Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Foto_Anna wrote:Cześć Majóweczki 2016
Dziś też jak kilka z Was mam pierwszą wizytę, to 5t4d ciąży, ciekawe, czy coś już będzie widać
Na pewno się podzielę z Wami wieściami i zajrzę koniecznie do Was, taki mały obchód zrobięFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Części dziewczynki
Dwa szybkie pytania:
1. Czy któraś z was chodzi jeszcze na bete? Jest sens? Ja dzis sie pokusiłam ale zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam pewnie tylko sie bede denerwowała czy wynik jest w normie czy nie...
2. Czy sa jakies normy jesli chodzi o prawidłowa wielkość ciałka żółtego? Moja wydaje sie jakies mikrusienkie 2,5mm w 7tc... Jutro mam jeszcze kolejna wizyte USG tym razem u mojej gin mam nadzieje ze potwierdzi za wszystko w pożądku
Miłego dnia -
xpatiiix3 wrote:Witam
Łzy mam w oczach smutno masakra ciężko było stamtąd wyjść podbudowalo mnie to że mój syn odwrócił się i poszedł do dzieci prosto nawet się nie pożegnał ale speszony był trochę ale super babki od razu wyszła do szatni i pyta a to Nasz Marcelek pewnie przedstawiła się wzięła za rękę go i poszedłehh... będę myśleć cały dzień jak tam jemu jest mam nadzieje ze z czasem przejdzie
Ehh a alergia rzuciła się na zatoki i ucho... boli..
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Foto Anna powodzenia na wizycie
Pati wiem co czujesz też to przeżywałam ale powiem CI że i tak masz dobrze, bo moją córkę to przez 1-2 miesięcy trzeba było na siłę odciągać ode mnie bo nie chciała za chiny zostać, krzyk, płacz ahh działo się wtedyTakże synuś dzielny
Paróweczko ja zrobiłam 2 bety ale to w 14 i chyba 16dpo i tak zostało, więcej nie chciałam robić bo bałam się stresu związanego z wynikiem. Mój lekarz nawet nie spojrzał na betę, powiedział tylko beta wysoka to znaczy ciąża
A co do wielkości ciałka żółtego to nie znam żadnych norm, ale na pewno jutro na wizycie wszystko będzie ok i zobaczysz dużo więcej na USGTrzymam kciuki
Ja też zastanawiam się czym zacząć się smarować, mam dość sporo rozstępów po córeczkach, w poprzedniej ciąży używałam oliwki z Rosmanna, ale strasznie tłuściła mi ubrania i zmieniłam na jakiś krem z Rosmanna.
Teraz myśle o czymś innym, może rzeczywiście tej olej kokosowy. Wiele osób używa tego palmersa, coś będę musiała wybrać. Ja mam sporą tendecję do rozstępów więc pewnie nie uniknę ślicznych pamiątek ale czego nie robi się dla dzieckaAgnieszka0812, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dzień doberek dziewczyny!
Trzymam kciuki mocno za wszystkie wizytki dzisiejsze, czekamy na relacje
Pati trzymaj się tam, początki są trudne i doskonale Cię rozumiem bo przeżywałam to samo. Taka już nasza natura że zawsze będziemy się o te nasze szkraby martwić ale zobaczysz że będzie dobrze
Agnieszka0812, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
U mnie pobudka z niewiadomego powodu o 5.30 i juz nie moglam zasnac. Po wizycie w toalecie okazalo sie, ze mam krwawienie zywa krwia. Doslownie kapalo ze mnie. Teraz juz tylko brazowe plamienie i to slabe, ale nie wiem co jest nie tak...
Wizyta o 15.20. Maz proponuje szpital, ale jak mam poronic, to wole w domu, w spokoju i bez farmakologii... -
nick nieaktualnywitam kochane
dzis mam wolne
byłam juz oddac krew i wyniki po 14ej oraz usg miedzy 14-15
obawiam sie ze nic nie zobaczę
jakies dziwne przeczucie mam
ale co ma byc to bedzie ...
pati - oj rozumiem cie kochana -jak ja cie rozumiem
co ja wyrabiałam myslami jak posłałam swoje dzieci 1 raz do p-kola
ale dalismy radę
dzis to zerówiaczek i pierwszoklasistka
chodzą dumnie z plecakami i nie moga sie doczekac nastepnego dnia jak wracają ze szkoły
czas biegnie nieubłagalnie
dlatego dziewczynki cieszcie sie kazdym dniem ciazy
ciaza to piekny okres w zyciu kobiety
kazdy dzien gdy ta istotka sobie w nas rosnie jest cudowny
usmiechajcie sie - to i dzidzia bedzie radosna
nie zamartwiajcie sie - ciaza to najpiekniejszy czas ...
buziaki :*Agnieszka0812, xpatiiix3, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny własnie odebrałam wyniki badan i jestem załamana
(((((( wszystko niby ok ale TSH.... 6,670 Od razu zrobiłam ft3 i ft4( nie miałam tych badan zleconych), wyniki mają być wieczorem.. ryczę odkąd wyszłam z przychodni
((( ciekawe co gin powie w piątek i czy coś w ogóle zobaczę na USG
((
idę szykować się do pracy na 10, potem przeczytam co pisałyście od wczorajszego wieczora bo jestem w tyle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 09:12
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualny