Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Foto_Anna wrote:Gratuluję Wam wszystkim
Czy któraś z Was ma wieści od Marietty........?
Byłam z nią w kontakcie jeszcze ok tydzień przed jej terminem, ale nagle nastała cisza.......... Martwię się.
U niej wszystko oksynusia ślicznego ma
odezwie sie na pewno
Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
Mi dietetyk w szpitalu powiedziała że można jeść nawet truskawki ale na początek 2-3 i sprawdzić po dwóch dniach nic się nie dzieje, później można znowu trochę więcej. Ważne by starać się kupić ze sprawdzonego źródła, naturalne.
A co ze słodyczami, jecie coś? Mi trudno wytrzymać bez słodyczy ale jedynie na razie trochę ciasta próbowałam. -
Guem wrote:Mi dietetyk w szpitalu powiedziała że można jeść nawet truskawki ale na początek 2-3 i sprawdzić po dwóch dniach nic się nie dzieje, później można znowu trochę więcej. Ważne by starać się kupić ze sprawdzonego źródła, naturalne.
A co ze słodyczami, jecie coś? Mi trudno wytrzymać bez słodyczy ale jedynie na razie trochę ciasta próbowałam.
Ja też nie umiem bez słodyczy i jem herbatniki i biszkopty nie ryzykował bym z czekolada bo kakao. -
nick nieaktualnyJa to slodycze jem. Herbatniki czasem jakiegos batonika. Poki co chyba nic sie nie dzieje. Wczoraj jakis problem z brzuszkiem byl tylko. Dzis mu caly dzien daje moje mleko I nawet mu sie nie ulewa tyle co po modyfikowanym. A kawe pijecie? Ile filizanek?ja jak jestem gdzies na miescie to nie potrafie odmowic sobie wielkiego kubka kawy w costa coffee. W ogole mam zachcianki teraz . W ciazy zero
-
Ja czekolady się boję żeby się nie skończyło u małej zaparciem za to mój mąż wpadł w jakiś czekoladowy szał, wszędzie w domu leżą czekolady a on potrafi zjeść tabliczkę dziennie, nie powiem gdzie mi język ucieka
ja ciągle chodzę głodna, chyba właśnie cukru mi brakuje i przez to nie mogę się najeść. Jeśli chodzi o kawy to dietetyk mówiła coś o 4 filiżankach ale że ani ja ani moja współlokatorka kawy nie pijemy to tematu nie ciągnęłyśmy. Jedynie zieloną herbatę odradzała bo podobno nie ma badań jak wpływa na dziecko. Wszystko w umiarkowanych ilościach
-
Ja kawy nie piłam i nie pije..
A ze slodyczy jem wszystko oprocZ.czekolady.wafelki,ciastka maślane,wafelki,cukierki,lizaki,żelki..czasem.jak mnie złapie to szukam.w.slodyczach synka co by zjeść..
A najlepsze.sa.buleczki słodkie z Lidla:-) eh ja nigdy nie schudnę
Najgorsze.ze mam.zaparcia i wypilam,dziennie 0.5l soku jablkowego pól na pól z woda rozcienczony i jest.troche lepiej no ale...to jeszcze nie to heh pewnie to od białego pieczywa i malej ilości warzyw surowych..eh.. -
nick nieaktualny
-
Moje dzieci dzis o 6zrobily mi pobudkę eh..
Kacper cos tam brzeczl i sikanie a Martynka cisnęła kupkę bo w nocy żadnej nie zrobila i pewnie ja brzuszek denerwowal bo rano 2pod rząd zrobila ale ogarnelam towarzystwo i pospaliśmy do teraz.tzn.Martyna spi a Kacper ogląda bajke a ja mkedzy nimi he -
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy korzystacie, ale polecam aplikacje na telefon Karmienie piersią. Nie trzeba pamiętać o której się karmi i ile czasu to zajmuje, mi bardzo pomogła szczególnie w ogarnianiu odstępów w karmieniu i która pierś ostatnio była jedzona
Może komuś się przyda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 11:34