Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
http://static.pokazywarka.pl/i/6587795/123413/image.jpg
Wybaczcie mi ale musialam wrzucic ❤️hiacynta99., Baronowa_83, Patrycja24, Cigaretta, Evil89, aaaguchaaa, Iwa2016, Lilik, i.am.chappie, Carolq, TheForfie, Malena91 lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Ile ma bilurbiny w ogole? U mnie na sali byla babka z córeczką i mała miała 10,2 - ani razu nikt jej na lampy nie wział i z taka rosnacą bilurbina puscili ja do domu:| do teraz jestem w szoku, caly czas sie zastanawial kiedy w koncu na te lampy pojdzie a poszla do domuBartuś❤️
A nawet nie wiem. On mial w pierwszej dobie badana.
Znowu dosyal mleko. Pani na mnie nakrzyczala ze jak bede co chwile przysyawiac to mi pora i brodawki i tule bede miała z karmienia i kazala dać smoka.
Podalam ciumknal 3 razy i zasnal. Zaraz wyjelam.
Kurde ciężko to widzę.
Macie juz jakies laktatory przetestowane? -
Jej nie moge doczekac sie mojego synusia.i bedzie juz rodzinka w komplecie ja krolowa i 3 moich mezczyzn . wiecej dzieciakow nie planujemy . oby Błażej byl chociaż troche podobny do mnie bo Alek to skóra sciagnieta z tatusia.
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
Nati piękny synuś
Patrząc na zdjęcie od razu nasuwają mi się pytania technicznenie masz problemu z ubieraniem body przez główkę? Wystarczy bluzeczka na krótki rękawek? Ja spakowałam same z długim a nie chciałabym przegrzewać małej od początku. Dziewczyny a wy jakie ubranka macie spakowane z długim czy z krótkim? Dołożę jeszcze body na krótko. Tak myślałam że będę jeszcze pięć razy przepakowywać torbę
-
Idziemy do domu
Iwa2016, Iwa81, Marietta, Lilik, i.am.chappie, Carolq, Patrycja24, bimba, Rudzina lubią tę wiadomość
-
baronowa -super w domku inny klimat;)
co do dziury to ja tez tam chyba bym nawet nie dostala .
wczoraj zrobilam strzyzonko konkretne teraz bede tylko poprawiac ...boze jakie to trudne hehemamusie dziecziaczkow chyba zajete pociechami bo cos malo se dzieje na forum.
a ja czekam dziej sie cos u mnie ;P -
Spakowałam pełno jego ciuszków, wiekszosć na 56 i praktycznie wszystko jest za duze, musialam szpitalne użyć... Troche sie trzeba nagimnastykować zeby go ubrać ale jakos sie udajeBartuś❤️
Witamy się i My
Dzisiaj noc słaba, bo mało spałam, w pewnym momencie myślałam że coś leci, a to mi się chyba tyłek z tego stresu spocił i dlatego mi się wydawało że mokro mam.
Nati - cudowny niuniek
Justyś, Baronowa - fajowo że do domku się już wybieracie,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malvva wrote:Ja jutro termin z om i jade sie zglosic do szpitala
tak mi ginekolog kazala i mam nadzieje ze bede miala pierwszy raz ktg :p
ja tez mam jutro z OM termin, ale jak nie urodzę to mam się we wtorek do swojej gin zgłosić i zobaczymy co i jak.