Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99. wrote:Jesli chodź o jazdę autem , to gdzies w połowie ciąży miałam leki!
A teraz to mi sie zajeb***e jeździ włączam Miśkowi muzę i sie bujamystarszy z tyłu palec środkowy pokazuje innym kierowcą i musze go stale upominać hahaha
Raz tylka mąż mnie zawiózł na wizytę bo bylo ślisko, a tak to jeżdżę sama.
Ponad 50km trasy tez się robii nawet 100/h sie przekracza czasem heh:-)
Może do porodu sama pojadę
Pasia. To co rodzimy razem? 13?, ja jeszcze tego grila zaliczę i jestem gotowa
co raz więcej chętnych na 13
pasia27, hiacynta99. lubią tę wiadomość
-
NatiB wrote:Plukalam gardlo tym dentoseptem rozcienczonym, zakrztusilam sie i polknelam przez to troszenke i oczywiscie zaczynam sie stresowac czy dziecku to nie zaszkodzi zaraz
spokojnie, bardziej zaszkodzą mu Twoje nerwy niż łyczek rozcieńczonego Dentoseptu, więc spokojnie i relax -
Ja sie wszystkim niepotrzebnie schizuje, juz wkurza mnie moja glupota czasem.
Mam dzisiaj te przepowiadające.. Mialam tez kilka dni temu i dzisiaj ta bolesność jest nieporównywna do tych sprzed kilku dni... Aż w biodrach boli, do uda promieniuje. Serio są bolące... Bol z tych B-H jest narastający z każdym dniem i nasila się wraz z postępem ciąży.. To jesli do terminu mam 12 dni to sie obsram do czasu porodu czy jednak urodze troche wczesniej. I teraz przemyslenia głebokie na ten temat - jesli zwykle przepowiadające tak potrafią być bolące, to jak bedzie bolał porod.. AuBartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
NatiB wrote:Ja sie wszystkim niepotrzebnie schizuje, juz wkurza mnie moja glupota czasem.
Mam dzisiaj te przepowiadające.. Mialam tez kilka dni temu i dzisiaj ta bolesność jest nieporównywna do tych sprzed kilku dni... Aż w biodrach boli, do uda promieniuje. Serio są bolące... Bol z tych B-H jest narastający z każdym dniem i nasila się wraz z postępem ciąży.. To jesli do terminu mam 12 dni to sie obsram do czasu porodu czy jednak urodze troche wczesniej. I teraz przemyslenia głebokie na ten temat - jesli zwykle przepowiadające tak potrafią być bolące, to jak bedzie bolał porod.. Au
Będzie dobrze, niestety jak weszło to i musi wyjść, a może wcale nie będzie tak źle w czasie porodu, ja się nastawiam pozytywnie żeby mi na głowę nie siadło -
Taa jeszcze Maks dwa tygodnie i urodzę. Marne pocieszenie:P
hiacynta99., Carolq lubią tę wiadomość
-
Iwa 13 maj mam wyliczony z OM a wiec to mój pierwszy termin
Pasia fajnie bylo chyba na tym grilu. Dzieci lubią sie bawić w ogniu
NatiB módl sie o BRaxtony przy porodzie !!! Bron Boże Krzyżowe !
Bo przy krzyżowych nawet nie czujesz Braxton.. Bo z krzyża bol wszystko przytłacza!
Nie będę się powtarzać !! Ale bole krzyżowe przeskurw** Amen.pasia27 lubi tę wiadomość
-
NatiB wrote:To ja nawet nie oczekiwałam nigdy w zyciu ze poród może być łatwy i przyjemny ale kurde, te BRaxtony to mialam nadzieje ze beda ciut delikatniejsze
ja to jakoś nic nie mam, czasami mnie coś w szyjce zakłuje, no i pipka mnie ciągnie jak młoda za bardzo naciąga mi skórę,
no i ostatnio krzyż mnie pobolewa, a jak się u Ciebie te braxtony objawiają ? -
Baronowa_83 wrote:W ogóle zaczął mi odchodzić mityczny czop bo plamie na różowo
Mi tak samo dzisiaj zaczął odchodzićMąż już spanikował ale go uspokoiłam że jeszcze nie rodzę he he
Moje braxtony towarzyszą mi od 20 tygodnia, ale są bezbolesne, po prostu są mało przyjemne ale bólem bym tego nie nazwała. Na ktg się takie 3 zapisały gdzie najmocniejszy był w okolicach 80-90 a ja go w sumie nie czułam... Boję się że jak nie będę ich czuć to przegapię etapy ciążowe i jak mnie zacznie boleć to już będzie mało czasu..Marietta lubi tę wiadomość
-
Patrycja24 wrote:Dziewczyny co na opuchniete stopy? Zalamalam sie dzisiaj w sklepie, zmuszona bylam zakupic trampki rozmiar 41
przed ciaza nosilam 38/39. W swoje to nawet w sportowe nie mieszcza mi sie syry.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 21:05
-
Iwa81 wrote:ja to jakoś nic nie mam, czasami mnie coś w szyjce zakłuje, no i pipka mnie ciągnie jak młoda za bardzo naciąga mi skórę,
no i ostatnio krzyż mnie pobolewa, a jak się u Ciebie te braxtony objawiają ?
Brzuch cały twardnieje, robi się taki wypukły (Te braxtony mam glownie jak leze) i czuje taki bol z krzyza, bioder lekko promieniujacy na udo. I nie bardzo moge sie przekrecic wtedy.Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić