X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Dziewczyny, gratuluje pięknych maluszkow :-)
    Ja dzisiaj odwalilam numer, wypralam swój ukochany telefon. Teraz korzystaam z tabletu, ale wkurza mnie niemilosiernie bo stary i wolny. Laptopa zabrał D.i dupa blada. Jutro jade reanimowac telefon a jak się nie uda to nowy kupic.

ja ostatnio jak wysiadałam z samochodu to upuściłam swój, poszło kilka kresek po wyświetlaczu, ale działa, ale mi przykro było jak go podnosiłam z ziemi :/

km5sdf9h3loowecn.png
  • hiacynta99. Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro jadę, mam nadzieje ze juz na ostatnią wizytę ;P przed wizyta musze skoczyć na oddział na ktg.

Pewnie znowu wszystko będzie pozamykane i bez zmian :-\ nawet brzuch mi nie opadł a w piatek mam niby rodzic :P :P

hsxq6uc.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za to nasz tata stanął na wysokości zadania i stwierdził,ze mam kupić nowy i wysłał kasę :-) boi się, że z nerwów urodze zanim zdazy przyjechać :-P zła jestem na siebie za ten telefon

pasia27 lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • Guem Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja ja w ciąży wyprałam pilot od samochodu, jak zadzwoniłam do salonu i usłyszałam że nowy to cena ok 300 zl to zbladłam. Na szczęście kilka dni później padł nam akumulator i po wymianie mąż wyczytał w instrukcji że trzeba zsynchronizować na nowo piloty i postanowił spróbować z tym wypranym i na moje szczęście zadziałał :) teraz sprawdzam po dwa razy kieszenie a i tak mam zawsze stres że wsadzę coś do pralki co nie powinno się w niej znaleźć :)

pasia27 lubi tę wiadomość

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99. wrote:
    Ja jutro jadę, mam nadzieje ze juz na ostatnią wizytę ;P przed wizyta musze skoczyć na oddział na ktg.

Pewnie znowu wszystko będzie pozamykane i bez zmian :-\ nawet brzuch mi nie opadł a w piatek mam niby rodzic :P :P

ja też niby w piątek :)

hiacynta99. lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    ja ostatnio jak wysiadałam z samochodu to upuściłam swój, poszło kilka kresek po wyświetlaczu, ale działa, ale mi przykro było jak go podnosiłam z ziemi :/
    No mój niby się wlacza, ale dotyk nie działa :-( ochroniło go trochę szkło hartowane i guma. Znajomy ma go rozkrecic i zobaczyć co da się zrobić.

Patrycja24
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Za to nasz tata stanął na wysokości zadania i stwierdził,ze mam kupić nowy i wysłał kasę :-) boi się, że z nerwów urodze zanim zdazy przyjechać :-P zła jestem na siebie za ten telefon

dobry tata :)

km5sdf9h3loowecn.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    No mój niby się wlacza, ale dotyk nie działa :-( ochroniło go trochę szkło hartowane i guma. Znajomy ma go rozkrecic i zobaczyć co da się zrobić.

a teraz te telefony takie delikatne ;) kiedyś Nokia jak upadła rozpadła się na kilka części, człowiek złożył i ani śladu nie było :D

km5sdf9h3loowecn.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guem wrote:
    Patrycja ja w ciąży wyprałam pilot od samochodu, jak zadzwoniłam do salonu i usłyszałam że nowy to cena ok 300 zl to zbladłam. Na szczęście kilka dni później padł nam akumulator i po wymianie mąż wyczytał w instrukcji że trzeba zsynchronizować na nowo piloty i postanowił spróbować z tym wypranym i na moje szczęście zadziałał :) teraz sprawdzam po dwa razy kieszenie a i tak mam zawsze stres że wsadzę coś do pralki co nie powinno się w niej znaleźć :)
    Najlepsze jest to, ze zgarnelam go z kołyski razem z maskotkami do prania. Licze na to, ze jeszcze zadziała.

Patrycja24
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Dziewczyny, gratuluje pięknych maluszkow :-)
    Ja dzisiaj odwalilam numer, wypralam swój ukochany telefon. Teraz korzystaam z tabletu, ale wkurza mnie niemilosiernie bo stary i wolny. Laptopa zabrał D.i dupa blada. Jutro jade reanimowac telefon a jak się nie uda to nowy kupic.
    Zamknij go na noc w ryżu albo chyba soli. Doczytaj na googlu
    Wyciągnie troche wody

Szkoda ze go wlaczylas. Najpierw sie suszy potem wlacza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 20:23

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Wyciągnie troche wody

hejka Baronowa, jak tam u Was, kiedy do domku ?

km5sdf9h3loowecn.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    a teraz te telefony takie delikatne ;) kiedyś Nokia jak upadła rozpadła się na kilka części, człowiek złożył i ani śladu nie było :D
    Dokładnie. Ale tak mi go szkoda. No i przed samym porodem taki wydatek. I to z własnej głupoty? W sumie bardziej przez nieuwage.

Patrycja24
  • Guem Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja wyprałam w kieszeni sukienki. Jeszcze pamiętam jak wkładałam ją do pralki i przeszło mi przez myśl dlaczego ta sukienka taka ciężka i że jak ją miałam na sobie to wydawała się lżejsza :D ale żeby zajrzeć do kieszeni to już było za dużo na mój ciężarny mózg :D
    Teraz to bez telefonu to ani rusz więc postaraj się szybko o jakiś zastępczy.

Iwa81 lubi tę wiadomość

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Dokładnie. Ale tak mi go szkoda. No i przed samym porodem taki wydatek. I to z własnej głupoty? W sumie bardziej przez nieuwage.

u mnie tez tak przez nieuwagę no ale co zrobić, czasu nie cofniemy ;)

km5sdf9h3loowecn.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Wyciągnie troche wody

Szkoda ze go wlaczylas. Najpierw sie suszy potem wlacza
    Dzięki za podpowiedzi. Oczywiście zanim go wlaczylam to leżał kilka godzin na słońcu. Ale wyprobuje jeszcze Twój sposób.

Patrycja24
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guem wrote:
    A to ja wyprałam w kieszeni sukienki. Jeszcze pamiętam jak wkładałam ją do pralki i przeszło mi przez myśl dlaczego ta sukienka taka ciężka i że jak ją miałam na sobie to wydawała się lżejsza :D ale żeby zajrzeć do kieszeni to już było za dużo na mój ciężarny mózg :D
    Teraz to bez telefonu to ani rusz więc postaraj się szybko o jakiś zastępczy.
    Znalazlam w szufladzie stary, ale muli straszliwie. Jutro się okaże czy kupić nowy czy stary da rade.

Patrycja24
  • Guem Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa dobra rada. Ja też ten pilot trzymałam rozkręcony w ryżu kilka dni. Nie wiem czy ryż pomógł czy mieliśmy zwyczajnie szczęście ale zadziałał :)

• Guem Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa dobra rada. Ja też ten pilot trzymałam rozkręcony w ryżu kilka dni. Nie wiem czy ryż pomógł czy mieliśmy zwyczajnie szczęście ale zadziałał :)

• Baronowa_83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    hejka Baronowa, jak tam u Was, kiedy do domku ?
    Nie wiadomo.
    Nie nastawiam sie bo wyszla żółtaczka. Takze żeby nie plakac to nie mysle kiedy.
    Mam super opiekę jestem jedyna na oddziale po porodzie. Na jutro sa dwie dziewczyny do ciecia. Takze luz blues. W końcu kiedys wyjdziemy ;). Jak pojdzie dobrze to w piątek

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To głupie, bo telefon rzecz nabyta, ale z nerwów na sama siebie, aż się poryczalam. Zal mi zawartosci. Mnóstwo zdjęć i filmików z okres ciazy...

Patrycja24
‹‹ 1676 1677 1678 1679 1680 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ