Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwa81 wrote:Śliczne te Wasze orzeszki
Patrycja moja je i z butli i z cycka, bo jak mam dużo pokarmu w ciągu dnia, a młoda śpi mi po 3-3,5h to odciągam i wtedy daję jej te mleko z butelki, jak nie naprodukuję wystarczająco to posiłkuje się Bebiko.
Ważne że młoda najedzonaPatrycja24 -
josephinka84 wrote:cześć dziewczyny,
u Nas problem z kupką tzn. z jej brakiem (od wczoraj), oczywiście się martwię! Karmię tylko piersią (przez kapturki, ale karmię).pasia27, Baronowa_83, Elcia89 lubią tę wiadomość
Patrycja24 -
Patrycja24 wrote:Dziewczyny, zauwazylam, ze moj synek marudzi,poplakuje i napina sie jak sobie pruta. Po butli z mm spal od 20 do 1, potem cycek o 3 i teraz. W miedzyczasie wybudzal sie na chwile stekal, popierdzial i dalej spal. Jak mu pomoc?
Jak sie nie drze w niebogłosy to spokojnie.gazy odchodzą wiec.pewnie kupkę tworzy
-
nick nieaktualny
-
pasia27 wrote:Nacia
Dajesz synka juz na bujaczek?
Cos kokarze.ze od 2mc dopiero można
Mam bujaczek taki ze mozna go ustawic na siedzaco lub lezaco. I polozna jak widziala to powiedziala ze super sprawa bo maly lezy na plasko w nim tylko nozki ma do gory a od pupy do glowki jest na lezacona siedzaco go jeszcze nie daje :p
-
tola2014 wrote:Ja mam bujaczek.niby jest napisane od 0m+ i tak sie zastanawiam czy by juz go nie wkladac
Jesli dziecko lezy plasko w bujaczku (nie ma wygietych plecow jakby sie garbil albo siedzial) to smialo mozesz dawactola2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pasia27 wrote:a.co.z twoimi cyckami przez tyle.godz?hehe
Jak sie nie drze w niebogłosy to spokojnie.gazy odchodzą wiec.pewnie kupkę tworzyzjadl z jednej piersi, z drugiej doslownie kilka lyczkow i spalismy dalej.
pasia27 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
tola2014 wrote:Pisalyscie,ze herbatki koperkowe za dobre nie sa bo nie pomagaj. Co myslicie gdybym ja je pila. Profilaktycznie. Moze bedzie lepiej z kupa.
ja się boję modego inaczej kłaść niż na boczku. Już go raz ratowałam jak mu się ulało i się dławił ;/
a do bujaczka jak go danmy na 15 minut, to nie problem, przecież w foteliku samochodowym też nie leży na płaskotola2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej
wpadłam sie pochwalić że na Dzień Matki urodziłam
bez nacięcia - 3500g ,ślicznego zdrowego chłopaczkamamy już 12 dni
niestety karmię mmpozdrawiam
Patrycja24, maimama, pasia27, klaudia1534, Aniu_leczka, Negra, SShape, Iwa81, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:możesz pić. Koperek jest w herbatce na laktację, także przy karmieniu można jak najbardziej
ja się boję modego inaczej kłaść niż na boczku. Już go raz ratowałam jak mu się ulało i się dławił ;/
a do bujaczka jak go danmy na 15 minut, to nie problem, przecież w foteliku samochodowym też nie leży na płasko
Ja tez klade na boku bo inaczej tez sie boje. Z mezem juz prawie dzwonilismy pod 112..
Wy tez czujecie taka monotonie? Wstaje do 12w pizamie bo nie ma czasu sie ogarnac, nakarmie malego ,jak spi to jem szybko,pranie prasowanie ogarniam dom i znowu karmie itd. Na,spacer nie mam sily wyjsc i wystawiam go na balkon bo moge wtedy usiasc na pupie bo m.in wejsc tu do Was a przede wszystkim co slychac na swiecie. -
Czy wasze maluchy tez tak kiepsko śpią ? Moja ma dni ze potrafi w dzień 2 drzemki po 3 h a czasem tak jak dziś wstała o 8.3 i od tego czasu przysnela może z tego 15 min na spacerze. A ziewa jakby miała spać ale nie może