Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale Wy produkujecie!!! Ja nie mam czasu na nic. Mój Pierworodny mnie eksploatuje w 100% więc jak on ma drzemkę to i ja
A co do objawów ciążowych to ja nie jadam śledzi, z wyjątkiem okresu kiedy jestem w ciąży
Tak więc jak tylko zobaczyłam wczoraj w Biedrze śledzie w śmietanie to musiałam je mieć! No i na kolację wczoraj śledzie, na śniadanie dzisiaj śledzie a zaraz po nich czekolada z orzechami
Hehehe nie ma wątpliwości co do mojego "odmiennego" stanu
A poza tym ciągle o wszystkim zapominam! Normalnie szok! Wczoraj myłam głowę i zapomniałam o odżywce. Skapnęłam się dopiero jak zobaczyłam siano na głowie
Nie przypominam sobie żebym w pierwszej ciąży tak miała... Ale fakt, że w pierwszej ciąży musiałam leżeć i nie miałam żadnych obowiązków więc nie musiałam o niczym pamiętać i nie miałam nic na głowie.
Trzymam kciuki za dziewczyny wizytujące jutro, oby wszystko było dobrze a fasolki śliczniutkieAgnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Dziękuję
<3 ale mam zle przeczucie, że. Będę jutro wyć
Hiacynta no nie wygłupiaj się, to nie są żadne przeczucia tylko zwyczajne obawy i strach o fasolinkę. A ja wręcz przeciwnie, mam przeczucie że u Ciebie wszystko będzie oki nie pisze tego żeby Cię tylko pocieszyć bo całkowicie serio tak czuję
jutro nam powiesz ze wszystko jest w najlepszym porządku a fasolka rośnie silna i zdrowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 18:19
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
mybabylove wrote:Ja to na razie mam ochotę na wino i sushi
Pomarzyć dobra rzecz, no ale pociesza mnie fakt że zjem sobie takie cudo dopiero za rok
A z objawów to dość często dokucza mi zgaga po żółtym serze, wrażliwe sutki i takie dość dziwnie uczucie w podbrzuszu, jakby mi się coś tam rozciągało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hiacyntka przecież byłaś ostatnio i wszystko było dobrze, teraz idziesz zobaczyć ❤ wystarczy że ja świruje! A Ty pewnie byś chciała klapsa dostać, co?
Palinas89, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Hiacynta skoro juz majty sciagnelas to odemnie 1 klapa masz na otrzezwienie. Zobaczysz ze bedziesz nam sie tu chwalic jak twoja fasola urosla ; D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 18:27
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hahaha jeśli dotąd twierdziłam, że nie mam żadnych smaków ciążowych to od dziś muszę zapamiętać jedno: w tym stanie wchodzić do sklepu bez konkretnego planu działania to niebezpieczeństwo dla portfela i figury
Kupiłam lody grycana czekoladowe z miętą, chipsy masło z solą, soczek kubusia marchew banan jabłko, sok pomarańczowy i szynkę
Właśnie zjadłam trochę lodów i chyba zagryzę chipsami. Wcale mnie nie zdziwi, jeśli dziś zaliczę wieczorem pierwszego pawia
))
Agnieszka0812, bimba, konwalijka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny