Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Ech dziewczynki ja właśnie lazzanie wciągnęłam i teraz mi troche niedobrze. Czasami nie boli, lekko kłuje przy jajnikach i wydawało mi się to normalne. Ostry ból jest zły a taki to przecież daje znac ze się rozciąga. Sama nie wiem...
O matko lazazaniamyślałam o niej dzis
Wiaterek mnie tez czasem kują jajniki i czasem brzuch zaboli.
Jutro robię pierogi z kapustą. MniamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 19:58
Wiaterek, mejbi, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:O matko lazazania
myślałam o niej dzis
Wiaterek mnie tez czasem kują jajniki i czasem brzuch zaboli.
Jutro robię pierogi z kapustą. Mniam
U mnie dzisiaj też była lazaniaobjadłam się że hoho, korzystam bo mnie mdłości jeszcze nie dopadły chociaż mam nadzieję że tak zostanie
hiacynta99, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Maialenn wrote:Was też tak na początku podbrzusza bolaly cały czas,? Tak coś ciągłości, szypało?
DZIŚ DOŚĆ INTENSYWNIE ZACZĘŁAM MDŁOŚCI ODCZUWAĆ A
WIECZOREM PO ZJEDZENIU TAK MI BRZUCH WYWALA ŻE MASAKRA...Maialenn, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Wygląda na to, że mój lekarz niczego nie lubi
Ale on się o tą ciążę bardzo stara - faszeruje mnie progesteronem, żeby mieć pewność, że zrobił wszystko, co mógł.
U nas też króluje slow food - ryby, warzywa, owoce, zboża, kasze... A teraz tylko jogurty, trochę owoców i chleb z masłem. Inne rzeczy mi nie wchodzą.CassieMK, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
To ja miałam na początku wstręt do niezdrowych rzeczy, ale dziś chyba nadrabiam za ostatnie 3 tygodnie
jak przez tel wymieniłam mamie co kupiłam, to tylko powiedziała "córcia, ja Cię o jedno proszę - nie zjedz tego wszystkiego na raz!"
Agnieszka0812, mejbi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale sie rozpisałyście i oczywiscie smaka śledziami i chipsami narobiłyscie
Nie chce mi sie leciec do sklepu to musi mi wystarczyc goferek podkradnięty córce z jogurtem jagodowym i na deser jablko
Trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki i wizyty
CassieMK, Agnieszka0812, hiacynta99, mejbi lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyDariaaa88 wrote:zazdroszczę Wam tego jedzenia, ja po wszystkim co zjem czuję kwaśność w ustach i mnie napina
po cukierkach miętowych i owocowych jest jeszcze gorzej bleee
ogólnie to chodzi za mną McDonalds ale trzymam się dzielnie i omijam szerokim łukiem.
Aż mi się pierwsza ciąża przypomniała, mogłam jeść tylko frytki i cheeseburgery ooo i lody z oreo... tak na prawdę nigdy niczego sobie nie odmawiałam, bo kto ciężarnej zabroni, przed porodem na wadze było już +18 kg a dziś na wadze mam -7 kg, da się... no pewnie że się dawięc moja droga jedz i sobie niczego nie żałuj, choć nie mówię żebyś codziennie jadła fast foody z Mc ale raz na jakiś czas nie zaszkodzi
Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
ma_lina wrote:Gumy brzmią rozsądnie, ale mnie obrzydza mycie zębów miętową pastą...
ma_lina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie, temat paznokci mnie intrygował, gdzieś czytałam, że malować nie powinno się w ciąży, bo płytka paznokcia mocno ciągnie chemię... Właściwie jak już pójdę na zwolnienie może też pomyślę o hybrydach, dłużej potrwają na moich paznokciach o ile nie dopadnie mnie żądza jesiennych porządków
Siedzę na allegro i przeglądam ciuszki, kocyki, buciki, łóżeczka...Kupiłabym wszystko już
Agnieszka0812, CassieMK, monilia84, mejbi, Anniusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyma_lina wrote:Różyczka, szukam, kupuję i mam nadzieję, że mdłości przejdą nim przyjdzie paczka
mybabylove, imbir niezawodny, ale jak wstaję z łóżka na dłużej niż 2minuty (a tyle gotuję wodę), to zaczynam mieć torsje. Tragedia. Jak wraca mąż, to mi robi.
No to spróbuj przed wstaniem z łóżka przekąsić jakiegoś krakersa, paluszka albo bananaAgnieszka0812, ma_lina lubią tę wiadomość