X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    niestety nie... ale jak to mówią klient nasz Pan, dobrze płacą to siostrze nie przeszkadza ale na prawdę dużo jest takich osób. a na pierwszy rzut oka babeczki wypindrzone że hoho podjeżdżają bmw i audi... a tu takie coś :P

Rany, ja do ślubu jak miałam tonę lakieru, żeby się trzymało, to rano po wejściu do pokoju hotelowego pierwsze co to 3 razy włosy umyłam, żeby się tego hełmu pozbyć! :D

tiffi lubi tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie ja smaruje się od wczoraj oliwka z rossmana baby dream, ma niezłe opinie na necie i stosuje się już od pierwszego miesiąca ciąży :)

CassieMK, Agnieszka0812, mejbi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam sobie mleko z miodem i za chwilę uciekam spać. Jutro kolejna beta, już ostatnia, jak mus to mus! ;) mam nadzieję, że będzie dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 21:33

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• CassieMK Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może też kupię, a od II trym. będę stosować ten bio oil :) Cigaretta, trzymam kciuki za piękną betę, dobrej nocy Ci życzę :* też niedługo idę spać, bo wczoraj przeholowałam i dzisiejszy dzień totalnie zmarnowałam :P

oar89jcgzipdaets.png
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovu znowu nie działa... Do jutra dziewczyny!

mejbi lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta a czemu tak dużo tych bet musisz robić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maialen bo dwie robiłam sama sobie, a po usg gin kazał powtórzyć, bo chce zobaczyć przyrost. Mam mu przynieść wszystkie wyniki.
    Dzięki Cassie i wzajemnie :*

Uciekam, dobranoc!

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• mejbi Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się kładę, kolorowych snów :)

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli którejś przyjdzie iść do opery w ciąży absolutnie odradzam nigdy więcej ;) mój krzyż po 40 min... tragedia... po 2h olaboga nie wstanę po 4h ja pierdole nogi mam w dupie... alleluja mój autobus całuje klamkę w domu niedługo i prosto do łóżka dzień brudasa dzisiaj jutro rano się umyje jest mi tak zimno ... oczy mam w dodatku czerwone jak u diabla katar leje się z nosa... jadę juz autobusem... za jakieś 10min będę w domu... juz chyba mówiłam ze jest mi zimno i to bardzo nie wiem jak rano wstanę bo nic nie przygotowałam dla Marcela nikt mnie nie uprzedził ze to tyle będzie trwało dzieci już śpią dawno ;) co więcej bez składu totalnie pisze ale jestem wymóżdżona tzw. Zaćmienie ciążowe :) i głodna matko no nigdy w życiu 4h... no way nikt mnie nie namówi ale podobało mi się ;)

konwalijka, bereda11, nick nieaktualny, bimba, Agnieszka0812, Pinesska lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zbieram się do spania :P strach mnie ogarnia przed jutrzejsza wizyta. Buzka:-* trzymajcie kciuki dobranoc <3

bereda11, bimba, Palinas89 lubią tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Jeżeli którejś przyjdzie iść do opery w ciąży absolutnie odradzam nigdy więcej ;) mój krzyż po 40 min... tragedia... po 2h olaboga nie wstanę po 4h ja pierdole nogi mam w dupie... alleluja mój autobus całuje klamkę w domu niedługo i prosto do łóżka dzień brudasa dzisiaj jutro rano się umyje jest mi tak zimno ... oczy mam w dodatku czerwone jak u diabla katar leje się z nosa... jadę juz autobusem... za jakieś 10min będę w domu... juz chyba mówiłam ze jest mi zimno i to bardzo nie wiem jak rano wstanę bo nic nie przygotowałam dla Marcela nikt mnie nie uprzedził ze to tyle będzie trwało dzieci już śpią dawno ;) co więcej bez składu totalnie pisze ale jestem wymóżdżona tzw. Zaćmienie ciążowe :) i głodna matko no nigdy w życiu 4h... no way nikt mnie nie namówi ale podobało mi się ;)
    czyli fajnie bylo ale ...:-) a to Carmen byla ? mi tez sie bardzo podobalo,tu w Anglii grali przedtawienie Car Man ale ja oczywiscie nie zajazylam i myslalam ze to Carmeni poszlam , nie powiem sztuka fajna bo faceci latali nago , naprawde ,pierwszy raz bylam na sztuce gdzie nie wiedzialam gdzie mam oczy glowe odwrocic az w koncu sie przyzwyczailam ze lataja nago :-)..no to Xpatiii mialas wyczerpujacy wieczor :-)

Agnieszka0812, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Ja tez zbieram się do spania :P strach mnie ogarnia przed jutrzejsza wizyta. Buzka:-* trzymajcie kciuki dobranoc <3
    hiacynta bedzie dobrze ,czekamy jutro na Ciebie ..buzka spij dobrze

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak Carmen całość po francusku brat w chórku śpiewał stąd bilety były :D ja już w łóżku wycałowałam poduszkę i idę spać dobrej nocy kochane i przede wszystkich jutro chce dobre newsy widzieć od rana :* U Nas ciężki poranek będzie i pewnie smuteczek tez się przypaleta ale i tak dumna jestem aby dał sobie rade jutro ten mój kochany pościel zaginęła w akcji wiec jutro od śniadania do obiadu i do domu ;) Musze na przyszły tydzień kupić nową bo nie wiem gdzie jest ta po moim bracie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 23:20

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Hiacynta trzymam mocno kciuki. Wszystko bedzie dobrze!!!

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

Wysłany: 23 września 2015, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacyntka trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę ❤ ❤ ❤ ja mam jutro ;-)

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki zaciśnięte za wzsystkie wizytujące i robiące wyniki :)

Miłego dnia :) bo mój zaczął się z bólem głowy :(

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png

Wysłany: 23 września 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    Kciuki zaciśnięte za wzsystkie wizytujące i robiące wyniki :)

Miłego dnia :) bo mój zaczął się z bólem głowy :(
    Ja jestem strasznie słaba dzisiaj, więc może taki dzień dziś

nick nieaktualny, monilia84 lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • Kłosia Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

Dzisiaj się obudziłam bez mdłości :) ale pewnie wrócą w ciągu dnia

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Majóweczki 2016 :)
    Dziś też jak kilka z Was mam pierwszą wizytę, to 5t4d ciąży, ciekawe, czy coś już będzie widać :)

Na pewno się podzielę z Wami wieściami i zajrzę koniecznie do Was, taki mały obchód zrobię ;)

Agnieszka0812, nick nieaktualny, nick nieaktualny, CassieMK, Palinas89 lubią tę wiadomość

zem3anlikdzagrk5.png

Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić :)
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)

Łzy mam w oczach smutno masakra ciężko było stamtąd wyjść podbudowalo mnie to że mój syn odwrócił się i poszedł do dzieci prosto nawet się nie pożegnał ale speszony był trochę ale super babki od razu wyszła do szatni i pyta a to Nasz Marcelek pewnie przedstawiła się wzięła za rękę go i poszedł :) ehh... będę myśleć cały dzień jak tam jemu jest mam nadzieje ze z czasem przejdzie ;) Ehh a alergia rzuciła się na zatoki i ucho... boli.. :/

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 166 167 168 169 170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ