Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anniusia wrote:niestety nie... ale jak to mówią klient nasz Pan, dobrze płacą to siostrze nie przeszkadza ale na prawdę dużo jest takich osób. a na pierwszy rzut oka babeczki wypindrzone że hoho podjeżdżają bmw i audi... a tu takie coś
Rany, ja do ślubu jak miałam tonę lakieru, żeby się trzymało, to rano po wejściu do pokoju hotelowego pierwsze co to 3 razy włosy umyłam, żeby się tego hełmu pozbyć!tiffi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeżeli którejś przyjdzie iść do opery w ciąży absolutnie odradzam nigdy więcej
mój krzyż po 40 min... tragedia... po 2h olaboga nie wstanę po 4h ja pierdole nogi mam w dupie... alleluja mój autobus całuje klamkę w domu niedługo i prosto do łóżka dzień brudasa dzisiaj jutro rano się umyje jest mi tak zimno ... oczy mam w dodatku czerwone jak u diabla katar leje się z nosa... jadę juz autobusem... za jakieś 10min będę w domu... juz chyba mówiłam ze jest mi zimno i to bardzo nie wiem jak rano wstanę bo nic nie przygotowałam dla Marcela nikt mnie nie uprzedził ze to tyle będzie trwało dzieci już śpią dawno
co więcej bez składu totalnie pisze ale jestem wymóżdżona tzw. Zaćmienie ciążowe
i głodna matko no nigdy w życiu 4h... no way nikt mnie nie namówi ale podobało mi się
konwalijka, bereda11, hiacynta99, bimba, Agnieszka0812, Pinesska lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:Jeżeli którejś przyjdzie iść do opery w ciąży absolutnie odradzam nigdy więcej
mój krzyż po 40 min... tragedia... po 2h olaboga nie wstanę po 4h ja pierdole nogi mam w dupie... alleluja mój autobus całuje klamkę w domu niedługo i prosto do łóżka dzień brudasa dzisiaj jutro rano się umyje jest mi tak zimno ... oczy mam w dodatku czerwone jak u diabla katar leje się z nosa... jadę juz autobusem... za jakieś 10min będę w domu... juz chyba mówiłam ze jest mi zimno i to bardzo nie wiem jak rano wstanę bo nic nie przygotowałam dla Marcela nikt mnie nie uprzedził ze to tyle będzie trwało dzieci już śpią dawno
co więcej bez składu totalnie pisze ale jestem wymóżdżona tzw. Zaćmienie ciążowe
i głodna matko no nigdy w życiu 4h... no way nikt mnie nie namówi ale podobało mi się
a to Carmen byla ? mi tez sie bardzo podobalo,tu w Anglii grali przedtawienie Car Man ale ja oczywiscie nie zajazylam i myslalam ze to Carmeni poszlam , nie powiem sztuka fajna bo faceci latali nago , naprawde ,pierwszy raz bylam na sztuce gdzie nie wiedzialam gdzie mam oczy glowe odwrocic az w koncu sie przyzwyczailam ze lataja nago
..no to Xpatiii mialas wyczerpujacy wieczor
Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Ja tez zbieram się do spania
strach mnie ogarnia przed jutrzejsza wizyta. Buzka:-* trzymajcie kciuki dobranoc
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
Tak tak Carmen całość po francusku brat w chórku śpiewał stąd bilety były
ja już w łóżku wycałowałam poduszkę i idę spać dobrej nocy kochane i przede wszystkich jutro chce dobre newsy widzieć od rana :* U Nas ciężki poranek będzie i pewnie smuteczek tez się przypaleta ale i tak dumna jestem aby dał sobie rade jutro ten mój kochany pościel zaginęła w akcji wiec jutro od śniadania do obiadu i do domu
Musze na przyszły tydzień kupić nową bo nie wiem gdzie jest ta po moim bracie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 23:20
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
hiacynta99 wrote:Ja tez zbieram się do spania
strach mnie ogarnia przed jutrzejsza wizyta. Buzka:-* trzymajcie kciuki dobranoc
Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
monilia84 wrote:Kciuki zaciśnięte za wzsystkie wizytujące i robiące wyniki
Miłego dniabo mój zaczął się z bólem głowy
hiacynta99, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Cześć Majóweczki 2016
Dziś też jak kilka z Was mam pierwszą wizytę, to 5t4d ciąży, ciekawe, czy coś już będzie widać
Na pewno się podzielę z Wami wieściami i zajrzę koniecznie do Was, taki mały obchód zrobięAgnieszka0812, hiacynta99, Maialenn, CassieMK, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Witam
Łzy mam w oczach smutno masakra ciężko było stamtąd wyjść podbudowalo mnie to że mój syn odwrócił się i poszedł do dzieci prosto nawet się nie pożegnał ale speszony był trochę ale super babki od razu wyszła do szatni i pyta a to Nasz Marcelek pewnie przedstawiła się wzięła za rękę go i poszedłehh... będę myśleć cały dzień jak tam jemu jest mam nadzieje ze z czasem przejdzie
Ehh a alergia rzuciła się na zatoki i ucho... boli..
Livia
Nela
Marcel