Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Guem, moj to wlasnie jest taki, ze posprzata tam gdzie nie widac czyli za i pod meblami, poodsuwa wszystko a np.ramek ze zdjeciami nie ruszy
okien nie umyje bo niby nie potrafi, ale za to firanki powiesi. A mamy takie 7 metrow szerokosci i 3 m dlugosci z szalem
dodam, ze nawet je wyprasuje.
Patrycja24 -
patkakrk wrote:A ja trzepie portkami,jutro mam się zgłosić do szpitala 5cm rozwarcia nie mam skurczy a masaż szyjki nic nie dał oprócz skurczy nie regularnych.. boje si oxy..
E 5 cm to juz połowa za tobaja tydz temu miałam 2cm tylko
A czemu juz wywołują u Ciebie?, myślałam ze po terminie sie wywołuje -
Tak czytam wasze posty i u mnie był zakładany balonik, później masaż szyjki, kroplówka z oxytocyną a na koniec cesarka
Jakaś gruboskórna jestem
Powodzenia na porodówce, bo widzę że jutro ciekawa środa się zapowiadahiacynta99. lubi tę wiadomość
-
ojj cos sie dzieje idze u kilku z was ja mialam podly nastroj ale zrobilam sobie goraca kapiel - rzadko uzywam wanny wole prysznic - zjadlam wafelka w czekoladzie -oby moje cukry mi to wybaczyly i od razu humor lepszy;P . no to mamuski niech przybywa tych bobasków
-
Wróciłam z wizyty.
Rozwarcie poszło do 2 cm i lekarka twierdzi, że mała tak mocno napiera.. że jedziemy do szpitala. Mam wrażenie, że spokojnie mogłabym zostać w domu, bo i tak nic z tego nie będzie.. ale lekarzem nie jestem, nie będę ryzykować. Mam nadzieję, że jak nie będzie wyraźnej potrzeby to odeślą mnie do domu, bo nie chcę kolejnego tygodnia spędzić w szpitalu dla picu.Lilik, Marietta lubią tę wiadomość
-
Asmee trzymam kciuki zeby ci tam pomogli jak trzeba
W tym tygodniu zapowiada sie kilkoro dzieci. Ja nie wiem czy nie będę dzisiaj jechac na ip bo skurcze robia się tak uciążliwe że wychodze z siebie. A macica twarda bez przerwy ...
Ide chyba znów do wanny... -
Hej laski!
Które jeszcze w dwupaku?
Ja 11.05 urodzilam Martynke3620 I 58cm.!dluzsza I ciezsza od brata.
Porod 4h I jak.dla mnie za szybki haha
Wyszlismy dopiero dzis po 7dnjach Bo mala ma spora zoltaczke i cisgle naświetlana..
Czekamy na Kscperka bo pojechał do dziadków i dzis go.przywioza .juz sie nie mogę doczekać bo baaasrdzo tęskniłam ehLilik, KokoszaNell, hiacynta99., zabuszka, zabuszka, aaaguchaaa, Evil89, Liley, Cigaretta, Negra, Marietta, klaudia1534, Patrycja24, Iwa81, Iwa2016, patkaaxx90, Carolq, Kocia, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPasia gratulacje !!!! Zazdroszcze takiego porodu szybkiego
U mnie coś dziwnego zaczyna się dziać, moje jelita szaleją jak po lewatywiedo tego młody uciska jakby chciał się już pchać na świat, mam mega kłucia w dole brzucha.. dobrze, że rano do szpitala. Chyba, że w nocy się rozkręci
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Pasia- gratulacje! Niech malutka zdrowo się chowa !
Dziewczyny- powodzenia jutro i pojutrze! Oby każdej poszło szybko, sprawnie i bezboleśnie (albo żebyście o bólu szybko zapomniały)! I szybko pochwalcie się swoimi szczęściami!
Nie piszę ostatnio dużo, ale śledzę forum i za wszystkie majówki trzymam mocno kciuki!pasia27 lubi tę wiadomość