Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A mój synek cala dzisiejsza noc przespal u siebie w swoim łóżku
Wstawalam 4razy siku i go przykrywalal i sprawdzalam czy zimy itp hehe
Ale budzilam sie na każdy jego ruch hehe ale od 21do 6.30pospal osobno a rano przywedrowal i ppspalosmy do 8.30Iwa81, Liley lubią tę wiadomość
-
Liley wrote:W piatek mam mieć usg i palcowe i raczej do domu..jak mnie będzie trzymał to sie chyba wypisze. Nic sie nie dzieje, dają mi sam aspargin. Pytam czy kroplowe mi da bo po co mi ten wenflon. Nie nie, ma być... czuje sie bezradna a nie lubie tego uczucia. Jest okropne!
Ordynator jak zwykle info wyciągane na siłę.
Jeszcze maluch przy ktg tak szaleje, że zapis w ogóle "nie idzie"..
A zgage mam taką ze chyba oszaleje...
Liley trzymaj siębędzie dobrze
-
Hej
Carolq jestem Ale rzadziej
Ja jutro do szpitala, mam nadzieję że od razu zaczną działać i do końca weekendu będę miała synka przy sobie... dowiem się.jutro rano. Mam nadzieję że do piątku urodze I W poniedziałek do domuteż nienawidzę szpitali i to jedzenie... przy tej diecie to będzie tragedia, jak mi każą leżeć dłużej to mi codziennie cały zestaw mąż będzie musiał wozić...
Mi kawałeczki czopu -chyba -poszły wczoraj, takie baardzo twarde grudki, bo takie tylko mocno galaretkowate i rozciagliwe to już ponad miesiąc idą więc to chyba jakieś uplawy a nie czop bo lekarz też nic na wizytach nie mówił.Iwa81, Carolq lubią tę wiadomość
-
Ja juz po ktg. Wszystko jest ok
za tydzien ostatnia wizyta i cc
juz sie nie moge doczekac mojego malego skarba!
Dziewczyny trzymajcie sie i smialo rozrywajcie 2-paki! Ilez mozna czekacIwa81, Carolq, i.am.chappie, Agusia ;), Różyczka, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Iwa81 wrote:mi się nie spieszy, więc czekam do 13-tego
mam nadzieję że Maja podziela moje zdanie
a kiedy masz wizyte ? ja bym chciala 13 rodzic bo to piatek i potem moj by mial wolne bo weekend ale planowac to ja sobie moge ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 11:28
pasia27 lubi tę wiadomość
-
I musze sie pochwalic moja zdobycza dzisiejsza
tyle fajnych rzeczy za nie cale 40zl
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3527ff9ab07b.jpgPatrycja24, Carolq, JustyśM, i.am.chappie, Iwa81, Różyczka, pasia27, Marietta, KokoszaNell lubią tę wiadomość
-
klaudia1534 wrote:Wlasnie jestem przyjmowana na oddział, karetka zabrała mnie od mojej gin. Całkowite bezwodzie i spadek tętna u dziecka, teraz juz normie.
Trzymaj się,najważniejsze ,że była szybka reakcja.Teraz jesteś pod dobrą opieką tak więc wszystko się dobrze potoczy
-
nick nieaktualnyDomi nie mogę uwierzyć że już będziesz miała synka zazdro wielkie
w przyszły piątek ja rodzę
hihihihi mam nadzieję że mój wyśniony termin się sprawdzi
jakoś tak mi najbardziej pasuje nie wiem czemu, przeczucia
chodź też miałam przeczucia że to chłopiec i co
więc średnio się one sprawdzają
Nacia znów coś upolowałaśdziewczyny ale wy macie oko
ja kompletnie się do tego nie nadaję
Nacia, domi05, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie
na chrzciny mogę jechac !! Jak by co torbe zabrać ale nic lekarka nie twierdzi żebym juz urodziła
a wiec mogę sobie jeszcze długo chodzić z brzuchem
Mikus 3200 maspał sobie na badaniu! A wiec lekarka na spokojnie wymierzyła go
monilia84, Patrycja24, Iwa81, pasia27, Marietta, Aniu_leczka lubią tę wiadomość
-
klaudia1534 wrote:Wlasnie jestem przyjmowana na oddział, karetka zabrała mnie od mojej gin. Całkowite bezwodzie i spadek tętna u dziecka, teraz juz normie.
-
Klaudia jesteśmy z Tobą, jeszcze chwila i pewnie synuś będzie z Tobą
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc