X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    72705499b18654f3med.jpg

Moja myszka <3

hiacynta99., Patrycja24, Lilik, Negra, Iwa2016, Aniu_leczka, Cigaretta, Carolq, klaudia1534, Kocia, Evil89, monilia84, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • hiacynta99. Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz spakowana wszystko czeka na korytarzu! Wygolona pod Sn i pod cc :P jak by trzeba było

Melisę sobie strzeliłam, ale nic mi nie pomaga...

To dziewczyny powodzenia :-) musi być dobrze :-) jutro będziemy miec maluszki przy sobie <3 i nie zapomnijcie o smoczkach hahah

Dobrej nocki :-*

PS:

Luna odezwij się !!! Co tam u ciebie?? Chyba juz tez jesteś kolo terminu? Pozdr.

hsxq6uc.png
  • hiacynta99. Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    72705499b18654f3med.jpg

Moja myszka <3

Kochana ta twoja myszka <3 <3 <3 :-)

Jeszcze raz gratuluje !!!!! Zdrówka do Was <3

JustyśM, pasia27 lubią tę wiadomość

hsxq6uc.png
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ratujcie. Domowe sposoby na jelitowke mąż na weekend byl u rodziców i byla jego siostra z dwojka dzieci juz wtedy mlodsza i wymiotowala i biegunka (zwalili na karb ze zeby idą) i gorączka. Jak mąż wyjechał to zaczął rez starszy syn.. Oczywiście nikt nie powiazal wczoraj byli u lekarza no i rota.. (nie-zeby dać nam znac to nikt nie pomyślał...)dzis wrocilz pracy i juz z temperatura i raz go przeczysciloi w ogole detka taka z niego.. Na razie dalam aspirynę na temp węgiel i w pogotowiu no spa i loperamid i gektolitry wysokomineralizowanej wody. Ale co ja mam brać..???poszedł oddzielnie spać ale to akurat da niewiele..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 22:42

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    72705499b18654f3med.jpg

Moja myszka <3

Pieknota!! Chyba do Kacperka troszkę podobna? Takie mam wrażenie..

pasia27 lubi tę wiadomość

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasia- jaaaaakie ona ma piękne, ciemne, długie włoski!!! Przyznawaj się- miałaś zgagę, czy to tylko mit?

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasia, piekna dziewuszka <3 kurde fajnie byloby miec juz bobaska po tej stronie brzucha. No nic czekam do soboty na tate.

Patrycja24
  • Negra Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaguchaaa wrote:
    Dziewczyny ratujcie. Domowe sposoby na jelitowke mąż na weekend byl u rodziców i byla jego siostra z dwojka dzieci juz wtedy mlodsza i wymiotowala i biegunka (zwalili na karb ze zeby idą) i gorączka. Jak mąż wyjechał to zaczął rez starszy syn.. Oczywiście nikt nie powiazal wczoraj byli u lekarza no i rota.. (nie-zeby dać nam znac to nikt nie pomyślał...)dzis wrocilz pracy i juz z temperatura i raz go przeczysciloi w ogole detka taka z niego.. Na razie dalam aspirynę na temp węgiel i w pogotowiu no spa i loperamid i gektolitry wysokomineralizowanej wody. Ale co ja mam brać..???poszedł oddzielnie spać ale to akurat da niewiele..
    Najgorsze w rota jest to, że lekarstwa na niewiele się zdadzą- po prostu musi przejść... Jeśli Cię dopadnie, to chyba tylko nawadnianie- czyli dużo pić+ elektrolity (np. orsalit). Może uda Ci się uniknąć- niedawno tak miałam, że wszyscy wokół padli, a mnie ominęło.

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Lilik Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasia, warkocze pleść! Fajne ma, pucułowate policzki :) i ... tak...podobna do Kacperka :).

3jgx9n73ycg6jadh.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wreszcie Pasia się odezwałaś, gratulacje ;-) a my w sumie niespodziewanie wylądowalysmy w szpitalu, bo młoda w ciągu tygodnia tak fikala że owinela sobie szyję pepowina, ktg w porządku, minimalne skurcze, szyjka długa,rozwarcie na opuszek palca czyli prawie żadne, jutro po obchodzie stwierdza co dalej z Nami, akurat moja prowadząca ma dyżur jutro od rana więc się cieszę, póki co to tak mi dzisiaj wszyscy nagrzebali w psitce że non stop chce mi się sikac ;-)

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 04:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powodzenia dziś !

Ja już od 4 nie śpie, męczy mnie biegunka, ból brzucha i skurcze, do tego lekkie plamienie.. jeszcze 2 godz i jade do szpitala.

Pasia piękna Martynka ! :)

• zabuszka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny trzymam kciuki i zazdroszcze u mnie nic nie rusza ... Sprzatanie raczej przereklamowawe seks tez chociaz tutaj maz nie narzeka

Guem lubi tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasia gratki śliczna jest i jakie ma piekne długie włoski :) ja dzis witam
    Swoja , jak bedziemy w stanie to odrazu sie pochwalimy :)

• Lilik Ekspertka

Wysłany: 18 maja 2016, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    dziś posypią się chyba Maluszki.
    Ja też dokonuje ostatnich ogarnięć przed wyjazdem do szpitala. Co prawda nie spodziewam się dziś żadnych akcji porodowych, ale może jutro, bo będzie mój lekarz na dyżurze.
    Powodzenia dla nas! :)

3jgx9n73ycg6jadh.png
  • hiacynta99. Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Dziewczyny powodzenia dziś !

Ja już od 4 nie śpie, męczy mnie biegunka, ból brzucha i skurcze, do tego lekkie plamienie.. jeszcze 2 godz i jade do szpitala.

Pasia piękna Martynka ! :)

No to życzę obyś dzis tez zakończyła ten etap i dołączyła do grona szczęśliwych mam <3

Dziewczyny jedziemy zwarte i gotowe RODZIC !!!

SIŁY, I SZYBKIEGO PORODU!! sobie życzmy :-)

hsxq6uc.png
  • India9 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaguchaaa wrote:
    Cześć, przepraszam, że się wpycham Wam do tematu, ale czytam i chciałam tylko napisać koleżance, że może probiotyki pomogą.

P.S. gratulacje dla wszystkich rozpakowanych i powodzenia dla nierozpakowanych :-)

ex2b6iyegfxxj3a2.png
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Negra- niestety.. Nie ominelo mnie od 1.30nie śpię. Wymioty a rano tez i biegunka.. Najgorsze jest to ze hak wymiotuje to mocno brzuch twardnieje... No a zeby bylo śmieszniej mam ćwiczenia dzis i jutro. Bez możliwości ich odrobienia (jedyna opcja-brak zaliczenia czyli ewentualny warunek) no takze trzymajcie za mnie kciuki... Zebym wytrzymala te kilka godzin

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • Kocia Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasia Gratulacje piękna mała :)

3jgxrjjgjcihyty1.png

l22nkrhm8r0lnbnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole nie ma czasu zeby wejsc naa forum poczytac Was. U mnie psychicznie lepiej. Standardowo niewyspana. Mleko.odciagam. po.30'min odciagania mam 60'ml z dwoch piersi nie wiem czy to.duzo czy malo ale.odciagam co 3/4 h
    Bierze mnie tez chybaa jakies.przeziebienie. czuje jakby.cos sschodzilo do gardla. Co.mozna.przy kp brac zeby zapobiec przeziebieniu?

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tola, polozna mowila, ze spokojnie paracetamol mozna bez obaw brac.
    Trzymam kciuki za Was! :-) wyglada na to, ze powitamy kolejne majowe maluszki.

Patrycja24
‹‹ 1701 1702 1703 1704 1705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ