X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Upolowalam stanik w lidlu :-) co tam sie dzialo, masakra. Wstyd mi bylo stac i czekac na otwarcie.[/QUOTE

ja wziełam ten granatowy bo te 2 wzory pozostałe nie miały zadnych usztywnien a ja takich nie lubie ;)

miłego dnia i gratulacje dla wszystkich szczesliwie rozwiązanych :*

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez wzielam granatowy :-)
    w te ciuszki niemowlece to rzucily sie jakby za darmo byly. Ja sobie odpuscilam :-P
    chcialam kupic malemu trampki, ale w sumie to nie wiedzialam jaki rozmiar i sobie podarowalam.

Patrycja24
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee ajfajniej wyglada napad na lidl jak rzuca crocsy za ok 70 zl albo torby witchen[czy jak to sie pisze] oooo to jest dobre. wtedy to lepiej stanac z boku, bo tratuja sie nawzajem :)ja ostatni raz bylam, jak rzucili dzieciece rzeczy [posciele, maty jakies czy cos] to tez szarpaly jedna przez druga... eh;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 11:15

hiacynta99. lubi tę wiadomość

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja lidl odpuscilam- staniki mam dwa usztywniane z fiszbinami [takie ze cycki po ludzku wygladaja ;)]i jeden nieusztywniany bez fiszbin [tzw domowka jak ja nazwalaam - wlasnie z lidla] i kupilam takie wciagane sporotowe w pepco - do spania

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • hiacynta99. Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja ty miałaś przewagę nad innymi :-) taka obstawa przed toba była. :P mur beton hahaha

Jessuuu w sobotę wreszcie zjem skrzydełka z grila :-) pojem i mogę rodzić :-)

To jeszcze chciałam przed rozwiązaniem zrobić :P skrzydełka z grila

Maz sie dzis pyta jak sie czuje ? Czy mnie cos boli!! A ja ze ku**!! Dobrze się czuje niestety nic nie boli !!! :P :P

Carolq, Lilik lubią tę wiadomość

hsxq6uc.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99. wrote:
    Patrycja ty miałaś przewagę nad innymi :-) taka obstawa przed toba była. :P mur beton hahaha

Jessuuu w sobotę wreszcie zjem skrzydełka z grila :-) pojem i mogę rodzić :-)

To jeszcze chciałam przed rozwiązaniem zrobić :P skrzydełka z grila

Maz sie dzis pyta jak sie czuje ? Czy mnie cos boli!! A ja ze ku**!! Dobrze się czuje niestety nic nie boli !!! :P :P

To tak jak mój się pyta rodzisz dzisiaj,albo czujesz ,że coś się zbliża?A ja no właśnie kur.. nie,ze złością odpowiadam,bo już bym chciała.A ten banan na twarzy i mówi to dobrze :-)

hiacynta99. lubi tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee. moj mial nadzieje, ze na majowke sie rozpakuje, bo byl u mamusi, wiec juz by było cyt" z glowy, a tak to on sie denerwowac musi" :)

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam tylko jeden najzwyklejszy za 14 zeta wiec musialam dokupic.
    Najlepsze jest to, ze 45% to byly ciezarne a zachowywaly sie tak, ze az wstyd. Wiec Patysia wziela tylko stanik i oddalila sie na zakupy spozywcze :-P

Iwa81 lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez kupilam biustonosz ale bez fiszbin. Jakie rozmiary wzielyscie? Ja C90 bo D85 wydawal sie wielki. Zakladam w donu twn C i w sumie w sam raz...

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 85C. Boje sie,ze w obwodzie bd potem luzny, ale w razie co to mama mi go przerobi.

Patrycja24
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa, inwazje mrowek mam w chalupie.

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    U mnie inwazja muszek !

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:

dołączam się ;/ wczoiraj mąż walczył i pryskał czymś bo ja tylko do odkurzacza wciągnęłam :P hehe

• NatiB Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kilka dni przed porodem, pierwszym w życiu, wydarzenie ważne i istotne a ja zapalenie oskrzeli i infekcja gardła. Ból gardła taki, ze aż płakać się chce a kaszel tak męczący, że aż na wymioty bierze. No tragedia jakaś ;(

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    dołączam się ;/ wczoiraj mąż walczył i pryskał czymś bo ja tylko do odkurzacza wciągnęłam :P hehe
    Tez tak zrobilam na poczatku :-) teraz wypsikalam i wybylam z psem na spacer. Piekna pogoda <3

Patrycja24
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maimama gratulacje! :)
    Powodzenia i szybkiego rozwiązania dla "oczekujących" mamusiek ;)

U nas lepiej kropelki na kolkę i zmiana butelki najwidoczniej pomogły, mam nadzieję ze na jak najdłużej a najlepiej to na stałe :)
    Teraz wcinamy mlero, ubieramy się i na spacerek, na szczęście Kacperek je uwielbia więc korzystamy z pogody ile się da :)

hiacynta99., Cigaretta, Lilik, Patrycja24, Iwa81, pasia27 lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Liley Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maimama gratulacje!
    Kurde dziewczyny jak wam szybko to idzie. Moment i po porodzie.
    My mamy dzisiaj tą konsultacje pod poznaniem w sprawie UKM i chodzę przybita jakaś. Stresuje się okropnie co wyjdzie z badań.

Cyce tez kupiłam. U nas w miarę spokojnie na 'mamowych' ale kosze dziecięce to jakaś masakra. Mąż poleciał zabrał kilka paczek i mi 'przykladał' w sklepie. Komicznie musiało to wyglądać! Wróciłam do domu a niebieski za duży... legginsy tez dziwnie skrojone. Wsiadłam w samochód i pojechałam oddać. W innym lidlu kupiłam mniejszy rozmiar niebieskiego i jeszcze mam ten roz/czerwien ch wie co to za kolor. Na początek wystraszy.
    Swoją drogą prowadzenie samochodu robi się kosmicznie trudne a 13go musze dojechać 40km na paznokcie.

od wczoraj mam skurcze. Dzień, noc... odczuwam je dość konkretnie. Czekam aż chlupnie... o 21.30 mamy wizytę to niech mi tam sprawdzi. Może coś się dzieje.

Wiecie co... mój mąż oszalał. Jedziemy wczoraj przez miasto a ten nagle "no ja wiem, że młody będzie Dżordż, ale może by tak wpisać mu w akt urodzenia Mikołaj a nie Miłosz. Jakoś juz mi się nie podoba. A imię nadal na "M" tak jak chciałaś"
    Ja juz nie mam siły na tego chłopa. Siedział kilka dni w domu i wymyśla. A ja sama nie wiem co zrobić. Z córką było łatwiej.

Iwa81 lubi tę wiadomość

f2wlepok51d0udm2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję nowym mamusiom :) ja teraz matuty mam więc trochę mnie nie ma 2 za mną myślę że będzie ok ;) jeszcze 5 :)

hiacynta99., asioczek86 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liley wrote:
    Maimama gratulacje!
    Kurde dziewczyny jak wam szybko to idzie. Moment i po porodzie.
    My mamy dzisiaj tą konsultacje pod poznaniem w sprawie UKM i chodzę przybita jakaś. Stresuje się okropnie co wyjdzie z badań.

Cyce tez kupiłam. U nas w miarę spokojnie na 'mamowych' ale kosze dziecięce to jakaś masakra. Mąż poleciał zabrał kilka paczek i mi 'przykladał' w sklepie. Komicznie musiało to wyglądać! Wróciłam do domu a niebieski za duży... legginsy tez dziwnie skrojone. Wsiadłam w samochód i pojechałam oddać. W innym lidlu kupiłam mniejszy rozmiar niebieskiego i jeszcze mam ten roz/czerwien ch wie co to za kolor. Na początek wystraszy.
    Swoją drogą prowadzenie samochodu robi się kosmicznie trudne a 13go musze dojechać 40km na paznokcie.

od wczoraj mam skurcze. Dzień, noc... odczuwam je dość konkretnie. Czekam aż chlupnie... o 21.30 mamy wizytę to niech mi tam sprawdzi. Może coś się dzieje.

Wiecie co... mój mąż oszalał. Jedziemy wczoraj przez miasto a ten nagle "no ja wiem, że młody będzie Dżordż, ale może by tak wpisać mu w akt urodzenia Mikołaj a nie Miłosz. Jakoś juz mi się nie podoba. A imię nadal na "M" tak jak chciałaś"
    Ja juz nie mam siły na tego chłopa. Siedział kilka dni w domu i wymyśla. A ja sama nie wiem co zrobić. Z córką było łatwiej.
    Podobno Mikolaje to super chlopaki :-)

Patrycja24
  • Liley Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Podobno Mikolaje to super chlopaki :-)
    No ba! nie wątpię, ale z tym moim chłopiną to w łeb idzie dostać.
    Dostał x propozycji, żadne. Z literą "r" odpada bo uroił sobie, że źle wymawia.
    Doszliśmy do Miłosza, a jemu 3 tyg przed się odwidziało! Nosz...

Ciekawe co będzie jak urodzę..
    Córa od zawsze miała być Małgośka i jest, syn miał być Jaś ale gdzie sie nie obejrzę u znajomych same Jaśki. Zbrzydło mi.

Ah myślę, że po dzisiejszej wizycie inaczej na to spojrzę.. teraz jestem zwyczajnie zdenerwowana. Do tego znów mam skurcze :(

f2wlepok51d0udm2.png
‹‹ 1658 1659 1660 1661 1662 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ