Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz spakowana wszystko czeka na korytarzu! Wygolona pod Sn i pod cc
jak by trzeba było
Melisę sobie strzeliłam, ale nic mi nie pomaga...
To dziewczyny powodzeniamusi być dobrze
jutro będziemy miec maluszki przy sobie
i nie zapomnijcie o smoczkach hahah
Dobrej nocki :-*
PS:
Luna odezwij się !!! Co tam u ciebie?? Chyba juz tez jesteś kolo terminu? Pozdr. -
Dziewczyny ratujcie. Domowe sposoby na jelitowke mąż na weekend byl u rodziców i byla jego siostra z dwojka dzieci juz wtedy mlodsza i wymiotowala i biegunka (zwalili na karb ze zeby idą) i gorączka. Jak mąż wyjechał to zaczął rez starszy syn.. Oczywiście nikt nie powiazal wczoraj byli u lekarza no i rota.. (nie-zeby dać nam znac to nikt nie pomyślał...)dzis wrocilz pracy i juz z temperatura i raz go przeczysciloi w ogole detka taka z niego.. Na razie dalam aspirynę na temp węgiel i w pogotowiu no spa i loperamid i gektolitry wysokomineralizowanej wody. Ale co ja mam brać..???poszedł oddzielnie spać ale to akurat da niewiele..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 22:42
-
aaaguchaaa wrote:Dziewczyny ratujcie. Domowe sposoby na jelitowke mąż na weekend byl u rodziców i byla jego siostra z dwojka dzieci juz wtedy mlodsza i wymiotowala i biegunka (zwalili na karb ze zeby idą) i gorączka. Jak mąż wyjechał to zaczął rez starszy syn.. Oczywiście nikt nie powiazal wczoraj byli u lekarza no i rota.. (nie-zeby dać nam znac to nikt nie pomyślał...)dzis wrocilz pracy i juz z temperatura i raz go przeczysciloi w ogole detka taka z niego.. Na razie dalam aspirynę na temp węgiel i w pogotowiu no spa i loperamid i gektolitry wysokomineralizowanej wody. Ale co ja mam brać..???poszedł oddzielnie spać ale to akurat da niewiele..
-
No wreszcie Pasia się odezwałaś, gratulacje
a my w sumie niespodziewanie wylądowalysmy w szpitalu, bo młoda w ciągu tygodnia tak fikala że owinela sobie szyję pepowina, ktg w porządku, minimalne skurcze, szyjka długa,rozwarcie na opuszek palca czyli prawie żadne, jutro po obchodzie stwierdza co dalej z Nami, akurat moja prowadząca ma dyżur jutro od rana więc się cieszę, póki co to tak mi dzisiaj wszyscy nagrzebali w psitce że non stop chce mi się sikac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Dziewczyny powodzenia dziś !
Ja już od 4 nie śpie, męczy mnie biegunka, ból brzucha i skurcze, do tego lekkie plamienie.. jeszcze 2 godz i jade do szpitala.
Pasia piękna Martynka !
No to życzę obyś dzis tez zakończyła ten etap i dołączyła do grona szczęśliwych mam
Dziewczyny jedziemy zwarte i gotowe RODZIC !!!
SIŁY, I SZYBKIEGO PORODU!! sobie życzmy -
aaaguchaaa wrote:Dziewczyny ratujcie. Domowe sposoby na jelitowke mąż na weekend byl u rodziców i byla jego siostra z dwojka dzieci juz wtedy mlodsza i wymiotowala i biegunka (zwalili na karb ze zeby idą) i gorączka. Jak mąż wyjechał to zaczął rez starszy syn.. Oczywiście nikt nie powiazal wczoraj byli u lekarza no i rota.. (nie-zeby dać nam znac to nikt nie pomyślał...)dzis wrocilz pracy i juz z temperatura i raz go przeczysciloi w ogole detka taka z niego.. Na razie dalam aspirynę na temp węgiel i w pogotowiu no spa i loperamid i gektolitry wysokomineralizowanej wody. Ale co ja mam brać..???poszedł oddzielnie spać ale to akurat da niewiele..
P.S. gratulacje dla wszystkich rozpakowanych i powodzenia dla nierozpakowanych -
No Negra- niestety.. Nie ominelo mnie od 1.30nie śpię. Wymioty a rano tez i biegunka.. Najgorsze jest to ze hak wymiotuje to mocno brzuch twardnieje... No a zeby bylo śmieszniej mam ćwiczenia dzis i jutro. Bez możliwości ich odrobienia (jedyna opcja-brak zaliczenia czyli ewentualny warunek) no takze trzymajcie za mnie kciuki... Zebym wytrzymala te kilka godzin
-
nick nieaktualnyW ogole nie ma czasu zeby wejsc naa forum poczytac Was. U mnie psychicznie lepiej. Standardowo niewyspana. Mleko.odciagam. po.30'min odciagania mam 60'ml z dwoch piersi nie wiem czy to.duzo czy malo ale.odciagam co 3/4 h
Bierze mnie tez chybaa jakies.przeziebienie. czuje jakby.cos sschodzilo do gardla. Co.mozna.przy kp brac zeby zapobiec przeziebieniu?