Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!
Pasia gratulacje
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze mamuśki
My wczoraj pojechaliśmy na IP i tak jak podejrzewałam, wróciliśmy do domu. Rozwarcie poszło o 0,5cm, czyli mamy zaledwie 1,5cm - tyle, co nic. Mała główką napiera i przygotowuje się, ale to jeszcze nie ten moment.pasia27 lubi tę wiadomość
-
Ja na porodówce juz
Lewatywka zaliczona
Cewnik założony co jakiś czas czuje bole
Antybiotyk podany
Carloq ordynator zgodził sie żebym byla królikiem doświadczalnym przy znieczuleniu TENS
Za 3 godz mam miec podana oxy.Aniu_leczka, Lilik, pasia27, Iwa2016 lubią tę wiadomość
-
Pasia gratulacje ! Malutka śliczna
a jakie włochy!!!!!
Dziewczyny trzymam za was mocno kciuki!
My jutro na rano i pewnie od razu na oddział. Oby ordynator stwierdził że w pt ciecie bo ja już mam dosc tych skurczy a rozkręcić sie nie chcą... w nocy ustają
Musze iść ukręcić ciasto imieninowe. Gdybym jednak musiala jechać na izbe wezmę pod pachę i przyjmę gości na oddzialetylko z ekspresem problem...
wwzięłam gorący prysznic i nawet ulgi nie przynosi.
No dziewczyny! Czekam na same dobre wieścipasia27 lubi tę wiadomość
-
Lilik najwyzej w termisue wrzątku ktos przyniesie
U mnie b/z. Wymiotuje i co hakis czas mnie gania.. Najgorsze przy wymiotach sa te skurcze bo z wysiłku macica sie napina.. No nic. Wlasnie gotuje wode zjem troche kisielu to moze żołądek troche "zakleje" -
Masaz szyjki mi robili przy rozwarciu chyba 3, juz nie pamietam dokladnie, ale nic nie czułam i nie wiedziałam ze tego masazu dokonuje (polozna), takze z tym nie mam zlych doswiadczen. Oxy mi podali bo od dwoch dni chodzilam z tymi skurczami, raz sie robily regularne, chwile pozniej przestawaly, rozwarcie szlo ale powoli i wtedy dali jakies czopki na te szyjke i kazali czekac do godziny 13 zeby sprawdzic czy cos sie ruszylo ale kolo 11:40 przyszli powiedziec ze dają oxy i idziemy na porodowke bo nie ma sensu sie dalej meczyc, bo te skurcze juz mialam od soboty. No i wtedy armagiedon sie zaczal bo sie okazalo, ze skurcze potrafia przybrac na sile :pBartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
tola2014 wrote:W ogole nie ma czasu zeby wejsc naa forum poczytac Was. U mnie psychicznie lepiej. Standardowo niewyspana. Mleko.odciagam. po.30'min odciagania mam 60'ml z dwoch piersi nie wiem czy to.duzo czy malo ale.odciagam co 3/4 h
Bierze mnie tez chybaa jakies.przeziebienie. czuje jakby.cos sschodzilo do gardla. Co.mozna.przy kp brac zeby zapobiec przeziebieniu?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Pasia, SShape gratuluję dzieciaczków
Zdrówka!
Moje dziecię od 6.30 do tej chwili spało może z 2 godziny.. Nic nie dba o matki kręgosłup i nerwyAle mam nadzieję, że może noc dzisiaj chociaż ładnie prześpi i nie będzie się zbyt długo kazał tulać po karmieniu..
pasia27 lubi tę wiadomość
-
marzenka06 wrote:Hej dziewczyny może mi coś poradzicie?
Mój szew po cc w jednym miejscu tak jakby się nie łączy i ropa z niego wychodzi. Co powinnam zrobić? Do jakiego lekarza pójść?
Octanisept do psikania.Mi się przy pierwszej cc babrało z jednej strony, do dziś mam w tym miejscu wgłębienie. Ja byłam u ginekologa z tym i dała mi antybiotyk jeszcze.
-
nick nieaktualnyMy powitaliśmy Szymonka 16 maja o 9:10
chudzinka po mamusi 2630 g, 52 cm
synka dostałam od razu po operacji i cały czas przy sobie poza pierwszą nocą, bo nie byłam w stanie wstawać co chwilę. Laktacja ruszyła, tylko mały trochę ma problem z chwyceniem, ale mi tu w szpitalu bardzo pomagają i muszę być dobrej myśli, w piątek do domu. Zakochałam się w nim
gratuluję pozostałym mamusiom i życzę powodzenia całej reszcie! Trzymajcie się mamuśki :-*
Kocia, Evil89, Lilik, Negra, klaudia1534, Patrycja24, KokoszaNell, hiacynta99., Liley, Iwa81, pasia27, monilia84, patkaaxx90, Narinka lubią tę wiadomość