Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Upolowalam stanik w lidlu :-) co tam sie dzialo, masakra. Wstyd mi bylo stac i czekac na otwarcie.[/QUOTE

ja wziełam ten granatowy bo te 2 wzory pozostałe nie miały zadnych usztywnien a ja takich nie lubie ;)

miłego dnia i gratulacje dla wszystkich szczesliwie rozwiązanych :*

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez wzielam granatowy :-)
    w te ciuszki niemowlece to rzucily sie jakby za darmo byly. Ja sobie odpuscilam :-P
    chcialam kupic malemu trampki, ale w sumie to nie wiedzialam jaki rozmiar i sobie podarowalam.

Patrycja24
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee ajfajniej wyglada napad na lidl jak rzuca crocsy za ok 70 zl albo torby witchen[czy jak to sie pisze] oooo to jest dobre. wtedy to lepiej stanac z boku, bo tratuja sie nawzajem :)ja ostatni raz bylam, jak rzucili dzieciece rzeczy [posciele, maty jakies czy cos] to tez szarpaly jedna przez druga... eh;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 11:15

hiacynta99. lubi tę wiadomość

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja lidl odpuscilam- staniki mam dwa usztywniane z fiszbinami [takie ze cycki po ludzku wygladaja ;)]i jeden nieusztywniany bez fiszbin [tzw domowka jak ja nazwalaam - wlasnie z lidla] i kupilam takie wciagane sporotowe w pepco - do spania

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • hiacynta99. Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja ty miałaś przewagę nad innymi :-) taka obstawa przed toba była. :P mur beton hahaha

Jessuuu w sobotę wreszcie zjem skrzydełka z grila :-) pojem i mogę rodzić :-)

To jeszcze chciałam przed rozwiązaniem zrobić :P skrzydełka z grila

Maz sie dzis pyta jak sie czuje ? Czy mnie cos boli!! A ja ze ku**!! Dobrze się czuje niestety nic nie boli !!! :P :P

nick nieaktualny, Lilik lubią tę wiadomość

hsxq6uc.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99. wrote:
    Patrycja ty miałaś przewagę nad innymi :-) taka obstawa przed toba była. :P mur beton hahaha

Jessuuu w sobotę wreszcie zjem skrzydełka z grila :-) pojem i mogę rodzić :-)

To jeszcze chciałam przed rozwiązaniem zrobić :P skrzydełka z grila

Maz sie dzis pyta jak sie czuje ? Czy mnie cos boli!! A ja ze ku**!! Dobrze się czuje niestety nic nie boli !!! :P :P

To tak jak mój się pyta rodzisz dzisiaj,albo czujesz ,że coś się zbliża?A ja no właśnie kur.. nie,ze złością odpowiadam,bo już bym chciała.A ten banan na twarzy i mówi to dobrze :-)

hiacynta99. lubi tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee. moj mial nadzieje, ze na majowke sie rozpakuje, bo byl u mamusi, wiec juz by było cyt" z glowy, a tak to on sie denerwowac musi" :)

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam tylko jeden najzwyklejszy za 14 zeta wiec musialam dokupic.
    Najlepsze jest to, ze 45% to byly ciezarne a zachowywaly sie tak, ze az wstyd. Wiec Patysia wziela tylko stanik i oddalila sie na zakupy spozywcze :-P

Iwa81 lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez kupilam biustonosz ale bez fiszbin. Jakie rozmiary wzielyscie? Ja C90 bo D85 wydawal sie wielki. Zakladam w donu twn C i w sumie w sam raz...

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 85C. Boje sie,ze w obwodzie bd potem luzny, ale w razie co to mama mi go przerobi.

Patrycja24
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa, inwazje mrowek mam w chalupie.

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    U mnie inwazja muszek !

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:

dołączam się ;/ wczoiraj mąż walczył i pryskał czymś bo ja tylko do odkurzacza wciągnęłam :P hehe

• NatiB Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kilka dni przed porodem, pierwszym w życiu, wydarzenie ważne i istotne a ja zapalenie oskrzeli i infekcja gardła. Ból gardła taki, ze aż płakać się chce a kaszel tak męczący, że aż na wymioty bierze. No tragedia jakaś ;(

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    dołączam się ;/ wczoiraj mąż walczył i pryskał czymś bo ja tylko do odkurzacza wciągnęłam :P hehe
    Tez tak zrobilam na poczatku :-) teraz wypsikalam i wybylam z psem na spacer. Piekna pogoda <3

Patrycja24
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maimama gratulacje! :)
    Powodzenia i szybkiego rozwiązania dla "oczekujących" mamusiek ;)

U nas lepiej kropelki na kolkę i zmiana butelki najwidoczniej pomogły, mam nadzieję ze na jak najdłużej a najlepiej to na stałe :)
    Teraz wcinamy mlero, ubieramy się i na spacerek, na szczęście Kacperek je uwielbia więc korzystamy z pogody ile się da :)

hiacynta99., nick nieaktualny, Lilik, Patrycja24, Iwa81, pasia27 lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Liley Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maimama gratulacje!
    Kurde dziewczyny jak wam szybko to idzie. Moment i po porodzie.
    My mamy dzisiaj tą konsultacje pod poznaniem w sprawie UKM i chodzę przybita jakaś. Stresuje się okropnie co wyjdzie z badań.

Cyce tez kupiłam. U nas w miarę spokojnie na 'mamowych' ale kosze dziecięce to jakaś masakra. Mąż poleciał zabrał kilka paczek i mi 'przykladał' w sklepie. Komicznie musiało to wyglądać! Wróciłam do domu a niebieski za duży... legginsy tez dziwnie skrojone. Wsiadłam w samochód i pojechałam oddać. W innym lidlu kupiłam mniejszy rozmiar niebieskiego i jeszcze mam ten roz/czerwien ch wie co to za kolor. Na początek wystraszy.
    Swoją drogą prowadzenie samochodu robi się kosmicznie trudne a 13go musze dojechać 40km na paznokcie.

od wczoraj mam skurcze. Dzień, noc... odczuwam je dość konkretnie. Czekam aż chlupnie... o 21.30 mamy wizytę to niech mi tam sprawdzi. Może coś się dzieje.

Wiecie co... mój mąż oszalał. Jedziemy wczoraj przez miasto a ten nagle "no ja wiem, że młody będzie Dżordż, ale może by tak wpisać mu w akt urodzenia Mikołaj a nie Miłosz. Jakoś juz mi się nie podoba. A imię nadal na "M" tak jak chciałaś"
    Ja juz nie mam siły na tego chłopa. Siedział kilka dni w domu i wymyśla. A ja sama nie wiem co zrobić. Z córką było łatwiej.

Iwa81 lubi tę wiadomość

f2wlepok51d0udm2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję nowym mamusiom :) ja teraz matuty mam więc trochę mnie nie ma 2 za mną myślę że będzie ok ;) jeszcze 5 :)

hiacynta99., asioczek86 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liley wrote:
    Maimama gratulacje!
    Kurde dziewczyny jak wam szybko to idzie. Moment i po porodzie.
    My mamy dzisiaj tą konsultacje pod poznaniem w sprawie UKM i chodzę przybita jakaś. Stresuje się okropnie co wyjdzie z badań.

Cyce tez kupiłam. U nas w miarę spokojnie na 'mamowych' ale kosze dziecięce to jakaś masakra. Mąż poleciał zabrał kilka paczek i mi 'przykladał' w sklepie. Komicznie musiało to wyglądać! Wróciłam do domu a niebieski za duży... legginsy tez dziwnie skrojone. Wsiadłam w samochód i pojechałam oddać. W innym lidlu kupiłam mniejszy rozmiar niebieskiego i jeszcze mam ten roz/czerwien ch wie co to za kolor. Na początek wystraszy.
    Swoją drogą prowadzenie samochodu robi się kosmicznie trudne a 13go musze dojechać 40km na paznokcie.

od wczoraj mam skurcze. Dzień, noc... odczuwam je dość konkretnie. Czekam aż chlupnie... o 21.30 mamy wizytę to niech mi tam sprawdzi. Może coś się dzieje.

Wiecie co... mój mąż oszalał. Jedziemy wczoraj przez miasto a ten nagle "no ja wiem, że młody będzie Dżordż, ale może by tak wpisać mu w akt urodzenia Mikołaj a nie Miłosz. Jakoś juz mi się nie podoba. A imię nadal na "M" tak jak chciałaś"
    Ja juz nie mam siły na tego chłopa. Siedział kilka dni w domu i wymyśla. A ja sama nie wiem co zrobić. Z córką było łatwiej.
    Podobno Mikolaje to super chlopaki :-)

Patrycja24
  • Liley Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Podobno Mikolaje to super chlopaki :-)
    No ba! nie wątpię, ale z tym moim chłopiną to w łeb idzie dostać.
    Dostał x propozycji, żadne. Z literą "r" odpada bo uroił sobie, że źle wymawia.
    Doszliśmy do Miłosza, a jemu 3 tyg przed się odwidziało! Nosz...

Ciekawe co będzie jak urodzę..
    Córa od zawsze miała być Małgośka i jest, syn miał być Jaś ale gdzie sie nie obejrzę u znajomych same Jaśki. Zbrzydło mi.

Ah myślę, że po dzisiejszej wizycie inaczej na to spojrzę.. teraz jestem zwyczajnie zdenerwowana. Do tego znów mam skurcze :(

f2wlepok51d0udm2.png
‹‹ 1658 1659 1660 1661 1662 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ