Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Poli u nas podobnie z tą główką, ale podkładam mu pieluszkę i już widzę postępy bo zaczyna delikatnie sam zmieniać strony podczas leżenia.
Baronowa mój to tak sztywno trzyma główkę jakby miał z 3 miesiące co najmniej. Bardzo lubi leżeć na brzuszku a wtedy to już wogóle głowa cały czas w górze -
klaudia1534 wrote:Poli u nas podobnie z tą główką, ale podkładam mu pieluszkę i już widzę postępy bo zaczyna delikatnie sam zmieniać strony podczas leżenia.
Baronowa mój to tak sztywno trzyma główkę jakby miał z 3 miesiące co najmniej. Bardzo lubi leżeć na brzuszku a wtedy to już wogóle głowa cały czas w górzeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 18:08
-
nick nieaktualny
-
Poli mój śpiąc trzyma główkę na lewą stronę więc jak odkładam go do łóżeczka to delikatnie przekręcam mu ją w prawo i z lewej strony podkładam zwiniętą w rulon pieluszkę żeby nie mógł główki przekręcić do swojej ulubionej pozycji.
-
Dziewczyny czy Wasze dzieciaki też dużo ulewały/ulewają? Mój Mikołaj chlusta po moim mleku.. po mm jest ok.. Położna doradziła zagęszczacz do mojego mleka żeby dodać.. Martwię się o niego.. Do tego strasznie purka i przy tym się cały pręży - ewidentnie boli go przy tym brzuszek - to nie kolka bo nie płacze przy tym. Zawsze bierzemy go do odbicia, nie mam już pojęcia co robić żeby mu ulżyć.. Może herbatka z kopru? Podajecie?
-
tola2014 wrote:Moj dzidzius wazy 4060g . Przez 4 tyg przytyl 900g. Ogolnie wszystko ok. Lekarz mowil,ze jak sa upaly mozna wode podawac. Ogolnie to.o.szczepieeniach gadalismy. Robicie na pneumokoki i rotawirusy? 5w1 czy pojedyncze szczepieenia?. Jak chyba zrobie te pojedyncze ba nfz.
Chciałam.5w1 i wtedy jest wzw dodatkowo ale zabrakło w hurtowniach..cos słyszałam ze.jest zapotrzebowanie do Niemiec i tutaj braki he ale.ile w.thm prawdy..musze poczytać.. -
U nas dzisiaj ciężki dzień. Tola cały dzień nie spała jedynie kilkuminutowe drzemki robiła. Do tego płacz i tylko na rękach chwila spokoju. Ręce, kręgosłup i psychika po dzisiejszym dniu do wymiany a zobaczymy co jeszcze noc przyniesie bo po dwóch godzinach od kąpieli nadal nie udało nam jej się uśpić. Teraz tatuś przejął noszenie ale tata nie ma cyców więc na długo nie pomoże. Okropnie się martwię czy nic złego się nie dzieje. Do tego już trzeci dzień z rzędu po wieczornym karmieniu chlusnęła mlekiem. Nie wiem czy może być to z przejedzenia bo cały czas chce do cyca, u mnie mleka teraz dużo więc na pewno je a nie tylko ciumka a wydaje mi się że to za dużo w porównaniu ile jadła wcześniej. No nic idę znowu podać pierś bo tak głośno ciumka piąstki że aż mi serce pęka.
-
nick nieaktualny
-
Chyba się tu jeszcze nie chwaliłam :-)5.06.2016 o godzinie 00:10,przez poród sn powitaliśmy na świecie naszego synka 4280g i 55 długi.Było szybko ale ciężko to zniosłam,teraz dochodzę do siebie,ale troszkę czasu to zajmie.Trzymam kciuki za Was dziewczyny i dzieciaczki
Kocia, Patrycja24, maimama, pasia27, klaudia1534, Evil89, Negra, monilia84 lubią tę wiadomość