X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    niestety nie... ale jak to mówią klient nasz Pan, dobrze płacą to siostrze nie przeszkadza ale na prawdę dużo jest takich osób. a na pierwszy rzut oka babeczki wypindrzone że hoho podjeżdżają bmw i audi... a tu takie coś :P

Rany, ja do ślubu jak miałam tonę lakieru, żeby się trzymało, to rano po wejściu do pokoju hotelowego pierwsze co to 3 razy włosy umyłam, żeby się tego hełmu pozbyć! :D

tiffi lubi tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie ja smaruje się od wczoraj oliwka z rossmana baby dream, ma niezłe opinie na necie i stosuje się już od pierwszego miesiąca ciąży :)

CassieMK, Agnieszka0812, mejbi, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam sobie mleko z miodem i za chwilę uciekam spać. Jutro kolejna beta, już ostatnia, jak mus to mus! ;) mam nadzieję, że będzie dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 21:33

hiacynta99 lubi tę wiadomość

• CassieMK Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może też kupię, a od II trym. będę stosować ten bio oil :) Cigaretta, trzymam kciuki za piękną betę, dobrej nocy Ci życzę :* też niedługo idę spać, bo wczoraj przeholowałam i dzisiejszy dzień totalnie zmarnowałam :P

oar89jcgzipdaets.png
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovu znowu nie działa... Do jutra dziewczyny!

mejbi lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta a czemu tak dużo tych bet musisz robić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maialen bo dwie robiłam sama sobie, a po usg gin kazał powtórzyć, bo chce zobaczyć przyrost. Mam mu przynieść wszystkie wyniki.
    Dzięki Cassie i wzajemnie :*

Uciekam, dobranoc!

Maialenn, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• mejbi Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się kładę, kolorowych snów :)

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli którejś przyjdzie iść do opery w ciąży absolutnie odradzam nigdy więcej ;) mój krzyż po 40 min... tragedia... po 2h olaboga nie wstanę po 4h ja pierdole nogi mam w dupie... alleluja mój autobus całuje klamkę w domu niedługo i prosto do łóżka dzień brudasa dzisiaj jutro rano się umyje jest mi tak zimno ... oczy mam w dodatku czerwone jak u diabla katar leje się z nosa... jadę juz autobusem... za jakieś 10min będę w domu... juz chyba mówiłam ze jest mi zimno i to bardzo nie wiem jak rano wstanę bo nic nie przygotowałam dla Marcela nikt mnie nie uprzedził ze to tyle będzie trwało dzieci już śpią dawno ;) co więcej bez składu totalnie pisze ale jestem wymóżdżona tzw. Zaćmienie ciążowe :) i głodna matko no nigdy w życiu 4h... no way nikt mnie nie namówi ale podobało mi się ;)

konwalijka, bereda11, hiacynta99, bimba, Agnieszka0812, Pinesska lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zbieram się do spania :P strach mnie ogarnia przed jutrzejsza wizyta. Buzka:-* trzymajcie kciuki dobranoc <3

bereda11, bimba, Palinas89 lubią tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Jeżeli którejś przyjdzie iść do opery w ciąży absolutnie odradzam nigdy więcej ;) mój krzyż po 40 min... tragedia... po 2h olaboga nie wstanę po 4h ja pierdole nogi mam w dupie... alleluja mój autobus całuje klamkę w domu niedługo i prosto do łóżka dzień brudasa dzisiaj jutro rano się umyje jest mi tak zimno ... oczy mam w dodatku czerwone jak u diabla katar leje się z nosa... jadę juz autobusem... za jakieś 10min będę w domu... juz chyba mówiłam ze jest mi zimno i to bardzo nie wiem jak rano wstanę bo nic nie przygotowałam dla Marcela nikt mnie nie uprzedził ze to tyle będzie trwało dzieci już śpią dawno ;) co więcej bez składu totalnie pisze ale jestem wymóżdżona tzw. Zaćmienie ciążowe :) i głodna matko no nigdy w życiu 4h... no way nikt mnie nie namówi ale podobało mi się ;)
    czyli fajnie bylo ale ...:-) a to Carmen byla ? mi tez sie bardzo podobalo,tu w Anglii grali przedtawienie Car Man ale ja oczywiscie nie zajazylam i myslalam ze to Carmeni poszlam , nie powiem sztuka fajna bo faceci latali nago , naprawde ,pierwszy raz bylam na sztuce gdzie nie wiedzialam gdzie mam oczy glowe odwrocic az w koncu sie przyzwyczailam ze lataja nago :-)..no to Xpatiii mialas wyczerpujacy wieczor :-)

Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Ja tez zbieram się do spania :P strach mnie ogarnia przed jutrzejsza wizyta. Buzka:-* trzymajcie kciuki dobranoc <3
    hiacynta bedzie dobrze ,czekamy jutro na Ciebie ..buzka spij dobrze

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak Carmen całość po francusku brat w chórku śpiewał stąd bilety były :D ja już w łóżku wycałowałam poduszkę i idę spać dobrej nocy kochane i przede wszystkich jutro chce dobre newsy widzieć od rana :* U Nas ciężki poranek będzie i pewnie smuteczek tez się przypaleta ale i tak dumna jestem aby dał sobie rade jutro ten mój kochany pościel zaginęła w akcji wiec jutro od śniadania do obiadu i do domu ;) Musze na przyszły tydzień kupić nową bo nie wiem gdzie jest ta po moim bracie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 23:20

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Hiacynta trzymam mocno kciuki. Wszystko bedzie dobrze!!!

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

Wysłany: 23 września 2015, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacyntka trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę ❤ ❤ ❤ ja mam jutro ;-)

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki zaciśnięte za wzsystkie wizytujące i robiące wyniki :)

Miłego dnia :) bo mój zaczął się z bólem głowy :(

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png

Wysłany: 23 września 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    Kciuki zaciśnięte za wzsystkie wizytujące i robiące wyniki :)

Miłego dnia :) bo mój zaczął się z bólem głowy :(
    Ja jestem strasznie słaba dzisiaj, więc może taki dzień dziś

hiacynta99, monilia84 lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • Kłosia Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

Dzisiaj się obudziłam bez mdłości :) ale pewnie wrócą w ciągu dnia

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Majóweczki 2016 :)
    Dziś też jak kilka z Was mam pierwszą wizytę, to 5t4d ciąży, ciekawe, czy coś już będzie widać :)

Na pewno się podzielę z Wami wieściami i zajrzę koniecznie do Was, taki mały obchód zrobię ;)

Agnieszka0812, hiacynta99, Maialenn, CassieMK, Palinas89 lubią tę wiadomość

zem3anlikdzagrk5.png

Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić :)
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)

Łzy mam w oczach smutno masakra ciężko było stamtąd wyjść podbudowalo mnie to że mój syn odwrócił się i poszedł do dzieci prosto nawet się nie pożegnał ale speszony był trochę ale super babki od razu wyszła do szatni i pyta a to Nasz Marcelek pewnie przedstawiła się wzięła za rękę go i poszedł :) ehh... będę myśleć cały dzień jak tam jemu jest mam nadzieje ze z czasem przejdzie ;) Ehh a alergia rzuciła się na zatoki i ucho... boli.. :/

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 166 167 168 169 170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ