Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicce wrote:Negra - pomóż sobie olejkiem -- indukcja /balonik / to ICH priorytet - meczą sie te szyjki przy tych zabiegach bardzo - no nie tylko szyjki ... porób przysiady ...
-
nick nieaktualnyNo ja znów złapałam dola w stylu juz chce rodzic wstałam przed 17 pare minut
Jakos złe sie czuje juz bym chciała urodzići oczywiście odbył sie standardowy płacz mężowi ze nie daje rady
Negra biedaczku , ostatnio jak byłam na ktg słyszałam jak wyła dziewczyna z bólu przy zakładaniu w pokoju obokto było okropne
współczuje Bardzo , trzymam kciuki by cos ruszyło i zaczęło sie dziać . Mam nadzieje ze juz długo nie bedziesz sie męczyć .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 19:26
-
Alicce- pytałaś o opiekę? Da się przeżyć. Są położne lepsze/milsze i gorsze. Najgorsza jest Ruda- z nią lepiej nie wdawać się w dyskusje i nic od niej nie chcieć. Z resztą idzie się dogadać
. A lekarze- wiesz, jak jest- liczy się tylko jeden...
-
nick nieaktualnyIwa81 wrote:Ja na początku gaz rozweselający,
potem Tens a później się zobaczy
Ja mam tensa i jak byłam na szkoleniu to mówili by odrazu od poczatku zacząć stosować, tens działa prawidłowo dopiero po 30-40 minutach wiec chyba dlatego .
Ale Mała daje czadu w brzuchukopie w zebra ale tak przyjemnie , jak spałam po południu to mi sie śniło ze wody mi odeszły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 19:39
-
Carolq wrote:Ja mam tensa i jak byłam na szkoleniu to mówili by odrazu od poczatku zacząć stosować, tens działa prawidłowo dopiero po 30-40 minutach wiec chyba dlatego .
Ale Mała daje czadu w brzuchu
o widzisz może i tak właśnie położna mówiła
ale mówi że fajna sprawa, a mało rodzących chce z tego korzystać. -
Ja nie chciałam zzo ale ostatnio naczytałam się o bólach krzyżowych i raczej się zdecyduję bo wydaje mi się że mogę być w tej mało przyjemnej grupie bo mam macicę tyłozgiętą, moim @ zawsze towarzyszyły bóle pleców i teraz jak spina się brzuch to też od krzyża czuję. Jeszcze skonsultuję to z lekarzem ale raczej nie będę przesadnie odważna jeśli istnieją inne rozwiązania. W szpitalu w którym chcę rodzić podają na szczęście przez całą dobę wiec jeśli nie przyjadę za późno to nie będzie problemu.
-
marzenka06 wrote:Dziewczyny jak na ktg mam tam gdzie są skurcze między 20-40% to co to znaczy? Że nie ma skurczy?
Na bol krzyża to tylko urodzić
Mi dzisiaj ciężko straszliwe. Byliśmy kupic buty dla młodego i myślałam ze padnę markecie:/. A to jeszcze tyle czasu do ostatecznego terminu. -
Iwa81 wrote:tzn ?
w jakim sensie opcję?
chodziło mi o dostępność właśnie, gaz lub zzo. Ja zdecydowałam się na szpital gdzie jest to i to, anestezjolog na dyżurze nawet w nocy. Ankietę anestezjologiczną już wypełniłam, chcę znieczulenie.Iwa81 lubi tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Ze sobie macica lekko pracuje. Takze tak jak powinno być
Na bol krzyża to tylko urodzić
Mi dzisiaj ciężko straszliwe. Byliśmy kupic buty dla młodego i myślałam ze padnę markecie:/. A to jeszcze tyle czasu do ostatecznego terminu.
Nie jeszcze mi się nie spieszy -
nick nieaktualny
-
Ja nie chcialam robic z siebie bohaterki i rodzic z zzo, ale niestety w jedynym szpitalu w moim miescie nie jest dostepne
coz, pozostaje gaz. Wanna sluzy tylko do relaksu, mozna do niej wejsc tylko jesli nie odeszly ani nie sacza sie wody. Co do Dolarganu to u nas tylko na "specjalne" zlecenie lekarza. A wiadomo jak jest, cala robote wykonuja polozne.
Patrycja24 -
nick nieaktualny