Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam truskawki I smieetane 36% I teraz mysle czy mozna zjesc czy nie...'taka mam ochote...

• SShape Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Tola truskawki nie sa polecane, moja położna się wczoraj śmiała, że mam na nie nawet nie patrzeć;) Tez uwielbiam truskawki i czekam na nie cały rok, ale teraz sobie jednak musze odpuścić.

klz9cwa198k5jqr7.png
  • Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Wam wszystkim <3

Czy któraś z Was ma wieści od Marietty........?
    Byłam z nią w kontakcie jeszcze ok tydzień przed jej terminem, ale nagle nastała cisza.......... Martwię się.

zem3anlikdzagrk5.png

Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić :)
  • hiacynta99. Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foto_Anna wrote:
    Gratuluję Wam wszystkim <3

Czy któraś z Was ma wieści od Marietty........?
    Byłam z nią w kontakcie jeszcze ok tydzień przed jej terminem, ale nagle nastała cisza.......... Martwię się.

U niej wszystko ok <3 synusia ślicznego ma :) odezwie sie na pewno :-)

Foto_Anna lubi tę wiadomość

hsxq6uc.png
  • Guem Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dietetyk w szpitalu powiedziała że można jeść nawet truskawki ale na początek 2-3 i sprawdzić po dwóch dniach nic się nie dzieje, później można znowu trochę więcej. Ważne by starać się kupić ze sprawdzonego źródła, naturalne.
    A co ze słodyczami, jecie coś? Mi trudno wytrzymać bez słodyczy ale jedynie na razie trochę ciasta próbowałam.

• Kłosia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guem wrote:
    Mi dietetyk w szpitalu powiedziała że można jeść nawet truskawki ale na początek 2-3 i sprawdzić po dwóch dniach nic się nie dzieje, później można znowu trochę więcej. Ważne by starać się kupić ze sprawdzonego źródła, naturalne.
    A co ze słodyczami, jecie coś? Mi trudno wytrzymać bez słodyczy ale jedynie na razie trochę ciasta próbowałam.

Ja też nie umiem bez słodyczy i jem herbatniki i biszkopty nie ryzykował bym z czekolada bo kakao.

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to slodycze jem. Herbatniki czasem jakiegos batonika. Poki co chyba nic sie nie dzieje. Wczoraj jakis problem z brzuszkiem byl tylko. Dzis mu caly dzien daje moje mleko I nawet mu sie nie ulewa tyle co po modyfikowanym. A kawe pijecie? Ile filizanek?ja jak jestem gdzies na miescie to nie potrafie odmowic sobie wielkiego kubka kawy w costa coffee. W ogole mam zachcianki teraz . W ciazy zero

• Guem Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekolady się boję żeby się nie skończyło u małej zaparciem za to mój mąż wpadł w jakiś czekoladowy szał, wszędzie w domu leżą czekolady a on potrafi zjeść tabliczkę dziennie, nie powiem gdzie mi język ucieka :D ja ciągle chodzę głodna, chyba właśnie cukru mi brakuje i przez to nie mogę się najeść. Jeśli chodzi o kawy to dietetyk mówiła coś o 4 filiżankach ale że ani ja ani moja współlokatorka kawy nie pijemy to tematu nie ciągnęłyśmy. Jedynie zieloną herbatę odradzała bo podobno nie ma badań jak wpływa na dziecko. Wszystko w umiarkowanych ilościach :)

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kawy nie piłam i nie pije..

A ze slodyczy jem wszystko oprocZ.czekolady.wafelki,ciastka maślane,wafelki,cukierki,lizaki,żelki..czasem.jak mnie złapie to szukam.w.slodyczach synka co by zjeść..
    A najlepsze.sa.buleczki słodkie z Lidla:-) eh ja nigdy nie schudnę;-)

Najgorsze.ze mam.zaparcia i wypilam,dziennie 0.5l soku jablkowego pól na pól z woda rozcienczony i jest.troche lepiej no ale...to jeszcze nie to heh pewnie to od białego pieczywa i malej ilości warzyw surowych..eh..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam jeść czerwoną paprykę bo też mi brakuje warzyw. W ciąży przy diecie cukrzycowej do każdego posiłku jadłam warzywo a teraz nie i też mam zaparcia :((

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas kolka. Maz nosi teraz synka a ja juz mam dosc...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 01:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez brzuszek ale w ciagu dnia :/
    Biedne te dzieci:/

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.

Wszystkiego najlepszego dla Waszych skarbow ;-) dzis ich święto wiec bądźmy wyrozumiale heh

Kocia, Patrycja24 lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dzieci dzis o 6zrobily mi pobudkę eh..
    Kacper cos tam brzeczl i sikanie a Martynka cisnęła kupkę bo w nocy żadnej nie zrobila i pewnie ja brzuszek denerwowal bo rano 2pod rząd zrobila ale ogarnelam towarzystwo i pospaliśmy do teraz.tzn.Martyna spi a Kacper ogląda bajke a ja mkedzy nimi he

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałyście
    https://bellybestfriend.pl/wywiad/karmienie-piersia-rozmowa-z-liderka-la-leche-league-magda-karpienia,6.html

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poli0106, jeśli chodzi o fajne, pojemne kosze wiklinowe to zajrzyj tutaj https://www.vikla.pl/artykuly-z-wikliny/kosze-uzytkowe/lazienkowe-i-na-bielizne.html

• Kocia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy korzystacie, ale polecam aplikacje na telefon Karmienie piersią. Nie trzeba pamiętać o której się karmi i ile czasu to zajmuje, mi bardzo pomogła szczególnie w ogarnianiu odstępów w karmieniu i która pierś ostatnio była jedzona :) Może komuś się przyda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 11:34

3jgxrjjgjcihyty1.png

l22nkrhm8r0lnbnn.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocia
    Ja to na zadanie no bo jednak jak jest gorąco i chce się pic to trzeba dać wczesniej niż zegar pokazuje he

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Kocia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No racja. Ja musze pilnować żeby nie jadła zbyt rzadko :) jak sobie radzicie z wyjsciem z domu przy karmieniu piersia?

pasia27 lubi tę wiadomość

3jgxrjjgjcihyty1.png

l22nkrhm8r0lnbnn.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie podgrzewacze go butelek?jak tak to jakiej firmy.Mam w planie zakupić bo przy mm to przydatne-wkłada się butelkę z wodą i czeka na wydawke w odpowiedniej temp.

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
‹‹ 1725 1726 1727 1728 1729 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ