Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
mybabylove wrote:Zazdroszczę wam wizyt, ja dopiero umówiłam się na 09.10
muszę cierpliwie czekać, nie chce iść wcześniej bo mogę się niepotrzebnie stresować a dla fasola to niewskazane, a tak to może zobaczę pikające serduszko, małego groszka.. jestem pozytywnej myśli, w końcu to już będzie 7 tydzień
tez mam wizyte tego dnia ..... -
nick nieaktualny
-
Ale wy dużo piszecie. Czytam Was codziennie, ale nigdy nie zdążam pisać, bo zaraz coś nowego się pojawia.
Hiacynta, jutro trzymam od rana kciuki za wizytę. Zazdroszczę podglądania malucha
Jak radzicie sobie z mdłościami? U mnie od 3dni jakiś koszmar - boję się jeść, a jak nie jem to jest gorzej... ;(hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHiacynta kochana na wszelkiego typu przeziębienia polecam syrop dla kobiet w ciąży prenalen - jest on sporządzony na bazie czosnku i malin
z tej firmy można też zakupić tabletki do ssania na gardło i spray do nosa
Ja na początku też byłam przeziębiona i ten syrop w 100% mi pomógł
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymybabylove wrote:Hiacynta kochana na wszelkiego typu przeziębienia polecam syrop dla kobiet w ciąży prenalen - jest on sporządzony na bazie czosnku i malin
z tej firmy można też zakupić tabletki do ssania na gardło i spray do nosa
Ja na początku też byłam przeziębiona i ten syrop w 100% mi pomógł
Piłam saszetki i tabl. na gardło brałam.z tej firmy. Jutro zapytam mojej gin co robic. -
nick nieaktualny
-
Ja na bóle brzucha (ciągnięcia, szczypanie, kłucie, bóle jak na okres) dostałam nospę 2-3 x dziennie i magnez (woda Ustronianka z magnezem pokrywa dzienne zapotrzebowanie, polecam).
Doskwierały mi najbardziej w 5 i 6 tygodniu, ale wciąż odczuwam jakieś rozciąganie czasami.
Lekarzowi się nie podobały żadne bóle, ale trzeba być dobrej myśli. Póki co nic innego nam nie zostaje... -
Nie podobały? Patrz, co lekarz, to opinia, mój mnie uprzedzał, że jak będę czuć bóle jak na okres, uczucie rozciągania, czy jakiś inny dyskomfort to mam się nie wystraszyć, bo to normalne
Tylko ostry, nagły i długotrwały ból jest ponoć powodem do zdenerwowania
Agnieszka0812, anka418 lubią tę wiadomość
-
Niech się dzieje wola nieba... Zjadłam czekoladę wedla truskawkowa do popicia sok pomarańczowy cappy, czekoladę nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam
CassieMK, hiacynta99, mejbi lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
CassieMK wrote:Nie podobały? Patrz, co lekarz, to opinia, mój mnie uprzedzał, że jak będę czuć bóle jak na okres, uczucie rozciągania, czy jakiś inny dyskomfort to mam się nie wystraszyć, bo to normalne
Tylko ostry, nagły i długotrwały ból jest ponoć powodem do zdenerwowania
anka418, CassieMK, hiacynta99, klaudia1534 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:Niech się dzieje wola nieba... Zjadłam czekoladę wedla truskawkowa do popicia sok pomarańczowy cappy, czekoladę nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam
Całą czekoladę sama?No to Cię nieźle wzięło na słodkie
hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Ech dziewczynki ja właśnie lazzanie wciągnęłam i teraz mi troche niedobrze. Czasami nie boli, lekko kłuje przy jajnikach i wydawało mi się to normalne. Ostry ból jest zły a taki to przecież daje znac ze się rozciąga. Sama nie wiem...
hiacynta99, Agnieszka0812, CassieMK lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki