Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dlatego ja bardzo polecam jak jest możliwość to jak najszybciej zostawiać dziecko u babć.
Potem nie ma stresu ani dla dziecka, ani dla rodzicow.
Moj jest taką kukuleczka i bardzo lubi spać u babci albo u cioci. A my możemy sobie spędzić wieczór z mężem bez stresu, ze dziecku zle bez nas;)hiacynta99. lubi tę wiadomość
-
Mój dzis.pierwsza noc sam w nowy lozku hehe
A ja obok w swoim i barDzo się stresuje heh
Ja jeszcze nigdy nie zostawiłam synka na dluzej niż 3goDz z tatusiem lub u koleżanki z corka w jego wieku..no bo nie mam komu go podrzucić hehe i dlatego dodatkowo bardzo sie stresuje akcja porodowa i calym pobytem naszym w szpitalu..eh -
nick nieaktualny
-
A gdybym tylko miała możliwość.... jedna babcia do kitu a druga w Anglii. Z ciociami też nijak. Można powiedzieć, że tu na miejscu jesteśmy sami. Ale podglądam moje smoki na kamerce. Radzą sobie całkiem nieźle
Pasia ja też sie stresowałam ale cóż, syn mi pomógł. Wiec chyba my mamy gorzej to znosimy niż nasze bąkipasia27 lubi tę wiadomość
-
Liley wrote:
Liley żebyś się przypadkiem nie przejadła -
Laski chyba mam problem... Po kąpieli siedzialam na kanapie i nagle poczułam ze mi sie dziwnie robi poszlam do kibelka.. No chyba czop sluzowy mi wypadł (albo cos w podobie bo wygladalo jak przezroczysty sporawy glutek takie moze nie zwarte a elastyczne...) no i nie wiem co teraz mam robic
-
Baronowa_83 wrote:Dlatego ja bardzo polecam jak jest możliwość to jak najszybciej zostawiać dziecko u babć.
Potem nie ma stresu ani dla dziecka, ani dla rodzicow.
Moj jest taką kukuleczka i bardzo lubi spać u babci albo u cioci. A my możemy sobie spędzić wieczór z mężem bez stresu, ze dziecku zle bez nas;)
Mi tez wyszkolony od małegodo babci albo do ciotek zawsze sprzedawałam
Teraz od kiedy jest brat w brzuchu, zmieniło mu się!!! Pilnuje mnie cały czas, nawet do kibelka idzie ze mną ...
A co do rodzenia hmmm chyba bym chciała tak gdzies w maju urodzić raczej koło przewidywalnego terminu. -
Liley wrote:Iwa po tej imitacji jaja z koprem i luksusowym pomidorze mam taką zgage że chyba umre! 2 reni nie pomogly
Już sie nie mogę doczekać śniadania! -
aaaguchaaa wrote:Laski chyba mam problem... Po kąpieli siedzialam na kanapie i nagle poczułam ze mi sie dziwnie robi poszlam do kibelka.. No chyba czop sluzowy mi wypadł (albo cos w podobie bo wygladalo jak przezroczysty sporawy glutek takie moze nie zwarte a elastyczne...) no i nie wiem co teraz mam robic
Póki nie jest z krwia to nie ma znaczenia. -
Dziewczyny dzięki za wczorajsze słowa otuchy! Były mi potrzebne,,bo łapałam doła....
Tyle dobrego wczoraj, że dowiedziałam się, że mała waży już około 3100A jeszcze niedawno miała tylko kilka milimetrów
Jak ten czas szybko minął
monilia84, Iwa81, Różyczka, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki.U nas na Pomorzu piękna pogoda od rana-słoneczko świeci.
Zastanawiam się nad polka pod przewijak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4c34ec94262.jpg
Tylko albo są jakieś drogie albo zwykle po 150 zl-na nic nie mogę się zdecydowac.Carolq lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]