Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ale miałam do czytania dużo..
Ja właśnie z pracy wróciłam, zastępca szefa, dokładniej zastępczyni (bo szef nie wie o ciąży, umowa mi się kończy za tydzien) dała mi dzisiaj na dwie godziny papiery do pieczątkowania żebym odpoczęła od klientów i komputera
A jak zobaczyła że za szybko kończę, kazała układać strony naprzemiennie, żeby starczyło mi pracy do końca dnia
Tak to ja mogę
najgorzej z dojazdem, jadę godzinę w super tłocznym autobusie, brzucha ni ma to nikt nie ustąpi miejsca... a kręgosłup daje się we znaki + mdłości jak zatrzęsie autobusem
Co do soku z malin- jak piszą dziewczyny- liście nie- owoce- takja piję sok od siostry młodszej, bardziej maliny zalane cukrem
więc piję coś na kształ herbato-kompotu i nic mi nie dolega
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Ja z synem tez 9 w sumie bo to już 8t0d z usg było
żadnych testów żadnych bet
Jadę właśnie do opery na próbę generalna do carmen bo mój brat śpiewa, no i szczerze mówią jak pomyślę ze to gdzieś o 21 się skończy to nie mam ochoty głowa zaczyna boleć coś i będą wyć tam... no ale robie to dla Niego a po drugie w życiu nie byłam w operze Naszej Białostockiej... a się ubrałam sweter legginsy i trampki a to tylko próba przecież i chyba wole zostać w płaszczulepiej żeby nie kazali się rozbierać
bo ja pod szary sweter zieloną bluzkę ubrałam nie chciało mi się przebierać i przy dekolcie sterczy no i ogolnie dzisiaj strasznie niewyjściowa jestem.. bo wyszłam tak jak byłam w domu mega wioche dla brata zrobię ale mam gdzieś się stroić bo zimno mi
jedno jedyne tylko chce aby nie usiadła obok starsza pani mocno wyperfumowana bo nie wyrobie... jeszcze mega alergia i ten katar i kicham ciagle ledwo na oczy patrze... Zapomnialabym dochodzi do tego mega kac ciążowy suszy okrutnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 17:36
hiacynta99, Agnieszka0812, Marietta, Palinas89 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
W tv widziałam budynek tej opery, robi wrażenie! No i kiedyś też był wywiad ze śpiewakami operowymi od Was super sprawa!
Ano mnie też suszy, ciągle piję i brzuch już pełen a w ustach ciągle sucho, myślałam że tylko ja tak mamjeszcze usta mi w kąciku pękły
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ciążowy kac
mam tak samo...
ja mam od dwóch dni wrażenie, że pękają mi kąciki ust, co patrzę w lustro, pokremować chociaż, bo szczypie- to nicAle też się czuję ususzona jak śliwka. Gorzej że piję niewiele wogóle. nigdy dużo nie piłam, nie lubię pić
Agnieszka0812, tiffi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to na razie mam ochotę na wino i sushi
Pomarzyć dobra rzecz, no ale pociesza mnie fakt że zjem sobie takie cudo dopiero za rok
A z objawów to dość często dokucza mi zgaga po żółtym serze, wrażliwe sutki i takie dość dziwnie uczucie w podbrzuszu, jakby mi się coś tam rozciągało
hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymybabylove wrote:Ja to na razie mam ochotę na wino i sushi
Pomarzyć dobra rzecz, no ale pociesza mnie fakt że zjem sobie takie cudo dopiero za rok
A z objawów to dość często dokucza mi zgaga po żółtym serze, wrażliwe sutki i takie dość dziwnie uczucie w podbrzuszu, jakby mi się coś tam rozciągało
Nie rezygnuj z sushija jadam często nawet w ciąży tylko proszę o ryby grillowane lub w tempurze
♡
mybabylove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny