadaję
Carolq chętnie wybiorę się w przyszły piątek razem z Tobą, nawet wczoraj rozmawialiśmy na ten temat z mężem, że ta data byłaby idealna. Więc jakby co będziemy się wspierac telepatycznie
Chociaż jak dla mnie mógłby być i ten piątek ewentualnie; )
Carolq lubi tę wiadomość
-
Ja dopiero po 16 mam wizytę.
Teraz leze i trawie ptysiaCarolq, monilia84, Iwa81, Lilik, pasia27, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia będzie dobrze , raczej z tego co wiem jak nie ma wód płodowych to raczej pójdziesz na cc. Przynajmniej tak miała moja kuzynka , bo małej też spadało tętno a była juz w 38 tygodniu i też ją wzięli na cc odrazu. Mała jest całkowicie zdrowa
No czyli Klaudia pewnie będzie przed Baronową, bo zanim ona strawi tego ptysia
hehe
maimama - dobra to my rodzimy obie 29bo ja już dłużej z tym brzuchem nie dam rady łazić
a dlaczego się nastawiłam na 29 - bo po pierwsze jest majówka moja Mam z Tatą i tak mają do mnie przyjechac miała bym ciągla opiekę , i Mała też nawet by wyjsc i spokojnie się umyć czy coś
27 - teściowa ma operacje na kolano , i wtedy by do mnie pewnie nie przyjechali bo mają ją wypuścić pewnie dopeiro po majówceto tez by mi pasowało
A i w ogóle Wam nie mówiłam , wczoraj u mnie byli i tak mówi, do ojca M , no Ty to w ogóle nie masz cycków i mnie maca, nie dziadek . Raczej mleka nie będzie ;/ chodz i tak mam schizę że nie będę miała mleka to jeszcze i tak mnie dobiła. A tata M i tak mówi, ona zawsze miała cycki tylko teraz przy tym wielkim brzuchu wydają się małeWiec jak ma mnie wkur*** to wolę by nie przyjezdzała i nie macała moich cycków ;/
Pasia zostało Nam równe 30 dni do wyznaczonego terminu porodu, także też niedużo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 13:35
Lilik, maimama, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey dziewczyny! Ile Was w tych szpitalach leży: Negra, Liley, Klaudia, Różyczka i Domi od jutra, chyba, że jeszcze kogoś pominęłam.. Trzymajcie się, będzie dobrze
Mi to się absolutnie nie spieszy i oby doczekać do terminujeszcze nie jestem gotowa
Carolq, domi05, Różyczka, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzedstawiam Wam kącik Ninki
brakuje Nam jeszcze paru gadżetów ale już i tak jest super
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f4b671ef2b7.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ad1d0413b65.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 13:48
monilia84, domi05, i.am.chappie, Patrycja24, hiacynta99., Różyczka, Iwa81, Nacia, maimama, Aniu_leczka lubią tę wiadomość
-
Carolq słodki kącik
Brzuszek faktycznie nisko
Mi się wydaje, że moj nie opadł.
Klaudia trzymam kciuki za Ciebue i Maleństwo.
Najważniejsze, że sytuacja opanowana i jesteś pod opieką
Będzie dobrze!
Za wszystkie pozostałe Dziewczyny też trzymam mocno kciukasy!
Teraz jakioś tempo przyspieszyło u nas na forum
Uciekam na szkołę rodzenia.
Postaram się jutro dać znaćCarolq lubi tę wiadomość
-
Klaudia powodzenia! Glowa do góry cyc do przodu i przyj
Ja pożegnałam właśnie moje bąki. Corka wpadła do sali i mówi "mamusia gdzie ty byłaś? !" 1.5 godziny gadała, już mi tego brakowałow końcu mówi "dobra mamusia ja ide ty leż z dżordżem, vanesska na mnie czeka"
chyba juz nie jestem niezastąpionatatuś daje rade. Troche mi przykro.
dziewczyny mówiłam, że domino poleciałowy juz w większości w bezpiecznych terminach a u nas jeszcze nie.. chociaz w pon powinnam być w 36tc a tu w szpitalu coś kręcą, mieszają że juz sama nie wiem. Chyba bede ufać swojej gin...
Carolq, Iwa81 lubią tę wiadomość
-
Carolq śliczny kącik
Klaudia trzymaj się mnie to sporo trzymali bo 39 h bez wód póki mała się urodziła, ale było snczekamy na wieści i info o maluchu
a i napisz czy miałaś jakieś objawy odchodzenia wód itd bo musiały Ci się sączyć..
A u mnie dzisiaj termin porodu ;P a Livka w piątek już 2 miesiące skończy jutro mamy ta okropna wizytę u okulisty..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 15:24
Carolq, Nacia, Iwa81 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
No wiec tak, wod jednak jeszcze trochę mam ale coś czuje że jutro najprawdopodobniej synek będzie już z nami.
Jako ze tetno się dziecko ustabilizowalo zrezygnowali z cesarki ale że jest to już ciąża donoszona to założyli mi balonik foreya czy jakos tak a jutro mam miec podana kroplowke na wywolywanie. W razie gdyby nie bylo postepu z porodem sn a dzialo by sie cos niepokojacego biora mnie na cc.
Wody chyba mi sie saczyly bo od jakis 2-3 dni mialam ciagle mokra wkladke a ja głupia myslalam ze to tylko normalny sluzCarolq, Cigaretta, Marietta lubią tę wiadomość