Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaguchaaa wrote:nie wyobrazam sbie zebym tak przenosila.. chyba bym blagala o wywolywanie, bo juz teraz mi zarabiscie ciezko - jeszcze jak te bole sie dopiero zaczynaja... a co dopiero lazic z takim bebzonem ch.j wie jak dlugo po terminie;/
2 razy mi wywoływali, za drugim razem wyszłam do domu na własne żądanie!! To bylo w czwartek, a w poniedziałek juz przyjechałam zadowolona z bólamicieszyłam sie jak dziecko w tedy ze wreszcie haha
pasia27 lubi tę wiadomość
-
no nie dziwie sie... ja to sie mezowi rozplkalam, ze juz nie mam sil... ze brzuch od jej rozciagani mnie boli.. ze jeszcze te bole podbrzusza, ze nawet buty ciezko zalozyc no i ciezko jakiekolwiek naciagnac, bo przeciez nogi popuchniete;/ a on: daj spokoj, twarda badz.. jeszcze 3 tygodnie.
-
Ja też dzisiaj ryczalam z tych nerwów i bezsilności. 28 mamy wesele męża siostry-w hotelu już pokoik mamy ,mama ma z mala siedzieć a ja będę dochodzić na karmienia itd-pewnie mniej będę na weselu niż w pokoju ale zawsze coś tylko czy ja urodze do tego czasu.....[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Dziewczynki jakąś godz temu przyszla na świat Kornelka, 3200 (a miało być dobre 4kg) i 54cm, jest śliczna☺☺☺. Poród SN szybki ale bolesny jak h..
Lilik, Patrycja24, monilia84, bimba, pasia27, JustyśM, Marietta, Carolq, Evil89, Negra, klaudia1534, hiacynta99., josephinka84, i.am.chappie, NatiB, Liley lubią tę wiadomość
-
Iwa81 wrote:Ooo super , gratulacje
długo rodziłaś tymi SN ?
pasia27, Iwa81, Lilik lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Hej ja juz w kolejce do labo . w nocy chcialam cos napisac bo brzuch bolal okresowo ale do wytrzymqnia i spac nie m9glam a tutaj byla chyba jakas aktualizacja strony i nie moglq minsie otworzyc. To nic czekam dzis tez tak boli nie boli ale nie jest zle skoro sama wybralam sie na badania samochodem
-
Dobry.
Gratuluję kolejnych rozwiązań.
My juz po ktg, czekamy na obchód co wymyślą bo ciśnienie z dzis 160/100.
monilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny